Ana içeriğe atla

JÜPİTER OĞLAK BURCUNDA



Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter oğlak burcuna giriyor. Tam 12 ay boyunca oğlak burcu konularına yakından bakmamızı sağlayacak. Özellikle 1960 ,1972, 1984, 1996, 2007 senelilerin büyüme ve gelişme evresine girdiğini belirtmek isterim. Jüpiter oğlak burcunda düşüşte olduğu bir yerleşimdedir. Endişe ve kaygıları büyütebilir. Satürn'ün temsil ettiği olumsuz yönleri abartırsanız hırstan etrafınızı yemeye kadar gidebilirsiniz. Fakat olumlu yönlerini kullanır sabırla ve projeyle ilerlerseniz karlı çıkan siz olursunuz. Yükselen burçlarınıza geçmeden önce ,jüpiterden olumlu etki alacak burçları söylemek istiyorum.
Boğalar ,başaklar ,oğlaklar ,akrepler ,yengeçler ve balıklar..

Şimdi gelelim bu sene kim zengin oluyor , kim aşkta kazanıyor ?

YÜKSELEN KOÇ ; Şans ve bolluk gezegeni jüpiter'in kariyer evinizde seyahat etmesi büyük profesyonel başarılara imza atabileceğinizi gösteriyor. Köklü değişimler itibarınız , tanınırlığınız , medeni durumunuz ve kariyerinizle ilgili olacak. Hayata dair en önemli gelişmeler sizi bekliyor.


YÜKSELEN BOĞA ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in ruhani bir evden seyahat etmesi yurtdışı ve yabancılarla olan iletişiminizi güçlendiriyor. Yeni bir eğitime başlamak ya da var olan eğitimi tamamlamak adına büyük şanslar elde edebilir , bolca seyahat edip var olan bakış açınızı
genişletebilirsiniz. Bu sene baya felsefik geçecek.


YÜKSELEN İKİZLER ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in borç ve alacak hanesinden seyahat etmesi , ortak ilişkilerden kazandığınız paraları büyütecek gibi duruyor. Eşin gelirlerinde büyük bir artış olabileceği gibi güzel ortaklıklarda kurabilirsiniz.
Bu senenin mirasyedisi sizsiniz.


YÜKSELEN YENGEÇ ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in evlilik evinde seyretmesi size yabancı ,zengin ya da yabancı uyruklu bir eş getirebilir. Evli yengeç burçları için yeni ortaklıkları kurmak ya da danışmanlık vermek gibi konular gündeme gelebilir. Kısacası iyisi ya da kötüsüyle evlilik ve ilişki kanalıyla büyüyüp yeşereceksiniz. İlişkilerde hakedişler geliyor.


YÜKSELEN ASLAN ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in iş ve hizmet alanınızdan seyahat etmesi yetenek geliştirebileceğiniz bir seneye adım attığınızı gösteriyor. Yanınızda çalışan insanlardan destek görecek belkide işyerinizi yurtdışına taşıyacaksınız. Eğer sağlık evinizde kötücül bir gezegen yoksa bu yıl turp gibisiniz. Herşey mükemmel olsun isteyeceksiniz.


YÜKSELEN BAŞAK ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in aşk ve çocuk evinde seyahat etmesi solan yüzünüzü güldürecek. Kendini duygusal boşlukta hissedenler ,kalbinizin ritmini değiştirecek aşklara hazır mısınız? Ya da yuvanızı şenlendirecek bir bebek haberine ne dersiniz? Bu yıl aşkta da kumarda da sen kazanıyorsun:)


YÜKSELEN TERAZİ ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in karmik yuva evinden seyahat etmesi aileyle ilgili genişleme getirebilir. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Evlilik ,nişan ,yeni ev sahibi olmak ,yurtdışına yerleşmek ,malı mülkü büyütmek söz konusu olacak. Yani yüzünüz gülüyor.


YÜKSELEN AKREP ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in iletişim evinde seyahat etmesi kardeşler ,komşular ve yakın çevrenizden destek göreceğinizi vurguluyor. Ev alma komşu al dedikleri bu olsa gerek. Bolca okuyacak ,fikirlerinizi derinleştireceksiniz. Fakat dikkat edin , bu sene pire için yorgan yakabilirsiniz.


YÜKSELEN YAY ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in maddi kazançlar evinde seyahat etmesi yılın zengini olacağınızı gösteriyor. Uzun süredir çektiğiniz maddi sıkıntılar kazanç ve bereketle ödüllendiriliyor. Eğer
kimsenin hakkına girmediyseniz bu sene çokça para kazanabilir ,yurtdışı ,turizm ve seyahatten güzel gelirler elde edebilirsiniz. Tabi ki paranın ve emeğinizin değerini bilirseniz bu paracıklar elinizde kalacak.


YÜKSELEN OĞLAK ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in yükseleninizde seyahat etmesi kendine olan güveninizi artırıyor. Jüpiter girdiği burcun özelliklerini genişlettiği için sizin en sevdiğiniz kariyer alanında güzel fırsatlara gebe olabilir. Yine iş amaçlı seyahatler yapabilir , statünüzü bir tık yükseltebilirsiniz. Yükselen fiziksel görünümle alakalı olduğundan , enine genişlemede verebilir.Dikkat dikkat! İlişkilerde kontrol dürtünüz artabilir , evlilik ve ciddi ilişkilerde karşı tarafı sıkmamaya özen gösterelim.


YÜKSELEN KOVA; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in gizli alemler evinde seyahat etmesi yardımseverliğinizi artıracak. Sessizlik ve yanlızlıkla büyüyecek , uzun süredir çektiğiniz ruhsal sıkıntılara çözüm bulabileceksiniz. Bu yıl yoga salonlarının gözdesi sizsiniz.


YÜKSELEN BALIK ; Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'in sosyal çevre alanında seyahat etmesi arkadaş ortamınızın genişleyeceğini ,umut ve dileklerinizin gerçekleştiğini gösterecek. İdealiniz herneyse yeniyıla girerken bunu büyük harflerle yazın. Bir grubun gözdesi olabilir , çok önemli paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan