Ana içeriğe atla

KALP KIRIKLARI (09.10.2018) TERAZİ YENİAYI








Selamlar ,aşk yorgunları ,
9 Ekim 2018 sabah saatlerinde terazi burcunda bir yeniay meydana geliyor. Bildiğiniz gibi yeniay başlatmakla ilgilidir , yeni projeleri anlatır. Subjektif olmayı da ,kendine yontmayı da..Buraya dikkat. Bu bir koç enerjisidir. Terazi eril gücü temsil eder her ne kadar ilişkide kalmak istese de benim istediğim olsun enerjisi de yoğundur. Dengesizlikleriyle boğabilir.
Hangi konuyu masaya yatırırsanız yatırın öncü hareket etmek ve iletişim odaklı olmak durumda kalacağız.
Bireysellik ve güdüselliği içinde taşıyan yeniay yine de uzun süredir sarpasaran  ilişkilerde diplomasi ve uzlaşma konularını da gündeme getirecek.



Peki nasıl?
An haritasında yükselen terazi ,iletişim gezegeni Merkür terazi , Ay ve Güneş terazi peki bunları yöneten Venüs AKREP burcunda ve RETRO..
AY ve GÜNEŞ yanan yolda ,aynı şekilde VENÜS'te derece olarak zor kabul ettiğimiz ,sevimsiz bir derecede olacak..

Yapıcı olmak isteyeceğimiz fakat geçmişten gelen yaraların bizi zorladığı acıttığı ,üzerinde tekrar konuşulması gereken bir yeniay teması var. Aslına bakarsanız haritalarınıza göre durum değişir fakat terazi burçlarının bir dönemeç sürecidir diyebilirim.

Burada haritanızı bilmek çok önemli ,ne bileyim Venüsünüz teraziyse ilişkiler anlamında bir mesafe soğuma , zorlu dönüşüm süreçlerinden geçersiniz. Bu finans anlamında da aynı şekilde değişim içerir.

Güneşiniz teraziyse karakter olarak ve tüm hayatınızı ilgilendiren bir karar aşamasında olabilirsiniz. Bilinçli isteklerinizin değişimi gibi...

Bunun yanında pluton ile kare açıda olan yeniay ilişkilerde geçmişe ait özürlerin ,günah çıkarmaların da köklü bir değişime sebep olabileceğini gösteriyor. Tabi ki açı zorlayıcı olduğu için bu hiçbirimiz için kolay bir süreç olmayacak. Aile ve ilişkilerle ilgili mutluluğu ve dengeyi sorgulama süreci .Ne kadar aldım ne kadar verdim dengesi ,anlayacağınız..
Hepimiz biraz yorgun ,biraz çaresiz ,cam kırıkları içerisinde gibi hissediyor olabiliriz.
Fakat bu kangren durumlara birinin ya ileri ya geri diye yön vermesi gerek.  İşte bu yeniay bunu getirecek ,etkisini hissetmeye başlamış bile olabilirsiniz.

Ayrıca hak , hukuk adalet sözcükleri ,sanat ,moda , hukuk gibi hayat alanlarında bazı yenilikler oluşacaktır. Yeniayın yöneticisi Venüs hem zararlı konumda hem retro ,ee tabi ki bu cebimizi ve finansal durumumuzu da yakan bir süreç. Yeni bir yatırım için girişim yapmayın derim ben.
Elinizden geldiğince diplomatik ,ortayı bulmayı çalışan ,dengesiz ve kararsız taraflarınızı dize getirmeye çalışan bir amaç belirleyin.:)

YÜKSELEN KOÇ;
İkili ilişkiler alanında yerleşen bu yeniay ,eşiniz ve partnerinizle ilgili ilişkiyi gözden geçirme soğuma ve mesafelere karşı içten bir çözüm desteği alabileceğinizi gösterir. Sizin ne kadar gözü kara ve cesaretli olduğunuzu bilmeyen yok bu seferde onun için adım atın bence:)

YÜKSELEN BOĞA;
Sevgili boğa ,Venüs geri gidiyor ,kilo almamak için gayretler içindesin ama bu süreçte biraz zor ,belki hizmet ettiğin yerde bir düzene gidecek ,belki de sağlığınla ilgili bir karar varacaksın. Yönetici gezegeniniz Venüs zor durumlarda. İlişkiler biraz sarpasarmış. Eski konuları tekrar değerlendirme zamanı. Ama uranüs'ün etkisi artık esne ,gevşe diyor yoksa bu inatla zor:)

YÜKSELEN İKİZLER;
Aşk evinde oluşacak bu yeniay belkide çocuklarla ilgili bir konuyu gündeme getirecek belki de eski bir aşkınızı pörtletecek. Durum hayat hikayenize göre değişir fakat genel olarak çevrenizdeki kadınlara dikkat etmenizde fayda var. Lakin retroyla gelen retroyla gider biliyosun..

YÜKSELEN YENGEÇ;
Ev ,aile ve yuva alanında meydana gelecek bu yeniayda evinizi dekore etmek büyük zevk verecektir. Siz ev kuşu yengeçlere bundan güzeli mi var. Bunun yanında aile içi bir huzursuzluk varsa bunu konuşma vakti. Taşınma olayları ,geçmiş anılarınız ,içsel huzur sizin için gündem yaratacak. Eskiye dönük bir aile büyüğünü ziyaret edebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN;
Yakın çevre karışmış ,dedikodular aldı başını gidiyor:) Herkes birbirine hinlik peşinde desek yalan olmaz..Yine seyahat ,eğitim ,öğrenim ve yakın çevreyle ilgili bir gündem meydana gelecek. Kardeşlerinizle ilgili bir nişan ,sözlenme gibi durum varsa uyarın .Venüs geri gidiyor:)

YÜKSELEN BAŞAK;
 Maddi kazançlarınızla ilgili bir değişim sürecindesiniz. Açıkçası maddiyatla ilgili otorite figürleriyle mücadele söz konusu olabilir. Gündeminizde para var ,ama bunu almak pek de kolay olmayacak. Yakın çevreyle ilgili bir kırgınlık yaşadıysanız ,aile ,kardeş akraba bunların hesaplaşmasını ,hak hukuk arayışını kendi içinizde yapmaya başlayacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİ;
Dış görünüş ,sosyal hayata karşı duruşunuzda bir güzellik yaratmak isteyeceksiniz. Her zamankinden daha naif ve onarıcı rolü oynamak yine size düşüyor. Değişim isteyen alan tabi ki ev ,aile konuları karışık biliyosunuz. Evli olanlar sorunları çözmek ,evli olmayanlar da yeni yuva kurmak peşinde. Bu sebeple her zamanki gibi diplomasi sizden sorulur. Estetik girişimleri erteliyoruz 17 kasım'a kadar.

YÜKSELEN AKREP;
Görünmeyi sevmeyen akrepleri ,görünemeyecekleri bir yeniay bekliyor.
 Zihin duyguları ve bilinçli istekleri ortaya koyuyor. Bu sebeple uzun süredir mücadele verdiğiniz konularda bir terapi alınabilir.  Kendinize vakit ayırabilirsiniz ,kısacası biraz içeri çekilmekte fayda var .Ama yanlızlık allah mahsus, çok fazla derinlerde boğulmayın derim ben:)

YÜKSELEN YAYLAR;Venüs 12.evde yaylar ,çapkınlık ,zamparalık sizden sorulur mu desek:)
Bence başkasının günahına girecek işlere kalkışmayın ,sonra acısı fena çıkıyor di mi?
Yeniay iş ve girişimleri ,hayattan umut ettiğiniz konuları ve arkadaş ilişkilerinizi ortaya koyacak. Belkide çevrenizde sizden gizli işçeviren bir arkadaşınızla konuşmak durumunda kalacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAK;
Bay ve bayan ciddiyet:) Kariyerle ilgili bir girişim bir anlaşma ya da bir proje düşünceniz belirebilir. Ama acele etmeyin derim ben. Sonuçta venüs retro ,belki önceden başvurduğunuz bir iş girişimi varsa onunla ilgili geri dönüş alabilirsiniz.Bu dönem başlayacağınız işler finans olarak pek de istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir.
Otorite figürleriyle ilgili kendinizi arenada bulmak istemiyorsanız ,çok da önder havasında gezinmeyin derim , tüm karizmanız çizilebilir.

YÜKSELEN KOVA;
Orjinal ve sıradışı olmayı seven kovalar ,yeniay sizin gibi hava elementi bir buçta ve yüksek idealler evinizde gerçekleşiyor. Yüksek eğitim ,bilgi ,uzak akrabalar ,seyahat ve internet gibi geniş alana yayılacak bilgilerle ilgilenebilirsiniz.Hedefiniz eski görüşmeleriniz olmasın ,kariyerle ilgili toparlanacak durumları toplayıp ,yeni hedefler için koşturma vakti.

YÜKSELEN BALIK;
Sevgili hassas balık ,eşinizin kazançlarında ve ortak kazanımlarınızda bir döngü söz konusu. Gündeminiz kredi ,borç ,alacak ,bütçe yenilemekle ilgili.8.ev ameliyatlar ,miras ,alacak ve stresli durumları içerir. Bu sebeple sağlığa ve maddi duruma dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir.  Alacaklarınız yurtdışı bağlantılı ise ortaklıklarınızda bazı sürtüşmeler meydana gelebilir. Çünkü Venüs retrosu finansal olarak cebinizi biraz zorluyor.

Hepinize sevgi dolu ,aşk dolu ,inceldiği yerden kopmayan ilişkiler dilerim.
Mutlu kalmanızı temenni eder ,bir sonraki dolunayda görüşmek üzere derim.
ADİYOS..





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan