Ana içeriğe atla

İKİZLER BURCUNDA YENİAY 13.06.2018




GÜLÜVERİN GEZİLERİ

   Dünyayı değiştirmek için önce kendini değiştirmekten başla! 13 Haziran 2018 tarihinde,  ikizler burcunun 22 derecesinde meydana gelecek olan yeniay hayatımızda hiç bilmediğimiz yönlerimizi keşfetmemizi sağlayabilir.
Pek de kolay olmayabilir aslına bakarsanız çünkü astrolojide 22 dereceler zorlu ,engelleyici ya da mücadeleli konuları anlatır. 

   Etkileri çoktan başlamış olabilir aslında yeniaylar subjektif yani kendine dönük bir etki taşır. Olaylara kendi tarafımızdan bakmak ve görmek ,kendimizle ilgili bilinmeyeni ortaya çıkarmak ya da kendi özgürlük mücadelemizle kendimizi BAMBAŞKA   yollarda bulmakta olasıdır.
Daha ön planda oluşacak olaylar ,kardeşler ,yakın çevre ,komşular ,kısa seyahatlerimizle alakalı olacaktır.Ve ikizler burcu değişken nitelikte olduğundan ruhen zaman zaman huzursuz ve dalgalı seyretmemiz olasıdır.

   An haritasında kova burcu yükselmekte yani olayların daha insancıl ,hümanist, iletişim odaklı ve zihinsel işleyeceğini vurguluyor.
 Ayrıca capella ve phact sabit yıldızları yeniayda etkili olacak olayların daha bilgi içerikli ,yazmak ,çizmek ,diyalogsal çerçeve içerisinde gideceğini göstermekte , hırslarımıza yenilmeden olayları halletmenin bizim için daha faydalı olacağını söylemektedir .
Hani hep deriz ya yukarda ne varsa aşağıda da o yaşanır diye heh yukarda Bir bayram havası mevcut zira phact barış yıldızı olarak değerlendirilir. Bayramın geldiğini küslerin barışacağını net bir şekilde öngörebiliriz.

    Merkürün Salı günü YENGEÇ burcuna geçmesi iletişim aksının artık daha içe dönük ,sezgisel ,aile odaklı olacağını gösterirken ,venüsün 14 haziranda ASLAN burcuna geçmesi ilişkilerin cömertlik ve gösteriş odaklı büyüyeceğini ,ihtiyaçlarımızın  samimiyet vurgulu olacağına atıf yapar. 

   Tutkulu ilişkiler daha ön planda olacak ,sevginin göstergesi bazen marka bir kıyafet bazen çok karatlı bir tektaş yüzük olacak ,tek dikkat etmemiz gereken şey partner tarafının  gururunu incitmemek vallahi kalp yarası büyür de büyür..Siz bile merhem olmazsınız..Tüyolar benden ,bolca iltifat ,bolca övgü ,ayna ayna söyle bana ondan güzeli var mı bu dünyada gibiJ

   Ve bu hafta Cuma ve cumartesi günü gerçekleşecek olan Merkür *Satürn karşıtlığına değinirsem ki çok etkilidir ayrıca ikizler yeniayının ana teması kendini anlatmakla ilgilidir. Bu kısımda  zihinde bir karamsarlık enerjisi oluşabilir ve karşınıza sürekli sizi eleştiren ,kısıtlayan ,işinize taş koyan insanlar çıkabilir. 

   Bu olayı biraz daha içe kapanmak olarak değerlendirin çünkü zihnin durduğu daha pessimistic çalıştığı  zamanlardır. İç ses her zamankinden daha çok konuşur ,endişeleriniz ve korkularınız zihninizde daha çok belirginleşir. 
Daha doğrusu sorumluluklarla ilgili yükler can sıkıcı olabilir. Meditasyon yapmak ve kendini ifade etmekten korkmamak  iyi gelir , ciddiyetle kendini anlatma yolunu seçenler için açı güzel çalışacaktır.

   Zorlu açıları fırsata çevirebilmek ancak astroloji farkındalığıyla gelişir yoksa hisler dünyasında  çırpınıp dururuz sonra yok onun yüzünden böyle oldum ,bunun yüzünden işten çıkarıldım gibi bahanelerle ömür geçip gider..

   Evet çok lafı uzatmadan YÜKSELEN burçlarınıza göre değinirsem;

YÜKSELEN KOÇ; Esas konunuz kardeşler ,yakın çevre,komşu ,akraba ,eğitim ve seyahatler alanı olacaktır.Sevgili yükselen koçlar kardeşinizle ilgili halletmeniz gereken meseleler belirebilir ,fakat aşktan ve yaratıcılıktan yana oldukça şanslı olacağınız bir dönem.

YÜKSELEN BOĞA; Esas konunuz para ve öz yetenekleriniz sevgili yükselen boğalar ,iletişiminizi kullarak yeni kazanım alanları elde etmeniz çok güzel gelişmeler yaşatacak kendi değerinizi bilecek ve yeni yeteneklerizi keşfedeceksiniz. Gayrimenkül alım satım ,aile içinde huzurlu hissetme beklediğiniz lüks ve konforu ailede bulmanız yüksek ihtimal olacak bu zaman diliminde..

YÜKSELEN İKİZLER; Esas konu dışgörünümünüz ,varmak istediğiniz hedefler ,sağlığınız fiziksel faaliyetleriniz ve girişimciliğinizi konuşturacaksınız. Zihin motivasyonu çok yoğun bir döneme giriyorsunuz. İşaretler varılacak hedefi olanlar içindir.:)

YÜKSELEN YENGEÇ; Esas konu bilinçaltı ,arkamdan çevrilen dedikodular ,korkularım ve kontrol edemediğim olaylar saracak dört bir yanımı..Ya da akıllılık edip bu dönem merküründe yengeç burcuna geçmesini fırsat bilip sezgiselliğimi ,duygularımı yazıya dökmek isteyeceğim.Neden olmasın diye bir düşünün çünkü ilahi olanla bağlantınız bu süreçte kuvvetle muhtemel artacaktır.

YÜKSELEN ASLAN; Esas konu gösteriş dermişimJ Vallahi ikizler yeniayı sosyal çevrede bir patlama toplantılar ,organizasyonlar ,iş tekliflerini işaret etse de sende ki bu güzellik farkedilmeyecek gibi değil..
Venüs senin gibi parlamayı seven aslan burcunda ve yükselenine çömelmiş vaziyette ,estetik için yeni imaj için ,çekiciliğin artışı için %1000 etkili ,hadi bakalım yürü ,kim tutar seniJ

YÜKSELEN BAŞAK; Esas konu kariyer için hazırlık süreci ,yeni bilgiler edinme ,otorite figürleriyle ilgili görüşmeler yapma ,sözlü yazısal bazı konular ,toplum önündeki tanınırlılığını çalıştıracaktır.
Venüs 12.evde kaldığı için gizli ilişkilere meyyal olduğun bir dönem ya da ilişkilerini çok da göz önüne koyamadığın bir dönemden geçiyorsun. Karanlıkta kalmış karmik içerikli  ya da gizli ilişkilere vurgu yapan bir dönemden geçeceğini anlatır..

YÜKSELEN TERAZİ; Esas konu düşünceler ,inançlardaki değişiklik ah yeni bir eğitim zihnime ne kadar iyi gelir de düşünebilirsin ya da dur bir yurtdışına uzanayım da tercih meselesidir. Yayıncılık ve medya ile uğraşan bir terazi iseniz bu dönem zihin yoğunluğunuz artacaktır.Uzakta olan yabancılarla ilişkileriniz ya da eşinizin yakın akrabalarıyla olacak ilişkileriniz gündeme oturacaktır. Sosyal çevreden ,arkadaşlardan güzel destekler alacağınız bir zaman dilimi.

YÜKSELEN AKREP; Esas konu krediler ,borçlar,dışarıdan alacaklar ,cinsellik ,bankayla ilgiyli gelişmeleriniz ön planda olacaktır. Kariyer alanında kadınsal destekler bulacağınız ,kendinizi daha naif gösterebileceğiniz bir zaman dilimi sizler için.

YÜKSELEN YAY ; Esas konu evlilik ,ortaklaşa işler ,size ayna olan kişilerle birarada ve gündemde olmak yeniayın vurgusu. Dengeyi sağlamakta biraz zorlabilirsiniz fakat eşin yakın akrabaları ya da uzaklardan bir el size güzel destekler verecektir.

YÜKSELEN OĞLAK; Esas konu gündelik hayatınızdaki değişimler ,Çalışma alanınızdaki kişiler,varsa evcil hayvanınız ,sağlığınız ile ilgili değişen bir durum önünüze gelebilir.Almayı beklediğiniz bir alacak ,miras ya da eş hanesinden gelecek bir gelir var ise bu dönem güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

YÜKSELEN KOVA; Esas konu aşk ,flörtler ,yaratıcılık gerektiren hobisel faktörler ,sahne önünde bulunma ,çocuklar ,riskli yatırımlar ön planda olacaktır.Partner ve evlilik evindeki venüs ise bu konularla ilgili şansınızı artıyor.Partner artık kendini gösterecek.. Beklediğiniz hamleler kapıda girişimlerin sonucunu almak haziran sonudur.

YÜKSELEN BALIK ;Esas konu aile içi değişimler ,ebeveynler,özel hayat ile ilgili iniş ve çıkışlar ya da ev alım satım ,gayrimenkul yatırımları ,yer değişikliği olasıdır. Çalışma hayatında altınızda çalışan kişiler ,danışmanlık aldığınız tüm bireyler size destek verecektir. Sağlıkla ilgili güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz tatlıya olan düşkünlük artabilir.Spor yapmayı ihmal etmeyelim..
Yeni bir bene kavuşmanız ,yeni bir bakış açısı kazanmanız dileğiyleJ
Sevgiler..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan