Ana içeriğe atla

KOVA BURCUNDA DOLUNAY



Merhaba , Sevgili takipçilerim

Bu yazımda sizlere ağustos ayında oluşacak  kova burcundaki dolunaydan bahsedeceğim. Dolunay 15.08.2019 saat 15.29 civarlarında gerçekleşecek.

(İstanbula göre çıkarılmış haritada yükselen 10 derece yay burcundadır.) Yükselende yay olması gezmek ,tozmak genişlemek ,yeni atılımlar içinde olmakla ilgilidir. Pek düşünerek hareket edemeyeceğiz.

 Lakin haritada ateş elementinde bir toplaşma ve yükselende yay burcu var.
Eeee dolunayda sınır tanımayan kova burcunda olunca gelsin kalp çarpıntıları:)

Malum aslan /kova aksı astrolojide 5 /11 dediğimiz aşk ve sosyal çevreyi temsil eden akstır. Akıl ve kalbin birleştiği sınırdır.


Şimdi bu dolunay kova burcunun 22 derecesinde olacağından konumuz kitleleri ilgilendiren projeler ,gelişmeler sosyal ortamlar ,entellektüel sıradışı buluşmalar olabilir. Ayrıca , aşkın düşüncesizce ve en derinden gelen sıcak samimi duruşlarını anlatır.
 Neden mi , derseniz? Konu şu ki , gökyüzünde bir venüs /güneş kavuşumu olacak.
Bu kavuşum aslan burcunda olduğundan  tutmayın beni, seviyorum ulen diye bağırabilirsiniz. Hem de bu süreçte başlayan ilişkiler kalıcı olur benden söylemesi:) Jüpiterde yandan destek veriyor ,büyümeye gelişmeye musait bir aşk kapınızı tıklatabilir.



Dolunaylarda gizli saklı şeylerin apaçık ortada olması gerektiğini öğrendik artık di mi? Yani varsa gönlünüzde yatan bir hatun ya da bir  prens ,dökülüverin ..:)Tam sırası..
Bir de iletişim gezegeni Merkür /Uranüs gibi sıradışı bir gezegen ile kare açı yapmaya ilerliyor olacak. Yani düşüncesizce aşkınızı haykırmanız için gerekli cesareti de bulacaksınız. Ama sinirsel gerginlik de yan etkisidir. Dikkat edelim:)

Ay , sirius sabit yıldızı ile paralel açıda olacak. Yani bu dolunayın tezahürleri şu şekilde olacak;
Tutku ,gurur,duygusallık ,zenginlik ,ün ,geçmiş yaşamlardan gelen asil bir karakter ,yaşamda çok büyük başarılar, detaylara takılmama ,yaratıcı gücünü her alanda gösterebilme anlamında destekleri mevcut.. Kullanın artıkın :)

















YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ;

YÜKSELEN KOÇ; Arkadaş grupları ,sosyal çevre ,yeni iş kazanımları devrede olacak. Aşkı arkadaş desteğiyle ya da arkadaş ortamından da bulabilirsiniz..

YÜKSELEN BOĞA ; İş kariyer ,annelik , evliliğinizin statüsüyle ilgili durumlar mevcut.. Topluma karşı oldukça sıradışı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Para kazancı düze dönüyor :)

YÜKSELEN İKİZLER ; Yakın çevreyle ilişkiler çok güçlü fakat uzak yere bir seyahat meydana gelebilir. Ya da seyahat gerektiren bir eğitim durumu oluşabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ ; Ödeme ve cepten çıkan paralarla ilgili gündemler söz konusu olabilir. Bu dönem hem kazanıma hem harcamaya çok odaklanmış durumdasınız. Umarım cebinizi dolduran ortak işlere gireceğiniz bir süreç olur.

YÜKSELEN ASLAN; Özgüvenin tavan yaptı sende farkındasın:) Eş ,dost da ilgi bekliyor ..Hani benden söylemesi:) Artık eşin özgürlük ilan edebilir. Eğer bir ortağın varsa onunla ilgili olumlu bir gelişme de yaşayabilirsin..

YÜKSELEN BAŞAK ; İş ,güç ,sağlık anlamında etkin bir zamandasınız. Danışmanlık almak için güzel bir 15 günlük dilimdesiniz. İş ve çalışma ortamında hızlı bir değişim ya da proje olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ ; Aşk ,meşk ,çocuklarla ilgili sıradışı bir gelişme bekleyebilirsiniz. Daha çok sosyal ortamlardasınız fakat özel ilişkileri ve çocukları da ihmal etmemekte fayda görüyorum..

YÜKSELEN AKREP ; Kariyerde kendini göstereceksin diye baya bir paralandın.. Yavaş ,hayat tek bir alanda ilerlemiyor be evladım:)
Ev ,aile ,büyükler ilgi istiyor olabilir. Ev içi bir değişim ya da yer değişimi mevcut olabilir.

YÜKSELEN YAY ; Geldik güzel fikirleri ortaya koymaya .. Sosyal medyada güzel projeleri sunmak adına harika.. Kardeş ve yakın çevrede bir konu sonuçlanabilir. Yönetici gezegeniniz Jüpiter gerilemesini bitirdi..Şans kapısı aralandı. Ama kilo almamaya dikkat edelim:)

YÜKSELEN OĞLAK ; Dünyayı kurtaran adam ve kadın..Bu dolunay sürecinde para kazanmak için yoğun tempo gösterebilirsiniz. Bunun dışında elektronik aletlerle ilgili cebinizden para çıkışı olabilir. Kadınlarla ya da anneyle ilgili bir harcama da oluşabilir.:) İçiniz acımasın arada da harcamak lazım:)ehehhe

YÜKSELEN KOVA; Duygusal anlamda ilişkilerde çıkış bekliyoruz ,sevgili kova.. Canın birşey istiyorsa çekinmeden ortaya koymalısın. İlişki cephesinde sana saldırı çok olabilir. Kavga gürültüye ve samimiyete bir rest çekip ,mesafe de koymak isteyebilirsin. Ya da aşkını özgürce ilan edebilirsin ,her zaman ki gibi bir kova farkıyla:)

YÜKSELEN BALIK ; Birazcık rüya zamanı hayalperest takipçilerim.. Bilinçaltına odaklanmak ,meditasyon yapmak için idealdir. Uzun süredir beklettiğin spritüel bir projen varsa sosyal medyada paylaşmak kusursuz bir zaman. Yurtdışına kadar sesini duyurabilirsin. Kendi iç sesini keşfederken sinirini zıplatan kadınlarla da karşılabilirsin.
Sağlık ve iş yaşamıyla ilgili kargaşa çokken en güzeli alis harikalar diyarında dinlenmek :)

Hepinize mükemmel bir aşk ve tutku dolu yenilikler diliyorum.
Evrenden istediğiniz en kusursuz enerji sizlerle olsun..
#yesimgencle








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan