Ana içeriğe atla

YAY BURCUNDA DOLUNAY



Merhabalar , Şeker takipçilerim
17.06.2019 'da saat 11.30 civarlarında yay burcunun 25 derecesinde bir dolunay meydana gelecek.
Dolunayların bir tamamlanma süreci olduğunu ve bir önceki yeniayda atılan adımların netlik kazanacağını artık biliyorsunuz.

Dolunay haritasını  incelemeden önce değişken niteliği yüksek olan kişilerin bu dolunaydan daha fazla etkileneceğini belirtmek isterim. Eğer haritanızda iyicil gezegenlerde (venüs ,jüpiter gibi) yay ,balık ,başak ve ikizler burcunda yerleşimler varsa olumlu etkiler alabilirsiniz.
Fakat genel anlamda değişken niteliği yüksek haritaların gündeminde hayal kırıklıkları ya da mücadeleci durumlar söz konusu olacaktır. Gezegen yerleşimleriniz 20  /30 derece arasındaysa daha fazla etki altındasınız demektir.

Haritasında değişken niteliği yüksek olan kişiler olaylara kolay uyum sağlayacaktır. Bu nedenle sıkıntıları kolay atlatabileceğinizi söyleyebilirim.
Ne istediğiniz konusunda net olun !
Ayaklarınız yere sağlam bassın !
Çok fazla alana dağılmamaya çalışın  ki ,dolunaydan zararlı ayrılmayın.
Maymun iştahlı olmuyoruz arkadaşlar istemek ,hayal etmek güzel şeyler ama sonunu getirebilmek de bir o kadar önemli. Evet öğütlerimi de verdikten sonra bakalım bizleri tam olarak neler bekliyor.



Dolunayda yılın en önemli açısı net bir şekilde kare açısını gösteriyor olacak. Jüpiter ve neptün karesi büyümek ve gelişmek anlamında bazı gerginlikler ,hayalkırıklıkları getirebilir.

Havada uçan kaçan benimdir diyenler için sonuç pek iç açıcı olmayabilir. Ama satürn neptün arasında da sekstil açı mevcut çalışıp emek verenler için hayalleri somutlaştırma zamanıdır. Otoriteden güzel destekler görülebilir. Ya da geçmişte kafanızda yazılı projelerinizin somutlaştığını görüp mutlu olabilirsiniz.
 Gökyüzündeki iki kötücülün düellosunu en sona sakladım. Biri açgözlü uslanmaz Mars ,diğeri ketum mu ketum ,karmik öğretmen satürn..İkiside karşıt burçta yerleşmişler . Gerekeni almamız için bizi hop kaldırıp hop oturtuyorlar..
Azimle ilerleyin arkadaşlar ,gökyüzü sizi sınamakta..
Kim  pes etmeden istediği uğruna savaş verirse o kazanacak. Evet yorgunluklar olacak,pes etmek isteyeceğiz  hatta fiziksel anlamda tamamen bitik de hissedebiliriz. Ama birşeyi kalpten isteyenler için evren hediyelerini hep sona saklar. O sebeple DONT GİVE UP!

YÜKSELEN BURÇLARINIZA GÖRE ;

YÜKSELEN KOÇ; Dolunay sizlerin 9.evinde gerçekleşiyor.Yurtdışı ,seyahatler ,eğitim ,yayıncılık ,felsefe ve öğretilerle ilgili konular gündemde olacak. Spritüel konularla ,inançlarla ilgili yaptığınız girişimlerde işler belki istediğiniz gibi gitmeyebilir. Yaratıcılığınız çok yüksek fakat emin adımlarla ilerlemelisiniz.Lakin mars /satürn 4/10 aksında ilerliyor. İşle ilgili endişeleriniz evde huzursuzluk çıkarabilir.

YÜKSELEN BOĞA; Dolunay sizin 8.evinizde gerçekleşiyor. Eşin ya da ortağın parası ,cebinizden çıkacak paralar ya da girecek paralarla ilgili ödemelere dikkat. Özellikle gelecekle ilgili projelere yatırım yaparken ,arkadaşlarınızla iş yaparken ayaklarınızın yere sağlam bastığından emin olun.
Mars /satürn 3/9 aksında düşüncelerinizin sizi yorduğunu gösteriyor. Eğitim ,öğrenim ,yakın çevreyle ilgili durumlara dikkat. Kardeşin hayatında da karmaşık durumlar oluşabilir.

YÜKSELEN İKİZLER; Dolunay karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Yani eş ,evlilik ,ortaklaşa işleriniz ,taşınma belki de bir seyahat planı mümkündür. Genç bir yükselen ikizlerseniz evlilik maddi alanınızı zorluyor olabilir. Mars /satürn 2/8 aksında ilerlediği için hem para almakta zorlanıyor hem de aile için ekstra para harcıyor olabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ;Dolunay sizin 6.evinizde gerçekleşiyor. İş hayatı ,gündelik rutinler varsa evcil hayvanlarınızla ilgili gündemler yaşayabilirsiniz. Sağlığa dikkat çeken bir süreç . Özellikle düzenli beslenmeye dikkat etmelisiniz. Mars /satürn sizin 1/7 aksınızda. İlişkiler sizi epey yordu. Eveeeet diye bağırıyor olmalısınız. Enerjiniz düşmekte ,karşı taraftan gelen baskıya agresif çıkışlarla tepki verebilirsiniz. Malesef rakibin eli güçlü biraz sakin kalmakta fayda görüyorum. Bolca meditasyon yapalım ,sorunları içimizde biriktirmeyelim.

YÜKSELEN ASLAN; Dolunay sizin 5.evinizde gerçekleşiyor. Aşk ,ilişkiler ,özel hayat ,çocuklarla ilgili bir gelişme var.Neptün ile 8.evden kare yapan dolunay çok gezersen para kaybı getirir. Çocukların eğlenceli partilerinden , yaz okullarından dolayı cepten para çıkabilir. Mars /satürn sizin 12/6 aksınızda karşıtlık yapıyor. Sağlığa ,iş koşullarına dikkat etmenizi öneririm.

YÜKSELEN BAŞAK; Dolunay sizin 4.evinizde gerçekleşiyor. Ev ve hane alanı karışık. Bir ev alma ,taşıma ya da köklü bir değişim söz konusu olabilir. Karmik bazı olaylar yaşanabilir. Mars /satürn karşıtlığı 11/5 aksında olduğundan bu sene aşkta yüzünüz gülemedi..
Zorluklar ,sınavlar hepsi biz insanlık için. Emek verdiyseniz üzülmeyin. Güzel enerjilerin sizi bulması dileğiyle..

YÜKSELEN TERAZİ ; Dolunay sizin 3.evinizde gerçekleşiyor. Kısa seyahatler ,kardeşler ,yakın çevre alanında gündemler oluşabilir. Bir seyahate gitmek istesenizde sağlık durumunuz ya da sorumluluklarınız size hayakırıklığı yaşatabilir.
Mars /satürn karşıtlığı çok görünür ve güçlü evlerden karşıtlık yapıyor. Çalışıyorsanız kariyer hayatındaki duygusal mücadele ile ev hayatındaki sorumluluklar sizi sıkıştırıyor olabilir.


YÜKSELEN AKREP; Dolunay sizin 2.evinizde gerçekleşiyor. Cebinize giren paralara odaklanmış durumdasınız. Daha çok risk alma eğilimi borsa döviz gibi durumlar cebinizi göçertebilir. Dikkat. Çocuklarınızla ilgili para harcamak ya da lüks tüketim ,tatil gibi detaylarda cebinizi yakabilir.
Mars/satürn karşıtlığı 3/9 aksında yani kardeşlerle sıkıntılarınız mevcut olabilir. Ticaretle ilgili hukuksal durumlar sebebiyle canınız sıkılmış olabilir. En büyük eforu yakın çevre ve fikirsel girişimlerinizle ilgili yaşıyorsunuz.

YÜKSELEN YAY; Dolunay sizin 1.evinizde gerçekleşiyor. Lord of the fullmoon:)
Zaten abartmaya meyilli bir tarafınız var. Aman gözünü seveyim ,büyümek istiyorum diye kendini daldan dala sallama:) Sen bir yaysın yaparsın biliyorum ama mübalağa etmeye luzüm yok:) Ev alıcam ,araba alıcam yeni bir yere taşınıcam diye büyük büyük adımlar atmanızı önermiyorum. Şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz fakat mars /satürn para aksınızı zorlamakta. Mevcut borçları bitirmeniz daha akıl karı duruyor.

YÜKSELEN OĞLAK; Dolunay sizin 12.evinizde gerçekleşiyor. Yine hangi hain arkanızdan iş çeviriyor diye endişelenmeyin. Bilmediğiniz durumların açığa çıkmasına çok az kaldı. Bunun yanında bir yurtdışı seyahati gündeme gelebilir. Spritüel alana çekilmek
yanlız kalmak ya da gizli kalanı keşfetmekle ilgilenebilirsiniz. Mars ve satürn karşıtlığı sizin de ilişki durumlarınızı çok zorluyor. Eş ve ortağa karşı daha yumuşak olmanızı öneriyorum.

YÜKSELEN KOVA; Dolunay sizin 11.evinizde gerçekleşiyor. Sosyal çevrede oldukça aktif bir dönemdesiniz.
Yeni iş teklifleri alabilirsiniz fakat istediğiniz ücreti karşılamayabilir. Para durumlarına ekstra dikkat etmelisiniz. Özellikle arkadaşlarınızla borç alıp vermemeye dikkat edin.
Mars /satürn sağlık ve zihin arasında çekişme yaşadığınızı gösteriyor. Günlük rutinlerinize dikkat edin.Bol spor ve düzenli beslenme öneriyorum.

YÜKSELEN BALIK; Dolunay sizin 10.evinizde gerçekleşiyor.Değişken nitelikte bir burç olmanız ve görünür bir evde dolunayı ağırlamanız hatrı sayılır gündemleri yaşayacağınızı gösteriyor. Kariyer ve ev arasındaki gelgitler hayatınızın genelinde bir belirsizlik yaratabilir.
Bağımlılık geliştirmekten uzak durun ,aşk ve arkadaşlık alanında bir gerilimde mevcut. Arkadaşlarla ilgili ya da gelecekle ilgili aldığınız sorumluluklar ,özel hayattaki duygusal hezeyanlar çakışıyor. Satürnün yükselendeki neptüne sekstili yine de beklentilerinizin bir ölçüde karşılanacağınızı gösteriyor. Sadece hayalperest isteklerde bulunmamak bu dolunayın mottosu..
Sağlıklı ,mutlu ,başarılı bir dolunay geçirmenizi dilerim.
#yesimgencle
SEVGİLER























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan