Ana içeriğe atla

BOĞA BURCUNDA YENİAY

Merhabalar , Sevgili  astrolojiseverler

Bir yeniayla daha karşınızdayım.
 Zamanı kaleme alınca ne çabuk geçtiğini daha iyi anlıyorum. Gökyüzünde mayıs ayında içimizde sadakat kuşları uçuracak kadersel bir yeniay mevcut.

Nasıl mı?

Şimdi ay ve güneş, ışıklarımız ,boğa burcunun 14 derecesinde buluşuyorlar. Bildiğiniz gibi boğa dişil bir enerjiye sahiptir.Kadınlar ,sanat ,bereket ve kökleşmiş konular gündemde olacak. Etkiye tepki vereceğimiz ,ağır hareket etmek isteyeceğimiz ,güven arayışında olduğumuz bir sürece giriyoruz.

Sabır gerektiren ,verimli ve pratik olmak istediğimiz ilişkilerle ilgili durumlar mevcut olacak.

Boğa burcu finansı ve ilişkileri temsil eder.İlişkilerde uzun süreli bir durum arıyorsak ,başlattığımız finansal girişimler uzun süre kalıcı olsun istiyorsak aceleci olmamamız gerekir.
Şimdi haritayı buraya bırakıyorum ,biraz inceleyelim.

Yükselende kova burcu var astrolojide kova burcu 11.evi temsil eder. Yani gelecek planları ,umutlar arkadaşlık ilişkileri ,iş ve girişimlerle ilgili durumlar daha ön planda olacak. Kova burcunun modern yöneticisi Uranüs olduğundan ani beklenmedik durumların olabileceğini de gözardı etmemek gerekir.

Yükselen yöneticisi Satürn 12.evde pluto ve satürnle yerleşmiş ,biraz endişe ve yönetimle ilgili problemler olabileceğine vurgu yapıyor. Zaten satürn retro yapmaya başlamış ,gördüğünüz gibi. Bu finansal işlerin ,organize olmak istediğimiz durumların kontrol zamanında olduğumuzu gösteriyor. Aslında kalıcı ilerlemek için kontrolleri yapmamız için bizi uyarıyor diyebiliriz. Ya da ilişkilerle ilgili bir karma yarattıysak bunları ödeme dönemi de diyebiliriz. Çünkü yeniayı yöneten venüs kadersel ay düğümleri ile kare açıda.. Satürn'de retro yerleşimde ,başka açıklaması olamaz. İlahi adalet işliyor.

Sonrasında Güneş ve ay boğa burcunun 14 derecesinde MENKAR sabit yıldızı ile birleşiyor.Bu sabit yıldız satürn karakterindedir. Zor olayları beraberinde getirir.
Bu yıldızın anahtar sözcükleri ;Hastalıklar ve tarımsal başarısızlıklar, berbat işler,  mal kaybı, hayvanların neden olduğu zararlar, boğaz enfeksiyonları, ahlâk dışı olaylardır.
Bu nedenle finans ,tarım ve ilişkilerle ilgili bazı zor durumların yaşanacağını görebiliyoruz.Tutku ve şehvet anlamında çok dürtüsel olmamak gerekir. İnatlaşmak yerine keyif ve huzura önem vermeli ,şartlara karşı esneklik göstermeliyiz.

Yeniay'ın yöneticisi Venüs koç burcunda zararlı olduğu bir yerleşimde ,satürn,pluto ve güney ay düğümü ile kare açıda pozisyon almış.
Demekki finans ve ilişkilerde gerilim mevcut , ilişkilerde manipuleli durumlar ,bastırılma enerjisi mevcut olacaktır. Ya da bir şeyleri sağlam kazığa bağlamak için daha çok mücadele vermemiz gerekecek diyebiliriz.

Zaten evrensel finans göstergesi Jüpiter geri hareket ediyor ,aksiyon gezegeni Mars ile karşıt ,Neptün ile kare açıda. Buradanda büyümek için yapılan girişimlerde finansal hayalkırıklıkları mevcut . Dolandırılma ,kandırılma ,piyasalarda dalgalı durumlar oluşabilir. Bu nedenle yatırımlar anlamında da daha ayağı yere basan şekilde hareket etmek gerekir.

 Yeniay neptün ,satürn ile uyumlu açıda ,aslında geriye dönük yapmak istediğimiz hayal ettiğimiz durumlarla ilgili yeni bir kapıyı aralayacağımızı gösteriyor. Venüs'ün koç burcunda olması hızlı girişimlerde bulunacağımızı anlatıyor.
Şimdi gelelim yükselen burçlarınıza;

YÜKSELEN KOÇ; Atılım ve girişimler yine finans alanınızda ,ne kadar para kazanıyorum yeni bir girişim yapmalı mıyım süreci mevcut. Kazancınızdan duyulacak tatmin gündemde .Girişim yapmadan önce  ne harcıyorum ,ne aldım dengenizi bir gözden geçirmekte fayda var. Otoriteyle para sebebiyle çatışma yaşanabilir.

YÜKSELEN BOĞA ; Aradığınız huzur ve sadakat sizi parlatıyor. Sevgili boğaların yükseleninde olacak bu yeniay fiziksel anlamda ,iş hayatında ya da ilişkilerinde güzel ,sağlam ve kalıcı bir adım atmak isteyeceklerini gösteriyor. Güzelleşmek için ,duygusal anlamda partnere açılmak için kullanabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER ; Arkanızdan çevrilen bazı durumlar ortaya çıkabilir. Parayla ilgili göremediğiniz konular özellikle karşınıza çıkabilir.Gelecek planlamanızda yaptığınız projelerle ,cebinizdeki durum uyuşmayabilir. Çarşıdaki hesap pazara uymadı cinsinden hallerde olabilirsiniz. Ay haritanızda 2.evi güneş ise 3.evi yönetiyor . Yakın çevre ve kardeşlerle para ilişkisine dikkat..

YÜKSELEN YENGEÇ; Arkadaşlar alanında yeni bir gelişme mevcut olabilir.İş ve girişimlerle ilgili toplum önünde görülebileceğiniz durumlar oluşabilir.Mesela arkadaşlarınızla düşündüğünüz maddi kazanım anlamında bir proje varsa ,bunu hayata geçirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Tabi ki bir ilişki anlamında da gelişemeler olabilir.

YÜKSELEN ASLAN ; Anne ,toplum önündeki konular ,yöneticiler ,kariyer konularında bir parıldama oluşabilir.Dış ticaret ,yabancılar ,reklam ya da yayıncılıkla ilgili konularda iş hayatınızda yeni atılımlar olabilir. Fakat bunu hayata geçirmek için mücadele şart..

YÜKSELEN BAŞAK ; Seyahat ,tatil ,kendinizi geliştirmek ,yabancılarla olan işleriniz ve inançlarınızla ilgili bazı girişimler olacak. Bu girişimler sizin para durumunuzu etkileyecektir.Mesela bir yüksek öğretim konusu ya da hukuksal bir süreciniz varsa maddi anlamda sakin davranmakta fayda var.

YÜKSELEN TERAZİ; Eşin parasal durumuyla ilgili yeni girişimler mevcut ,fakat bunu eşle mücadele haline getirmeyin. Borç ,alacak ,kredi ,duygusal krizler ,miras gibi gündemler oluşabilir. Ortağınızla da finansal konular sebebiyle mücadeleli durumlar gelişebilir.

YÜKSELEN AKREP ; Yeniay eş hanenizde ,evlilikle ilgili konular ön planda . Daha çok yeni başlayan ciddi bir ilişkiyi anlatırken açık düşmanlarınızla ilgili sabit durumlara da parmak basıyor. Dışarıdan gelecek teklifler iş alanınızdan ,sağlık sektöründen ,danışmanlık aldığınız kişilerden olabilir.

YÜKSELEN YAY ;Yeniay çalışma hayatınızda yeni bir girişim yapabileceğinizi gösteriyor. Tatmin olduğunuz yer iş ve hizmet alanınız. Burada huzuru bulmak için hobilerinize yönelik çalışmaları iş alanınıza taşıyabilirsiniz. İşyerini dekore edebilirsiniz.Sağlığınızla ilgili şekere ,hormonel durumlara da dikkat edilmelidir.

YÜKSELEN OĞLAK ; Yeni başlangıçlar ,aşk ,cinsellik ,çocukların hobileri ,sanatsal aktivitelerinizle ilgili girişimler olabilir. Bu girişimler sebebiyle aile içinde bazı mücadeleler vermek durumunda kalabilirsiniz. Göz önünde olmak ,beğenilmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN KOVA ; Yeni durumlar ev ,gelecek ve kariyer ile ilgili durumlar sizi bekliyor. Hayatın temelinde güzel bir başlangıç denebilir. Yeni bir eve taşınmak ,evi dekore etmek ya da kadınlarla ,hobilerinizle ilgili bir iş bile oluşabilir.

YÜKSELEN BALIK ;Yeni fikirler ,eğitim ,ticari konular ,kardeşlerle ilgili konuda yeni başlangıçlar var. Hobilerinizi fikirsel anlamda gerçeğe dönüştürmek için güzel bir zaman. Yeni yeteneklerinizi ,ürettiğiniz şeyleri reklam ,pazarlama aracılığıyla tanıtabilirsiniz.

Herkes için harika başlangıçlar getirmesini dilerim.
SEVGİLER
#yesimgencle












Yorumlar

  1. Titanium Metal Rifles | Titanium Art - Classic Bows - The
    Our Titanium Rings are titanium jewelry piercing crafted with a vintage style titanium dioxide and babyliss pro nano titanium straightener a high-quality iron head. The metal rifles are titanium uses crafted with a vintage style and a high-quality iron head. titanium properties

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan