Ana içeriğe atla

FARKLI OLMAK ,FARKINDA OLMAKTIR...

Selamlar ,Gençler ve Genç kalanlar ,

Hazırsanız ,bir adet yeniayımız mevcut. Hem de çok yakın bir tarihte . Şimdi neyi başlatıyoruz diyorsanız ,bu sefer harika olacağını söyleyerek yazıma giriş yapıyorum.






05.02.2019 tarihinde Kova burcunun 15 derecesinde bir yeniay meydana gelecektir. Bildiğiniz gibi Güneş ve Ay'ın yanyana gelmesiyle birlikte oluşan yeniaylar hayatımızdaki yeni başlangıçları anlatır.

Bu yeniay da iletişim gezegenimiz Merkür başrolde olacak. Merkür kova burcunda orjinal fikirleri ve yaratıcı düşünceleriyle ,farkını ortay koy ,gelecekle ilgili birşeyler yap demekte. Astroloji sunumları ve bilimsel konuşmalar yapmak içinde değerlendirebilirsiniz.

İletişim ,yayıncılık ,seyahatler ve reklamla ilgili düşünceleriniz varsa çok ideal bir zamandasınız. Bunun dışında yükselende terazi burcunun olması ilişkilerle ilgili hızlı girişimler yapabileceğimizi iletişimin hızlı akacağını ,farklı deneyimler edineceğimizi ve sosyal aktiviteler içinde olacağımızı vurguluyor.
Astrolojinin bereket ve bolluk gezegeni Jüpiter ,yeniay'a uyumlu açı yapıyor. Her ne adım atarsan ,büyüteceğim ,yeter ki göster kendini diyor. Tabi ki içi boş gaz vermiyorum. Uzun zamandır beklediğin bir ansa ,sendeki bilgiyi akıt ,sosyal mecraları kullan diyorum.İşin özeti bu!

İlişki gezegeni Venüs'de bu süreçte oğlak burcunda olacak. Venüs oğlak burcunda kendi üçlüsünde olduğu için yeni yapılar kurmak ve organizeler düzenlemek için bizi destekleyecektir. Ayrıca ilişkiler için frenleyici ve kalıcı kararlar vermek içinde güzel bir yerleşimdir. Farklı olanı kalıcı ilişkiler başlatmak için kullanabilir ,karşınızdakinin kalbini süprizlerinizle pırpır ettirebilirsiniz.
 İlişkisi sıkıcı olanlara sesleniyorum.
Şimdi süpriz zamanı ,şaşırt sevdiğini.. Bu süprizler çok da romantik olmayabilir. Şanslısınız :)
Teknolojik bir hediye bile iş görebilir.

Gökyüzünde hava elementi ve öncü nitelik hakim olacak. Buradan fikirlerinizi ve düşüncelerinizi hızlıca hayata geçirebileceğinizi ,bin kaplan gücünde olacağınızı gösterir.
Enerji tavan arkadaşlar , liderlik yapmak için bekleyecek vakit yok. Kafanızda her ne varsa hayata geçirme zamanı..Tut ,kap ve yönet:)

Yeniay'ın yöneticisi Uranüs mars ile koç burcunda kavuşuyorlar. Aslında bu açı elektronik aletlere ve araba kazalarına dikkat etmemiz için bizi uyarır. Genel itibariyle zorlu açısı olmadığı için Jüpiter gibi bir benefikle uyumlu açıda olduğu için enerjinizi kitleleri etkilemek için kullanabilirsiniz.

Konuşmanızla ,yaratıcı fikirlerinizle büyüleyeceksiniz. Bu gazla yürü arkadaşım...Sadece stratejik olun ,ruhunuzdaki o çocuksu enerjiyi bir yetişkin gibi ortaya koyun !


Burçlara göre etkilerine kısaca değinirsem;

YÜKSELEN KOÇ; Yöneticiniz Mars ile yeniay yöneticisi Uranüs kavuşumda , zaten olan enerjinizi ikiyle çarpabilirsiniz.Arkadaşlarınızla bir arada olacağınız , yeni projeler başlatacağınız bir yeni ay olacak. Eğlenceniz bol olsun.

YÜKSELEN BOĞA; Bu yeniay sizin kariyer evinizde oluşacak sevgili boğalar ,toplum önünde konuşmak için ,uzun zamandır düşündüğünüz fikirleri hayata geçirebilirsiniz. Çekinmeyin ,endişe etmeye hiç gerek yok ,sadece iç sesinizi dinleyin yeter..

YÜKSELEN İKİZLER; Bu yeniay uzak yerler ,yabancılar ,seyahatler ,eşin yakın akrabaları ile ilgili bir gelişme yaşatabilir. Akademik konularda sunum yapabilir ,sosyal medyada kendinizi tanıtabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ ; Bu yeniay borç ,alacak verecek alanınızda bir yenilik başlatabileceğinizi gösteriyor. Ödemelerde zorlanıyorsanız ,mantıklı bir çözüm getirebilir , yaratıcı bir fikirle yeniden düzenleme yapabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN; Bu yeniay ciddi ilişkiler alanınızda oluşuyor ,sevgili aslanlar .. Aşk evinizde de Jüpiter var ,eee daha ne olsun. Artık bekarlığa veda etme zamanı:) Ya da yeni bir çocuk için ideal zamanlar. Eşinizin hayatında da güzel biş gelişme yaşanabilir.

YÜKSELEN BAŞAK ; Bu yeniay sağlık alanınızda gerçekleşiyor ,sevgili başaklar... İş ve hizmet alanınızda orjinalliğinizi gösterebileceğiniz ,sağlıkla ya da rutinlerinizle ilgili yeni bir düzen başlatacağınız zamanlardasınız.

YÜKSELEN TERAZİ ;Bu yeniay aşk evinizde gerçekleşiyor ,sevgili teraziler.. Öncelikle partnerinizi ikna kabiliyetiniz çok yükseliyor. Beraber yeni şeyler denemek için harika zamanlar olabilir.Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler ,yeni başlangıçlar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN AKREP ; Bu yeniay yuva ve hane alanınızda gerçekleşiyor ,sevgili teraziler . Gelenekler biraz sıkıcı gelebilir ,eve şöyle bir modernlik katayım diyebilirsiniz.
Hayatınıza ,evinize alışılmışın dışında güzel dokunuşlar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY; Bu yeniay zihin dünyanızı aydınlatacak ,sevgili yaylar.. Belki de kısa bir seyahate çıkıyorsanuz hayat hangi alandan rüzgarı üflücek bilemem amma velakin her ne olursa olsun zekanız zehir gibi çalışacak. Her türlü duruma çözüm üretebilir ,farklı bakış açılarıyla çevrenizi aydınlatabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK ;Bu yeniay money ,money yükselen oğlak:) Ekonomi durumunda bir gelişme var gibi ama bu beklenmedik bir durumu getirebilir.Elektronik eşyalara fazla para harcayabilir ,orjinallik içeren ticari anlaşmalar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA; Bu yeniay sizin burcunuzda sevgili orjinal ,marjinal ,farklı takipçilerim.. Bireyselliğinizi ön plana çıkaracak gelecek planlarınız devrede olacak..Yeni bir stil oluşturmak için de harika bir zaman değerlendirin derim..

YÜKSELEN BALIK; Bu yeniay sizin kapalı alan dediğimiz 12.evinizde sevgili balık .. Ne yazık ki gizli saklı birşeylerin görünüverdiği zamanlar olabilir. Ruhsal sağlığa dikkat etmek gereken zamanlardır. Gizem içeren ,farklı konularda yazı yazmak isteyebilir ,bu konularda ilham geldiğini düşünebilirsiniz.
Değişimin mübarek olmasını dilerim:)
SEVGİLER..













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan