Ana içeriğe atla

ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI


Büyük değişim yılı olan 2020'ye girmeden önce Aralık ayı bizlere neler getirecek?

 Genel itibariyle etkisi bir sonraki yıla yansıyacak oğlak burcundaki Güneş tutulması ve 12.12.2019'da gerçekleşecek olan ikizler burcu dolunayı aralık ayında süpriz haberlerin alınacağı ve ilişkilerde büyük değişimlerin yaşanacağının habercisi..

Evrensel bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter'de oğlak burcuna giriş yapıyor. Tam bir yıl boyunca emek harcayıp çalışan insanlığa fırsatlar getirirken , çıkarcı boyutta düşünenler için  yıkım getirecektir. Dikkatli olmak lazım:) Evren adil olanı sever..



 Bu ayın yükselen burçlara göre etkilerine bakarsak ;

YÜKSELEN KOÇ ; Sevgili koçlar , bu ay daha fazla hedef odaklı ilerliyorsunuz. Planlarınız büyük çaplı olacak. Yurtdışı seyahatleri ,eğitimler ,yabancı iş ortaklıkları ve hukuksal konular gündemde olacak. 
12.12.2019' daki ikizler dolunayı yakın çevrenizde haya kırıklığı yaratabilecek bir habere işaret ediyor.
 26.12.2019'daki oğlak burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte kariyer hayatınızda otoriteden destek bulacaksınız.
Bekar olan yaylar için işyerinde gelişen aşklar söz konusu olabilir. 

YÜKSELEN BOĞA ; Sevgili boğalar, bu ayın en mühim konusu ortaklaşa harcanan paralar.. Eşinizin kazancı , ortaklaşa gelir elde ettiğiniz kişiler ,miras , ameliyatlar ve ruhsal dönüşüm ayı diyebiliriz.
12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı sizin maddi kazanım evinizde oluşacak. Yeni yatırımlar ve kazanımlarınızla ilgili arkadaş ve sosyal çevre ilişkilerinizde dikkatli ilerlemelisiniz. Arkadaşlarla yapacağınız parasal işlerden uzak durmaya çalışın.
26.12.2019'daki oğlak burcundaki Güneş tutulmasıyla hayata bakışınız değişecek. Uzun süredir yazdığınız bir kitap büyük çapta konuşulabilir. Yurtdışına çıkmak ve yer değişimi yapmak için büyük bir adım atabilirsiniz. Eşinizin yakın çevresiyle de ilişkilerinizde dönüşüme uğrayacak.

YÜKSELEN İKİZLER ; Sevgili ikizler , bu ayın en önemli konusu eş ile olan ilişkiler ve evliliğiniz..
Eş yer değiştirmeye ve ikircikli davranmaya meyilli olacak. Bu nedenle onun istekleri ile kendi istekleriniz arasında gidip gelebilirsiniz.
12.12.2019'daki ikizler burcu yeniayı evliliğin ve iş hayatının bir arada gitmesiyle ilgili bir hayalkırıklığı yaşatabilir. Bu ay beklentilerinizi yüksek tutmayın. Değişen şartlar tansiyon yaratsa da çözümü kendinize odaklanmakta bulacaksınız.
26.12.2019'daki oğlak burcu Güneş tutulmasıyla parasal kaynaklarınıza dair bir genişlik elde edeceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz borç geri gelebilir. Eşin kazancında bir artış oluşabilir. Parasal değişimlere giderken hırsı ön planda tutmamanızı öneririm.

YÜKSELEN YENGEÇ ; Sevgili yengeç , bu ayın en önemli konusu iş ve hizmet alanı , sağlık ve rutinleriniz olacaktır. Dolunay sonrasında yeni bir diyete başlayabilirsiniz. 
 12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı sizi biraz meditasyona yöneltecek. Ruh ve beden sağlığı için geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Sizden gizlenen bir durumun ayyuka çıkması olasıdır. 
26.12.2019'daki oğlak burcu Güneş tutulmasıyla evliliğinizde büyük değişimler yaşanacak. Uzun süredir verdiğiniz mücadelenin ya karşılığını alacak ya da bu işi kökten bitireceksiniz. 
Ayrıca Mars'ın çocuk ,aşk ve cinsellik evinde seyahat etmesi tüm enerjinizi özel hayat alanına akıtacağınızı gösteriyor.

YÜKSELEN ASLAN ; Sevgili aslan , bu ayın en önemli konusu aşk ,ilişkiler ve çocuklarınız olacak. Hobilerinizle daha çok ilgilenmek isteyecek belki de bir çocuk sahibi olmak isteyeceksiniz. Her zaman olduğu gibi yaşam enerjinizi yüksek tutmakta fayda var.
12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı işinizle ilgili gelirlerinizde , sosyal çevrenizde ve hayattan beklentilerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Aşka odaklanmak en güzeli..
26.12.2019'daki oğlak burcu Güneş tutulmasıyla birlikte iş ve hizmet alanınıza yeni birini davet edebilirsiniz. Her ne kadar başarı sizinle olsa da zorlukları aşmanız gerekecek.

YÜKSELEN BAŞAK ; Sevgili başak , bu ayın en önemli konusunu ev , yerleşim , aileniz oluşturacak.. Belkide yeni bir hayat düzeni kurmak zorundasınız. Bu nedenle yeni ev arayışları ya da aileyle konuşulacak önemli konular oluşacak.
12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı kariyer hayatınızla ilgili beklediğiniz bir olayın sonucunu getirecek. Fakat bu dolunay beklentilerinizi yüksek tutarsanız üzülebileceğinizi gösteriyor.Değişime ayak uydurabilirseniz ne ala , diğer türlüsü na mümkün:)
26.12.2019'daki oğlak burcundaki Güneş tutulmasıyla aşk hayatınızda büyük değişimler yaşayacaksınız. Var olan ilişkinizde evlilik teklifi alabilirsiniz. Ya da bir çocuk haberi duyabilirsiniz. Eğer ki sorunlu giden bir ilişkiniz var ise tamamen hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Öyle ya da böyle sonuç sizin için olumlu olacak.

YÜKSELEN TERAZİ ; Sevgili terazi , bu ayın en önemli konusu yakın yere seyahatler , kardeşleriniz ve akrabalarınız olacak. Bunun yanında Marsın 2.evinizde seyahatiyle para harcama isteğinizde artış görülebilir.
12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı yurtdışından gelen haberler ,hukuksal konular ve eğitimlerinizle ilgili haberleri açığa çıkaracak. Bu dolunay sizin yükseleninize harikülade bir açı yapacak bu nedenle olumlu etki altındasınız. 
26.12.2019'daki oğlak burcu Güneş tutulması ile birlikte ev ve yerleşim alanınızda değişime gidebilir , daha geniş ,bahçeli ve lüks bir eve geçebilirsiniz. Bunun yanında aile içerisinde söz ,nişan vb kutlamalarda oluşabilir.

YÜKSELEN AKREP ; Sevgili akrep , bu ayın en önemli konusu maddi kazançlarınız olacak. Kendi adınıza bir marka oluşturabilir ,seyahat ve eğitimler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Mars sizin yükseleninizde ilerlediği için tuttuğunuzu koparan yeri geldiğinde hırçınlaşan bir yapıya bürüneceksiniz.
12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı sizi borç alacak dengenizde bir sonuca ulaştırıyor. Belki de parasal dengeyi sağlayamadığınız için aşk ,ilişkiler ve özel hayatla ilgili bazı hayal kırıklıkları yaşanacak. Çıkacağınız tatillerde parasal kayıplara dikkat ediniz!
26.12.2019'daki  oğlak burcu Güneş tutulması ile birlikte kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz değişiyor. Uzun süredir çözemediğiniz problemler çözülüyor ve evrimleşiyor. Bu kişileri hayatından çıkarmanın tam sırası.. Bunun yanında eğitim ve tezle ilgili çalışmalarınıza start verebilir , bu alanda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY; Sevgili yay , bu ayın en önemli konusu tabi ki sizsiniz. Kendinizi geliştirmek ve hayatınıza vizyon katmak için çabalıyor olacaksınız. Mars sizin 12.evinizde seyahat ettiği için belki gizli saklı düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı sizi evlilik ve ortaklıklar anlamında bir sonuca ulaştırıyor. Fakat sen ben dengesini kurmakta zorlanırsanız ,ev içinde yaşayacağınız hayalkırıklıkları oluşabilir.
26.12.2019'daki oğlak burcu Güneş tutulması ile birlikte maddi anlamda yeni kapılar aralanıyor. Uzun süredir çektiğiniz maddi sıkıntılarda ferahlama yaşayacaksınız. Yine de tedbirli ilerlemekte fayda görüyorum.

YÜKSELEN OĞLAK ; Sevgili oğlak ,bu ayın en önemli konusu spriteüllik ve maneviyat. Bunun yanında sizden gizlenmiş konularla ilgilenebilir ,uzak yerlere seyahat edebilirsiniz. Bu ay en sevdiğiniz şey yalnızlık olabilir.
12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı sizi sağlık alanında etkileyecek. Günlük rutinlerinize ve sağlığa dikkat etmenizi öneririm. Bu ay fikirlerinizdeki bulanıklık kardeşler ve yakın çevre üzerine olacak.
26.12.2019'daki oğlak burcu Güneş tutulması hayatınızla ilgili önemli değişimleri beraberinde getirecek. Yeni ilişkiler ve ortaklıklar kurabilirsiniz. Uzun süredir verdiğiniz emeklerin karşılığını alacağınız bir seneye giriyorsunuz. 

YÜKSELEN KOVA ; Sevgili kova , bu ayın en önemli konusu arkadaşlar , işten kazanımlar ve eğlence hayatınız olacak. Organizasyonlar , toplaşmalar içerisindesiniz.
12.12.2019'daki ikizler burcu dolunayı size harika gelecek. Bu dolunayın en şanslı burçlarındansınız. Aşk , tatil , eğlence ,cinsellik bu alanda güzel sonuçlar alacağınız bir zaman dilimi..
26.12.2019'daki oğlak burcu Güneş tutulması hayatınızla ilgili bilinmeyenleri ortaya çıkaracak. Bilinçaltı çalışmaları yapabilirsiniz. Spritüel işlerle ilgilenenler için güzel bir süreç başlayacak..

YÜKSELEN BALIK ; Sevgili balık , bu ayın en önemli konusu iş ve kariyer hayatınız olacak. Otoriteyle görüşmeler , konuşmalar zirveye tırmanıyor. Yeni iş teklifleri alabilir ,yepyeni projelere adım atabilirsiniz. 
12.12.2019'daki ikizler dolunayı ile birlikte ev , aile yaşamındaki karar verme durumu üzerinizde  gerginlik yaratabilir. 
Fazla duygusal yaklaşımlar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir ,her zaman ki gibi akışta kalmakta fayda var.
26.12.2019'daki oğlak burcu Güneş tutulması arkadaş ortamınızdan kazanım elde edeceğinizi gösteriyor. İşten kazançlarınızda bolluk ,bereket görülebilir. Yaratıcılığınızı kullanarak proje bazlı işler üreteceksiniz. Bunun yanında arkadaş çevrenizde canınızı sıkan kişilerde elenecektir.

Mutlu ,huzurlu bir ARALIK ayı dilerim..
SEVGİLER
#YESİMGENCLE











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan