Ana içeriğe atla

15 ŞUBAT GÜNEŞ TUTULMASI


Tutulmalar astrolojide ve tüm bilim dünyasında çok önemsenir çünkü uzun soluklu süreçlerin bitiş ve başlangıçlarını anlatır.
   
Önümüzdeki 15 şubat 27 DERECE  KOVA burcundaki güneş tutulması ise 1999 şubat ayındaki tutulmanın devamını anlatır. Şöyle bir geriye gidip düşürseniz o süreç zarfında hayatınızdaki başlattığınız şeyler nelerdi?


Şimdi bu konular hakkında bir bitiş yaşanması ve yeni kapıların aralanması muhtemeldir.

Kova burcu toplumsal reformu,özgürlükleri,azınlık kesimleri,isyanları ve ani değişimleri anlatır.Bu önümüzdeki 6 ay sürecinde çeşitli reformist hareketler ve grupların sesini daha çok duyacağımız muhtemeldir biraz da feminizmin baskılı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Güneş tutulması eril ve sabit bir burçta gerçekleşiyor dolayısıyla eril enerjimiz daha yüksek olacak ve aldığımız kararlar uzun süreli etkiye sahip olacak.
Erkeklerin bu tutulmadan daha fazla etkileneceğini söyleyebiliriz ayrıca KOVA,AKREP,ASLAN,BOĞA  burcunda yükseleni , ay burcu olanlar bu tutulmadan daha çok etkileneceklerdir. 
Ayrıca Merkür de  kova burcunda tutulmaya eşlik ediyor olacak .Merkür çok iyi bir konumda olduğundan iletişim açısından farklı,orjinal özgür ve kuvvetli hislere sahip olacağız ,juno da aynı şekilde tutulmaya eşlik edecek yani evlilik konuları,kökten bağlı olduğumuz ilişkilerimiz görünürde olacak genel olarak gezenlerin konumlarına baktığımızda olumlu etkiler bekleyeceğimiz bir dönem olacak.Sonuçta her bitiş bir başlangıçtır , yeter ki sonuçlar güzel olsun:) yeni projelerle ruhumuzun tedavi olması muhtemeldir.

YÜKSELEN KOÇ:Sevgili koçlar, umutlarınızın yeşereceği ,arkadaş çevrenizin yenileneceği ,yeni iş tekliflerinin belirginleşeceği çok güzel bir dönem sizler için aralanıyor. Sosyal çevrenizdeki ani değişimler ve sosyal gruplar içindeki görünümüz dikkat çekici olacak.Hedeflerinizi gerçekleştirmekde size yardımcı olacak otorite figürleriyle tanışabilirsiniz. Bu dönem çevrenizdeki kişilere dikkat edin derim sizler için çok güzel gelişmeler olacak.





YÜKSELEN BOĞA:Sevgili boğalar,bu tutulma sizin için kariyer ve iş olanakları ,sizin için otorite sayılan kişiler,aile büyüklerinizle ilgili bazı süreçleri ön plana getirecektir.Köklü değişimler sizleri beklemekte bunca zamandır alamadığınız kararların sizin için görünür olduğu,süpriz bitiş ve başlangıçların ayak sesleri olacak.




YÜKSELEN İKİZLER:Sevgili ikizler,kurduğunuz hayallerin bir bir gerçekleştiği harika bir dönem sizin için başlıyor.Eğitim,yurtdışı,yabancılar ve istek ve arzularınıza yeniden şekil verme zamanıdır.Uzun süredir beklediğiniz teklifler nihai sonuca ulaşıyor.




YÜKSELEN YENGEÇ:Sevgili yengeç,bu tutulma seni biraz zorlayacak gibi gözükse de ilerleyen zamanlarda feraha ulaşacaksın.Beklediğin maddi gelir ve giderlerde  düzenleme sürecine giriyorsun.Alacak,borç,eşten veya ortaktan gelen gelirler seni mutlu edebilir ya da borçların varsa bu konularda bir aydınlanma ,feraha erme söz konusu olabilir.Ameliyat ve operasyon geçirme ihtimali olduğu gibi alışklanlıklarınla ilgili düzenlemelere gidebilirsin.

YÜKSELEN ASLAN:Sevgili aslan , bu tutulma evlilik evinizde gerçekleşecek ve ortaklarınızla olan ilişkilerinizi göz önüne serecek.Yeni bir sözleşme,aniden gelen bir evlilik teklifine şaşırmayın derim büyük olasıkla olacak:)
Köşe evde gerçekleşen bu görünürlük enerjinizin yüksek olduğunu vurgulamakta tutulmanın ana konusu başlangıç ve bitişlerin ilişkileriniz üzerinde  belirginleştiği rol oynaması olacak.






YÜKSELEN BAŞAK:Sevgili başak, emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz,kariyer ve iş alanındaki değişimlerinizin ön planda olacağı bir süreçtesiniz.Gizli kalan şeyler ,annenizin kardeşleri hakkında bazı olaylar yaşayabilirsiniz.Sağlığınıza dikkat etmelisiniz kuvvetlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz.Evcil hayvan sahibi olmak için güzel bir dönem..



YÜKSELEN TERAZİ:Sevgili terazi, aşk, eğlence ,flörtleriniz aktif hale geliyor. Eğer evli bir terazi iseniz çocuklarla ilgili gelişmeler ya da yeni bir çocuk sahibi olmanız olasıdır .Eğer bekar bir terazi iseniz eğlenceli aktivitelerde bulunmak ,hobilerinizle uğraşmak, yeni aşklar keşfetmek, kumar gibi riskli deneyimlere girişmenin cazip geleceği bu dönem duygularınız değişiyor.


YÜKSELEN AKREP:Sevgili akrep, ev almak,gayrimenkul edinmek ve yer değişimi konuları gündeme gelecektir.Yeni bir ev alabileceğiniz gibi evinizde değişik tadilatlarda gündeme gelebilir.Baba ile ilgili konular,büyükleriniz,aile içi iletişim bu dönem sizler için aktif olacaktır.




YÜKSELEN YAY:Sevgili yay, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler sizleri beklemekte ,iletişiminiz oldukça yoğun ve kuvvetli olacak özellikle yakın çevre,kardeş ve akrabalarınızla ilgili konulara ilgi gösterebilirsiniz.Yakın akraba ve kardeşlerinizin evliliğiyle ilgilenebilirsiniz. Eğitim ve kısa seyahatler,arabanızla ilgili gelişmeler ve yayıncılık alanında bazı şanslar yakalayabilirsiniz.



YÜKSELEN OĞLAK:Sevgili oğlak, maddi kazanımlar, kendi öz değerlerinizle ilgili konular için karar aşamasındasınız. Marka yaratmanız muhtemel ayrıca yeni bir iş kazanımı ,yeni bir yatırım ya da güzel bir gelir sizleri bekliyor. Uzun zamandır düşündüğünüz bir yatırımı yapabilir ,kendi değerinizle ilgili bir aydınlanma sürecine girebilirsiniz.



YÜKSELEN KOVA:Sevgili kova tutulmanın başrol oyuncusu. Anilikler birçok hayat alanında sizleri bekliyor olacak artık görünür birşekilde değişimlerinizi konuşulacak.Tutulmadan en fazla etkilenen burç olarak uzun zamandır beklediğiniz bir ilişkiniz artık hayatınızda olması muhtemel.Ev ,iş, eş konuları artık netliğe kavuşuyor..




YÜKSELEN BALIK:Sevgili balık, sezgilerin, bilinçaltın, bırakman gereken alışkanlıklarınla ilgili bir süreçtesin.Arkandan dönen işlerin günyüzüne çıkacağı bir zaman dilimi seni bekliyor olacak.Sağlığa biraz daha dikkat etmekte fayda var. Kendinle ilgili uyanış süreci başlıyor..





ENGLİSH

The eclipses are very important in astrology and the whole world of science because they tell the end and beginnings of long-running processes.

On the 15th February, the 27th degree Aquarius solar eclipse is followed by the 1999 February solar eclipse. Thinking about things you started in your life during that process?

Now there is an end to these issues and a disturbance between the new doors.
Aquarius describes social reform, freedoms, minority groups, revolts, and sudden changes. It will not be wrong to say that I will hear the voice of the next 6 month period reformist movements and groups more or less feministly.
The solar eclipse occurs in a masculine and stable constellation, because of this reason energy will be longer and more interactive.

AQUARİUS, SCORPİON, LEO, TAURUS, Those who rise up in this sign will be affected more than those who are other sign.

In addition, Mercury will be accompanied by keeping in an Aquarius of mercury. Mercury will have different, original, free and strong feelings in terms of positive communication in a very good position, and Juno will likewise expect positive effects when we look at the positions of marriage issues, it will be a term. Each end that is a beginning, enough that the results are good :)
New projects are suitable for the treatment of the soul.

RİSİNG ARİES: Dear coaches, a very beautiful era in which your hopes will flourish, the circle of friends will be renewed and new job proposals will become evident. Sudden changes in your social circle and outlook in social groups will be striking. You can meet with the authority figures who will help you to achieve your goals. Watch out for people in your community this term will be very good for you.


RISING TAURUS: Beloved bulls, career and job opportunities for yourself, those who are considered authority for you, will bring some action to your family grandparents.You can hear the foodsteps of new you have been waiting for a long time , the surprises and beginnings that decisions are visible to you.

RISING GEMİNİ: Dear twins, a wonderful era in which one of the dreams you set up is starting for you. Training is time to recreate your foreign and wishes and desires. Your prospects are reaching the final result.


RİSİNG CANCER: Dear crab, this eclipse seems to force you a little bit, but it will come to good new  in the future fot you until in july. You can arranging the material income and income of husband, remunerative income which is due to the unification of the union.It is possible to operation for you during six months.

RİSİNG LEO: Dear Leo, this eclipse will take place in your marriage home and will take into account your relationships with your partners. A new contract, probably a surprise, will not surprise you with a marriage proposal that comes suddenly :)
When the corner appears at home, it will play a role in the main interaction in highlighting visibility energy.

RİSİNG VİRGO: Dear virgo, you are a process that you can take your labor and change your career and business field is a process. You are going to experience some events about your mother's brothers and sisters.You have to care your healty and you will get healthy.You may own a pet.

RISING LİBRA: Dear libra, love, entertainment, your flirtings become active. If you are a married scales, you may have developments or have a new child. Your emotions are changing in this period when you have to enter a risky experience such as having fun with a single scales, dealing with your hobbies, discovering new love, gambling.

RİSİNG SCORPİON: Dear scorpion, getting a house, real estate and relocation will be on the agenda. As you can get a new house, you may come to different renovations at home. Issues related to the dad, your grandparents, domestic communication will be active for you.

RİSİNG SAGİTTARİUS: Dear sagittarius, developments about your brothers are waiting for you, your communication will be very intense and strong, especially the close environment, interests related to your siblings and relatives can interest you.You can deal with the marriage of your relatives and your brothers. You can get some luck in training and short trips, developments related to your car and publishing.

RİSİNG CAPRİCORN: Dear capricorn, you are in the process of making decisions about issues of material gains, your own values. It is also possible that you are creating a brand, a new business acquisition, a new investment or a nice income is waiting for you. You can make an investment for a long time and enter an enlightenment process about your own value.

RISING AQUARİUS: The leading actor in the sun eclipse aquarius sign. The suddenness will be waiting for you in many areas of life, and your changes will be discussed. It is probable that your relationships will be in your life now for a long time as the most affected sign.

RISING PİSHES: Dear pishes, a sense of intuition, subconscious, a process of habits that should be left behind. Some secret jobs will be visible. The awakening process for yourself begins.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan