Ana içeriğe atla

SATÜRN OĞLAKTA 2018

ZAMANIN EFENDİSİ BİZLERE NELER ÖĞRETECEK?
Sevgili yükselen Koç burçları;
Satürn sizi tepe noktanız olan kariyer evinizde sorguya çekecek bu 3 yıl boyunca..:))
Bu ne demek?
10.ev bizim hayatın neresinde durduğumuzdur,kariyerimizdir ve otorite figürleriyle olan bağlantımızdır..
Toplumdaki duruşunu sağlamlaştırmak ve kariyerinde nerede olduğundan emin olmak için Satürn seni bazı sınavlara tabi tutacak sebebi ise yerini garantilemen ve  ilerlemen için ,hadi diyecek sorumluluk al ve yerine getir..
Öte yandan otorite figürleriyle çok da rahat anlaşamayabiliriz türlü türlü sıkıştırmalara maruz kalabilirsiniz.Hep mi ben hep mi ben mercek altındayım diye haykırabilirsiniz..
Çünkü bu dönem yetişkinliğe Adım attığımız bir dönemdir,sorumluluklardan kaçamayacağımız aşikardır.
Ben Satürn'ü insanın eğitmeni ve öğretmeni olarak görürüm ,artık şımarmaya ne Zaman ne de insan kalacaktır.
Yükselmek isteyenlere azimle işe sarılma imkanı sağlayacaktır.Eğer ki ödevini yaparsan sınıf birincisi olacaksın. Elinde bir diploma ve sağlam bir duruş istemeZ misin? Yok ben istemiyorum arkadaş ,bunalırım diyorsaaaan birşeylerin farkına varamadın işte orda ilerde toslayacağın duvar geliyor:)
Satürn başarısızlık kabul etmez eğer ki yapamazsan aynı sorunları tekrar tekrar karşına çıkarır. Bu yüzden sarıl dört elle işine ,kariyerine ,"ekmeğini taştan çıkar." deyimi bu olsa gerek..
Ayrıca annenizin ön planda olduğu bir dönem olacak ,anneyle ilgili bambaşka sorunlar gündeminize oturabilir..
Astrolojinin en çocuk ruhlu insanları;
Başarılarınızı sağlamlaştırdığınız bir süreç olması dileğiyle../


Saturn will question you in your career home where you are in the hottest 3 years :))What does this mean?10th house is where we stand in our lives, our career and our connection to authority figures.
To consolidate your position in society and to make sure where you are in your career, Saturn will take you to some exams, so take responsibility and fulfill your responsibilities, so that you can guarantee your place and progress.
On the other hand, you can not easily disagree with authority figures and you can be exposed to various kinds of compression. Is it always me that I am under the lens?
Because this period is a period when we have stepped into adulthood, it is obvious that we can not escape from responsibility.
I see Saturn as a teacher and educator of man, no longer when he will remain in his soul.
If you want to rise, you will be able to hug work with determination. You will be the first class to do your homework. Do not you want a diploma and a solid position in your hand? No, I do not want a friend, I do not want to know something that would cause you to bust over there, you will come to the wall in the future :)
Saturn does not accept failure if he can not do the same problems again and again. So with the four-handed hug to his career, "Take your bread out of the stone." That is the saying.
It will also be a period when your mother is in the frontline, so any other problems with the mother can sit on the agenda.
The most childlike people of astrology;
Given that it is a process that strengthens your successes

Sevgili Yükselen boğa;
9.evde gerçekleşen olan Satürn geçişi sizi önceki senelerdeki Satürn yay geçişi kadar zorlamayacaktır.9.ev konuları seyahat ,yabancılarla iletişim,felsefe ,hayata bakış ,idealler ve eğitim alanıdır.Bu dönem öğrenciyseniz türlü türlü sıkıntılarla uğraşırsınız ,aman ha Satürn size okulu bıraktırır bu konuda bir farkında olalım olayların..Yer değişikliği yaptırabilir,yurtdışına yerleşme olasılığı fazladır bu dönemde ,hayat felsefeniz ve vizyonunuz  değişir,inandıklarını herzamankinden daha fazla sorgular hale gelirsiniz.
9.evin doğal burcu yay'dır dolayısıyla filozof ruhunuz  zorlanır ,eğitimle ve seyahatlerle ilgili çeşitli sorumluluklar alırsınız ya da süpriz gelişmeler sizi buna zorlar..
Şimdiye kadar aldığınız eğitimler varsa artık uygulama Zaman'ı çünkü  Satürn Zaman'ı yönetme sanatıdır..Ayrıca 10.evdeki köklü kariyer değişikliklerine hazılanıyorsunuz sağlam bir kariyer için paçaları sıvayalım.Bildiğiniz üzere siz de bir toprak grubu üyesisiniz ve bu satürn oğlak döngüsü sizin yükseleninize üçgen açı yapacak diğer burçlardan biraz daha fazla şansa sahipsiniz.Zaten sınandığınız ev doğal yay evi ve burayı jüpiter yönetir.Şanslarınız,hukuksal konular,eğitimler,inançlar sizin için nekadar gerçekçi ve somut bunları öğreneceksiniz.Benim nacizane önerim bu konularda sorumluluklardan kaçmayın üzerine gidin ,kariyer temelinizi sağlam biryere oturtun..
Astrolojinin venüsyen insanları
Şansla kalın:)

Saturn's transition at the 9th house will not force you as much as Saturn's passing in the previous years.9.house is travel, communication with foreigners, philosophy, views of life, ideas and education.If you are a student of this period, you will deal with all kinds of troubles, Let's make a difference in the matter. You may make a change, the possibility of being settled abroad is more and more. In this period, your life philosophy and your vision will change and you will become more inquisitive than you always believe.

The ninth house is a natural twisted spring, so your philosophical spirit is forced, you take on various responsibilities for education and travel, or you are forced to do it by surprise.

If you have the training you have received so far, now is the Application Time, because it is the art of managing Saturn Time. You are prepared for radical career changes in the 10th house. You are going to have a solid career. You are a member of a territory group. you will have a little more luck than the other signs that will make an angle. The home you have already tested is the believing of house and Jupiter manages it. Your chances, jurisprudence, trainings, beliefs will be realistic and concrete for you to learn how to do. Avoidance is your responsibility. sit firmly ..

Venusian people of astrology

Stay with luck :)
Sevgili Yükselen ikizler;
Sizler satürn oğlak transitini 8.ev konularından alacaksınız.Pek de olumlu gibi durmasa da bazı kontrol ettğiniz ve baskı yarattığınız kişilerle ilgili bazı gerçeklerle yüzleşme zamanıdır.Aslına bakarsak 8.ev akrebin yönettiği ve finansla ilgili bir evdir.Kredi kartları,krediler ve bankayla olan işlerinize bu 3 yıllık dönemde biraz daha temkinli ,sorumluluk alarak ve karşıdan çok şey beklemeden hareket etmeniz gerekebilir.Bu konular eşiniz ya da ortağınızın maddi sıkıntılarıyla ilgili üzerinize alacağınız sorumluluklar olabileceği gibi bazı hastalık ve ölüm gibi temalarıda malesef hortlatabilir.Cinsellikte bu evin içinde olduğundan cinsel soğuma ve cinsellikle ilgili sıkıntılar getirebilir.Kendinizle ilgili gizli kalmış takıntılarınızı satürn size hatırlatabilir.Acı bazı deneyimler yaşayabilirsiniz fakat hayata olgunlaşmaya geldiğimiz aşikar farkında olup bu gerçeklere nekadar olumlu yaklaşırsak satürnün mükafatı okdr büyük olacaktır.
Sevgiyle kalın astrolojinin enerjisi yüksek ,eğlenceli insanları..

You will get the transit of Saturn from the 8th house. Even if it does not look positive, it is time to confront some facts about the people you have checked and oppressed. As far as the 8th house is concerned, it is a house for finance and finance. you may need to act a little more cautiously in this 3 year period, taking responsibility and without expecting much from the other side. These issues may be responsibilities that you will take on the financial difficulties of your partner or partner, as well as some illnesses and deaths. you may have some experience with it, but if you are aware of the fact that we are coming to maturity and are optimistic about these facts, It will be bigger and bigger.

The energy of thick astrology with love is high, fun people.
Sevgili Yükselen yengeçler;
Sizler satürn oğlak transitini karşıt evinizden alıyorsunuz.Artık siz de olan bazı realitelerin karşınızdaki insanlara yansımasıyla yüzleşeceksiniz.Aslında satürn çevrenizde olan çürük olan,eskimiş,yüzeysel ilişkileri temizlemeye geldi.Sizin karşıt burcunuz olan oğlak burcu sizin kadar yumuşak değildir,eşiniz ,iş partneriniz ve açık düşmanlarınızdan soğuk rüzgarlar esebileceği gibi sizi hayat yolunda sınarlar.Onlardan gelen tüm istekler ve sorumluluklar sizi yormaya başlar.
Siz de tüm gayretinizle sağlam olan ilişkilerinizi devam ettirmeye uğraşacaksınız aksi takdirde eskimiş ve üstü kapalı ilişkileri size zorlada olsa bitirtecektir.Bazı göremedeğiniz kötü yanlar bu dönemde gözünüze gözünüze girebilir fakat bilin ki sonunda emek verdiğiniz ve zaman harcağınız eşten ve düşman gördüğünüz kişilerden sağlam hayat dersleri edineceksiniz.Bundan sonra ilişkilerinizde dönüşüm yaşamış ve temizlenmiş birşekilde hayatınıza sağlam kişilerle devam edeceksiniz.
Astrolojinin en anaç ruhlu insanları endişelerinizi en aza indirgeyip sevdiklerinize sahip çıkın:)sevgiyle kalın..



You are getting the transit of Saturn from your opposing house. You will face some of the realities that you are in the face of the people on your side. In fact, Saturn came to clean up the old, decayed, superficial relationships in your circle. Capricorn is not as soft as your opponent, you can get the cold winds of your life as well as the test from the partner or clear enemies.

You will try to maintain your relationships that are firm with all your efforts, otherwise, you will end up with obsolete and compromised relationships if it is difficult for you. The bad things you can not see are going to be eye-to-eye at this time but you know that you will end up with solid life lessons from those you have worked and spent time with. After that, you will go on with the ones who have survived and transformed in your relationships and your life will strong.

The most romantic people of astrology have to worry about your worries and save your loved ones:) Stay with love.
Sevgili Yükselen aslan;
Satürn sağlık eviniz olan 6.evinizden geçmekte ve gündelik yaşamınızda artık daha içe dönük bir enerjiye sahip olabilirsiniz.İş hayatınızda size sorumluluklar aldırabilir .Eğer ki sağlınız çok kuvvetli değilse satürn size hastalıkları hortlatabilir o yüzden şimdiden detoks,spor ve fiziğinizi forma sokacak sporlara yönelin derim bence mutlu bir haber bu rutin size harika bir fizik olarak dönebilir..Altınızda çalışan insanlar varsa onlar için bazı sorumluluklar almak onlara zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz.Üretici olmak adına harika bir dönem sizin için endişelerinizi kenara bırakıp yeni programlar oluşturmak için elinizi taşın altına koyun derim çünkü günlük rutininizi istemsiz değiştirecek şeylerle karşılacaksınız.
Showların ve auranın insanları kendinizi bedeninizle göstermek için en ideal zamanları güzel değerlendirin.Sevgiyle kalın..

Saturn passes your 6th house of your health home and you can have a more introverted energy in your daily life.You can take responsibility for your work life.And if your health is not very strong your saturn can worsen the diseases so you should go to the sports that will put detox, happy news this routine can return to you as a great physics. If there are people working on you, you may have to take time for them to take some responsibilities. For a great period of time to be creative, leave your worries on your side and put your hand under the stone to create new programs.
You will meet your routine with something to change it involuntarily.

Make the most of the ideal times to show yourself and the people of the show to your body.
Sevgili Yükselen başaklar;
 Bildiğiniz gibi sizde toprak elementine sahip realist insanlardansınız.Satürn oğlak geçişi size eğlence evimiz ve aşk evimiz olan 5.evde sınayacak.Şimdi karşınıza artık sorumluluk almanız gereken ciddi ilişkiler gelebilir,aşk acısı yaşayabilirsiniz ve önemli derslerle bu evden çıkabilirsiniz.Burada satürnün size öğretmek istediği doğal evi aslan olan 5.evde egonu düşür ve sana getireceğim sorumluklara asıl.Mesela bir çocuk sahibi olmak,evliliğe yürüyen bir ilişki başlatmak gibi..Ayrıca bir hobiniz varsa bunu uzmanlaştırabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.Evet sorumluluklar zaman zaman ağır gelse de bunlar hayatınıza kalıcı bir aile oluşturmak ve iş elde etmek olarak dönebilir.Şanslı burçlar arasındasınız sevgili yükselen başaklar..Şunu da eklemek isterim ki satürnün olduğu 5.evde çok da eğlenceden keyif alamayabilirsiniz ya da kendinizi sevilmeye layık bulmayabilirsiniz farkında olmanız bile herşeyin üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.
Astrolojinin hizmetkar ,üretken ve temiz insanları artık bir aşka yelken açma zamanı:)sevgiler..


As you know, you are one of the realist people who have the element of earth. The transition to the fun home and love will test in our house which is our home. Now you can get serious relations that you need to take responsibility now, you can experience love affliction and you can come out from this house with important lessons.
The house is the Leo, you must quit your ego in the house and the responsibilities I will bring to you are the same. Being a child is like having a child and marrying a marriage. If you have a hobby, you are at a time when you can specialize in. 
Creating and getting a job. Among the lucky bastions, I love your rising spikes. I also want to add that you can not enjoy the fun at 5th House where Saturn is, or you can not find yourself worthy to be loved even if you are aware of everything it will help you come back.

The servant, productive and clean people of astrology are now time to sail an affair:) 
Stay with love.

Sevgili Yükselen Terazi;
Satürn sizin 4.evinizden geçmekte ve yükseleninize kare açı yapmakta.Kendinizi keyifsiz ve enerjisiz kalmış hissetmeniz olasıdır.Sorumluluklar aileden ,Köklerinizden gelecektir.Aslında ailenizde olan büyüklerle daha önce aldığınız sorumluluklar büyüyebilir.Bakma,büyütme ve bakım gibi evde yapılacak işlerde elinizi taşın altına koyun ve bu problemleri zamanında halledin yoksa satürn yapmadığınız ve kaçtığınız sorumluluklara sizi zorunlu kılar ve psikolojik olarak zorlanırsınız.Ev değiştirme,evde tadilat,ev satın alma gibi sorumluluklar ya da aile içinde eskiden yarattığınız problemleri çözme zamanı gelip çattı..
Astrolojinin naif görünümlü insanları ilişkilerdeki denge rolünüzü çalıştırırsanız işleri kökten halletmek size fayda sağlayacaktır..

Saturn passes through your 4th house and makes a square angle to your ascendant. It is possible that you will feel unharmed and deprived of yourself. Responsibilities will come from your family, your roots. In fact, the responsibilities you have previously acquired with your family may grow. Put your hand under the stone in the work to be done at home, you have to solve these problems in time or you will be forced to do the responsibilities that you have avoided and you are psychologically challenged. The time has come to solve the problems like changing the house, renovating the house, buying the house, or problems you have created in the family.
Gentle people of astrology, you can get to run balance role, you can solve the problems from the root.
Sevgili Yükselen akrep;
Satürn oğlak transiti sizin doğal ikizler burcu evinizden geçiyor ve bu 3.evinize denk geliyor.Hangi konularda sorumluluk almalıyız?Sevgili yükselen akrepler,kardeşleriniz bu dönem sizi oldukça zorlar ,yakın akraba ,yakın arkadaş,ve iletişim problemleriyle karşılacaksınız.Verdiğiniz sözleri tutuyor musunuz?Ya da düşünce tarzınız ve iletişimiz çevrenizle nasıl?bunlarla yüzleşme dönemi daha doğrusu tadilat dönemi:)Yakın çevreden büyük insanlardan yardım alıp fikirsel ,destekleşmelerde bulunabilirsiniz..Arabanızla ilgili bazı problemlerle karşılaşabilir ya da kısa seyahatler yapmak zorunda kalabilirsiniz.Bu dönem yaptığınız zorunlu yer değişiklikleri size pek de keyif vermeyecektir.Çevrenizi ihmal etmeyin.Eğer ögrenciyseniz eğitim hayatına dikkat sorumlulukları yerine getirelim..
Aksi takdirde başarısızlıkla ödüllendirilirsiniz.
Astrolojini ketum ve bir okadar sağlam insanları yeteneklerinize odaklanın..Başarı sizden yana olacaktır..

Saturn transit is your natural twins passing through your house of yours and this corresponds to your house, in  3.house Which responsibilities should we take? Dear ascending acres, your brothers will be very difficult in this period, you will meet with close relatives, close friends, and communication problems. You can meet some problems or have to make short trips. You have to make a lot of trips. Do not neglect your home. If you are a student, take careful attention to your education life.

Otherwise, you will be rewarded with failure.
İntuitive people of astrology, You must focus on yourself talented.
Sevgili Yükselen yaylar;
Satürn oğlak transiti maddi eviniz olan 2.evden test ediyor.Artık kazandığınızı tasarruf etme zamanıdır.Girişimci ruhunuzu daldan dala atlayarak davrandıysanız satürn sizi beş parasız da bırakabilir.Eğer ki iyi çalıştıysanız bu zamana kadar maddi kazanımlarda uzmanlaşma zamanı geldi çattı..:)Fakat bu dönem kazanmak için fazla çalışmanız gerekebilir,bir bereketsizlik hissedebilirsiniz.Ya da kazanımlar açısından yaptığınız yanlışlarla yüzleşebilirsiniz.
Bu ev ayrıca kendi değerimizi bildiğimiz ,marka yaratabileceğimiz güçlü bir evdir.Kendimizi eskisinden değersiz hissetmemiz olasıdır.Çevreden motive  ihtiyacı hissedeceksiniz bol bol fakat size önerim bulunduğunuz konumda ustalaşmaktan yanadır.Aksi takdirde maddi kayıplara uğramanız muhtemeldir.Güzel yanını çalıştırırsanız satürn oğlak transiti size harika bir kazanç temeli sağlayacaktır.
Astrolojinin felsefik ve neşeli insanları tuttuğunuz altın olsun inş:))

Saturn passes your material house. If you have acted by ducking your entrepreneurial spirit, you may leave you with no money. If you have worked well, it is time to specialize in material gains until this time. You may have to work hard to earn a term, feel an inferiority, or you may face the wrongs you made in terms of gains.

This house is also a strong house where we can know our own value, we can create a brand. It is possible that we will not feel worthless as we used to be. We will feel motivative need to work in a closer environment.

I hope, philosophical and cheerful people of astrology that you hold will become gold:)
Sevgili Yükselen oğlaklar;
Hayatı sırtlandınız gidiyorsunuz:)Aslında pek de öle olmasa da hissiyatınız biraz endişeli fazla sorumluluk sahibi ve karamsar bir kişiliğe dönüşecektir.Pek çoğunuz yeni bir hayat başlatmış olabilir pek çoğunuz kişisel yeteneklerinizi göstermek durumunda kalmış olabilirsiniz.Bu transit 1.evinizde gerçekleşiyor.Siz çevrenizde efendi,sorumluluk sahibi ve yanlız bir karakter olarak tanınırsınız.Şimdi bu transitte kendinizle ilgili bir değişikliğe gidebilirsiniz çünkü kendinizden memnuniyetiniz azalacaktır.Huysuz ,nemrut ,karamsar olmayın lütfen..
Sağlıkla ilgili sorunlar baş gösterebilir kontrollerinizi aksatmayın..
Aile,çocuklar ,iş tüm hayatınızla ilgili yeni yapılanmalar sizin elinizde.
Astrolojinin en şık ,en organize,en iş adam ve kadınları kendinizi baştan yaratın..Sevgiyle kalın..:)

You are going to be back alive.) Although you are not really dead, your feelings are a little anxious and will turn out to be a responsible and pessimistic person. You may have started a new life a lot and you may have had to show many of your personal talents. This transit takes place in your 1st house. you are recognized as a character who is responsible and lonely. You can now go about this transit yourself because you will be less satisfied with yourself. Please do not be cranky, pessimistic.

Do not interrupt your controls that may cause health problems.

Family, children, business new structures about your whole life are in your hands.

Create the most stylish, most organized, business people and women of astrology all over again.
Stay with love.

Sevgili yükselen kovalar ;
Satürn oğlak transiti sizin 12.evinizden yani hayal dünyası ,bilinçaltı ve korkularınızın çalıştığı evde çabalayacak.İlk olarak bu ev çok kolay bir ev değildir onu söyleyeyim fakat evde kapanıp beste yapan biriyseniz ya da kapalı ,izole işleri seviyorsanız satürn sizi bu alanda geliştirecektir.Satürnün aslında en sevdiği evdir.Bilinç olarak yanlzı kalma isteğiniz artacaktır.Korku ve endişelere kulak vermeden üreticiliğinizi ve hayal dünyanızı çalıştırın.Bazı kayıp ve hastalıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz evet ama hayat içinde olağan şeyler farkındalıkla kabul edip altından güçlükle kalkabilirsiniz.Siz satürnün yönettiği diğer burçsunuz sevgili kovalar sizin zaten mesafe ve zaman yönetimi ruhunuzda var.
Astrolojinin hem geleneksel hem uçarı insanları dramaqueen olmadan hayalgücünüzü keşfetme zamanı..Sevgiler,saygılar:)

Saturn transit will strive at your 12th house, the dream world, the subconscious and the house where your fears work. The first is that this house is not a very easy house, but if you are someone who closes and composes at home or if you like closed, isolated jobs, saturn will improve you on this field. you will have to deal with some loss and illnesses, yeah but you can accept the usual things in your life with the conscious awareness and you can get up with difficulty underneath. You are the other sign that your saturn directs your dear ones you already have your distance and time management soul.

It's time for astrology to discover your imagination without drama queen, both traditional and extraordinary people.
Sevgİli Yükselen balıklar;
Satürn oğlak transiti sizin 11.evinizde gerçekleşiyor.Artık sosyal çevrenizde birtakım elemelere gideceksiniz ,yanlız kalmak bu dönem size daha iyi hissettirebilir.Satürn size  çevrenizde olan bozuk arkadaşlıkları temizleteceği gibi iş olanaklarınızı ve topluluklarla yaptığınız işleri daha üst seviyeye taşımanız için zorlamalarda bulunacaktır.Umutlar evinizde beklentinizi az tutun ki mutsuz olmayın.En görünür olan evdir aslında 11.ev sosyalleştiğimiz  alandır, bu alandaki arkadaşlıklarınızla sınanmanız olası ya da bunu eş teklifleri olarak düşünürsek bu konulardaki mücadeleniz herzamankinden fazla efor sarfederek gerçekleşecektir..
Astrolojinin yaratıcı insanları umutlarımız üzerinde sorumluluk alırsak sosyal çevremiz transit sonrası gözümüze daha iyi görünecektir.Sevgiyle kalın:)

Saturn transit takes place in your 11th house.Now you will go to a number of elements in your social circle, it can make you feel better this time alone.It will be clear to you that you will clean up the broken friendships that are around you will be forced to work your way to higher levels. Do not be desperate. Do not be unhappy. It is the hope house. It is actually the 11th house where we socialize if you can be tested with friendships in this area, or if we think of it as peer offerings, this struggle will take place more than ever.

If we take responsibility for the creative people of astrology and our hopes, the social circle will look better after the transit.

ZAMANIN DEĞERİNİ BİLMEMİZ DİLEĞİYLE..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan