Ana içeriğe atla

1 AĞUSTOS ASLAN BURCUNDA YENİAY


Merhabalar ,sevgili takipçilerim;


Ağustos ayının ilk günü sabah 06.11 'de aslan burcunun 8 derecesinde Venüsyen bir yeniayımız olacak.
Bu gökyüzü olayına başlığım Tutkuyla kanatlanıyoruz..
Temsili aslan burcu konularının vurgulandığı gökyüzünde Uranüs , Güneş ve Ay'a kare açıda yerleşiyor. Bu krizleri açıklamadan önce aslan burcu bize neyi ifade ediyor ,ona bakalım..

Yönetken , sosyal ,tutkulu ,samimi ,dışa dönük ,cömert ,sadık ,buyurgan ,dediğim dedik ,toleransız bir enerji hakim olabilir. Bir haritada ya da gökyüzünde baskın bir burç toplaşması varsa burcun olumsuz yönleri tezahür edebilir.

Bu süreçte eleştiriden hoşlanmıyor olacağız.

Alkış ve ilgi ihtiyacını abartabiliriz  ve kibirli ruhumuzu gereksiz yere ortaya koyabiliriz

Birilerini yönetmek ve lider olmak tek arzumuz olabilir. Bunun eksikliğinde de egosal sorunlar baş gösterebilir. Fazla sabitlikten ve inat etmekten kaçınalım..

 Bu yeniayda Venüs gezegeni etkili olacak. Yine ilişkilerde gösteriş ,sosyallik ve neşe hakim olacak. İlişkiler ve değer konuları gündemde..Fakat vermekten çok alan taraf olmak isteyeceğimiz için yine sıkıntılar yaşanabilir. Güzel tarafı aşk maceralarını veren bir yerleşimdir.

İlişkilerde sıcakkanlı ve samimi dakikalar yaşanacak. Tam anlamıyla yaz aşkları kapıda:)
Fakat Uranüs'ün kare açıda olması aniden başlayan ilişkilerin sonrasında pişmanlık yaşanabileceğini düşündürür. Her ne olursa olsun hızlı ve özgür kararlar vermekten kaçının.
Evet, hayat sizlerin  ama bazen dürtüsel davranmak yanlış yollara saptırabilir. Sizden çok farklı ve sıradışı kişilerle bişiler yaşama arzusunu bir daha düşünün derim.
Aslan burcu 5.ev yani cinsellikle de ilgilidir. İlişkilerinizde kriz yaratacak durumlara çekilmeyin:)
Ay ve Güneş'in Jüpiter ile üçgeni de içsel olarak abartmaya meyilli olacağımızı gösteriyor. Düşünmeden büyük riskler alınabilir. Çoşkusu yüksek bir dönem..

Eh bu kadar aslan vurgusu ve Uranüs kareside olunca  altınla ilgili fiyatlarda da inişli çıkışlı bir grafik bizleri bekliyor demektir.
Ağustos da evlenecekler altınları hazır etsin..:)

Merkür ise yengeç burcunda durağan konumda ,geri giden pluto ile karşıtlığı mevcut.. Kötü düşünmeye ,manüpulasyon yapmaya ,kinci ve gerilimli düşüncelere sahip olabiliriz. Özelllikle yükselen aslanlar bu duruma dikkat etmeli..



Gelelim yükselen burçlarınıza göre etkilerine;

YÜKSELEN KOÇ ; Romantizm çanları çalıyor. Sanatsal konularda ani yaratıcılık geliştirebilirsiniz. Çocuklarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tatile gitmek ,hobileri hayata geçirmek büyük zevk verecektir. Risk içeren yatırım yapmak için içsel bir dürtü duyabilirsiniz. Dikkat!

YÜKSELEN BOĞA; Yuva ve yerleşim konuları ön planda..  Evinize lüks eşyalar almak ve dekore etmek için oldukça uygun. Fakat aile içi kavgalara müsait bir zaman dilimindesiniz.
Yer değişimi yapmanız mümkündür.

YÜKSELEN İKİZLER ; Sözleriniz yakıp ,yıkıyor.. Tartışmaya oldukça musait bir dönemdesiniz. Kardeşler ve yakın akraba ilişkilerinizde biraz esnek olmaya davet ediyorum. Eğitim ve medya alanında güzel sunumlar yapılabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ; Maddi kazanımlar devrede.. Bir süredir merkür gerilemesiyle kazanç anlamında sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Sahip olduklarınızla ilgili mücadele ve aksiyon mevcut olacak. Lüks harcamalar yapabilirsiniz.
Yeni bir gelir kapısı da açılabilir .Marka yaratmak için ayın hilal evresini bekleyin..

YÜKSELEN ASLAN; Söz sizde ,sevgili aslanlar..Sevilip ,sayılıp el üstünde tutulduğunuz ,auranın yükseldiği bir süreç ..Olaylara objektif yaklaşmanızı ve kibire kaçmamanızı rica ediyorum. Estetik anlamda yeni bir tarz edinebilir ,yine herkesin gözünü kamaştırabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK ; Göz önünde olmak istemeyeceksiniz. Bilinç altında çok güçlü bir istek doğuyor . Kendinizi keşfetmek için  saki kalmak ,meditasyon yapmak ya da regresyon çalışmaları yapmak iyi gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ; Arkadaşlar ,sizi çağırıyor. Sosyal anlamda hayli aktifsiniz. Bu süreçte yeni iş projelerine girebilirsiniz. Sosyal çevrenizde istikrarı olmayan ya da sansasyonel olaylar yaratan kişilerle uğraşabilirsiniz. Tüm gözler sizin üzerinizde olacak ,hareketlere dikkat!

YÜKSELEN AKREP; Kariyer ve otorite figürleriyle ilgili bir gelişme sizleri bekliyor. Ben buyum diyip asilik etmeyin. Sonuçlar sizi üzebilir. Yeri gelmişken söyleyeyim , aslan akrebi sevmez:)Biri dürüstlük biri gizlilikle ilgilidir. Bu yeniayda da gizlemeye çalıştığınız şeyler ayyuka çıkabilir. Bu durumda sizi gerebilir. Yükselen aslan ,akrep ,kova ve boğalar inat edip direnmemeli..

YÜKSELEN YAY; Ruhsal anlamda bir ışık süzmesiyle karşılaşabilirsiniz:) Şaka bir yana inanç ve hayat görüşlerinizle ilgili sizi geliştirecek durumlar mevcut. Yeni bir eğitim ,yurtdısı seyahati , hayat tecrübesi gelişkin biriyle bir sohbet ve eşin yakın akrabalarıyla ilgili bir durum meydana gelecektir.
Hukuksal bir durumla ilgili başlangıç yapacaksınız ,ay'ın hilal fazını bekleyin.

YÜKSELEN OĞLAK ; Külçe külçe altınlar bulasınız:) Yeniay 8.evinizde oluyor. Merkür gerilemesi de bitmek üzere..Demek ki borç ,ödenekler ve alacaklarla ilgili yüzünüzü güldüren bir durum oluşabilir. Yine de riskli bir dönemde olduğumuzu ve acele hareket etmemeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.

YÜKSELEN KOVA; Kımıl kımıl durumlar;) Yeni partnerler hayatınıza renk katabilir. Sizi heyecanlandıran evlilik konuları gündeme gelebilir. Tüm bereket karşı tarafta kendinizden çok karşı tarafa odaklandığınız bu dönem çok farklı aşk maceralarına açılabilirsiniz. Fakat zihinde büyük zorlanmalar mevcut. İş ve hizmet alanındaki tıkanmalara dikkat!

YÜKSELEN BALIK;  Yine bir yardımseverlik sizleri bekliyor. Bu konu evcil hayvanlarınız ,beraber çalıştığınız kişiler olabilir. Çalışma ortamınızda beklediğiniz bir değişim mevcut ise bu yeniay size yeni ve farklı kapılar açabilir. Sağlıkla ilgili durumlar adına kontrol yaptırabilir ,rahatsızlarınız için çözüm bulabilirsiniz.
Bu yeniay aslan burcunda olduğu  için kalp ,dolaşım sistemi ve sırt bölgesine ekstra dikkat edilmelidir. Uranüs karesi de kalp krizlerini artırabilir.
Bu sebeple fazla doz heyecan önermiyoruz:))

Kalın sağlıcakla..
Sizi seviyorum.
#YESİMGENCLE








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan