Ana içeriğe atla

YAY YENİAYI / 26.11.2019


Yeni ,yepyeni umutlar kapıda..

Hepimiz ruhsal değişim ve dönüşümlerden geçtik.. Psikolojik olarak çıkmazlarda sürüklendik ve  merkür'ün karanlık retrosunu bitirdik ..Her zaman olduğu gibi hayat devam ediyor, yeniliklere yelken açma vakti..
 Ve umudu kaybettirmeden yaşama sevinci veren yay burcunda bir yeniayımız mevcut..
Neler vadediyor bu yeniay ?
Yenilikler ve değişimlerle hayatınızı şifalandırıyorsunuz. Oh be azıcık nefes alma vakti :) ÖZGÜRLÜK

Kendinize gelmek için yapabilecekleriniz nelerdir? yüreciğinize birer tutam hayal tohumu serpiştireyim ..

Tatiller sadece yazın olamaz:) Bu tatili haketmiş olduğunuzu düşünüyorum. Şahsen yeni başlayacak işlerimi bir kenara koydum , 4 günlük yurtdışı tatilimi ayarladım. Çünkü ruhumu yenileyen en önemli şey tatil:))

Detayları aralık ortasında ,ınstagramda takipte kalın..
Elinize kağıt ,kalem alın ve sizi mutlu eden küçük şeyleri yazın..
Ne bileyim beklenmeyen bir anda alınan hediye,
Bir bebek gülümsemesiyle kahkalara boğulmak,
Yeni serilmiş tertemiz kokan bir çarşaf,
Haftasonu için sessiz bir dağ yürüyüşü ve sporun verdiği endorfin keyfi..
Yoga gibi bedeni ve zihni esneten aktivitelere katılmak ya da en sevdiğinize hediye etmek.. Hediye vermekte çok büyük mutluluktur. Kısacası hayatın pozitif taraflarına odaklanın. Enjoy the little things..




Şimdi bilimsel inceleme kısmına gelirsek ;


26.11.2019 SAAT ;18.05'de yay burcunun 4 derecesinde meydanagelecek yeniay en çok değişken burçları etkileyecek.

Kimdir bu burçlar?
Yay , ikizler , balık ve başak burçlarının 0 ile 10 derece arasında yerleşimi olan kişilerdir...

Haritalarınızı inceleyip hangi alanlarda şifa bulacağınızı görebilirsiniz.
Bu yeniayın kiron (yaralı şifacı ) ile uyumlu açısı olduğundan başkalarına bilgi vererek ,yön göstererek de ışık rehber olabilirsiniz. Zaten yay burcu felsefeyle ,bilimle ,eğitim öğretim ve yüksek bilgi ile alakalıdır. Yine turizm ,din ,yolculuklar ,hukuksal durumlarla ilgilidir. Herkesin kaçamak yapacağı bir aralık ayına giriyoruz diyebilirim. İlla ki yurtdışına açılmanız gerekmiyor ,evinizin uzağında kalan her yer ruhunuza iyi gelecektir.

Bir de bu yeniayda hava elementinde yerleşen herhangi bir gezegen yok. Bu nedenle iletişimde yanlış anlaşılmalar ,kendini yanlış ifade etmeler görülebilir. Ayrıca ilişki gezegeni Venüsde oğlak burcuna geçmiş /kiron ile kare açıda olduğundan cinsellik ve arzularda aşırıya kaçma gibi durumlar görülebilir. Mantığı kullanmadan ,iletişim eksikliği görülen ilişkilere girmekten kaçınmanızı tavsiye ederim..


Şimdi yükselen burçlarınıza göre yeniay etkilerine bakalım;

YÜKSELEN KOÇ ; Bu yeniay sizin yüksek öğretim ,uzak çevre ,yurtdışı ve yabancılarla ilgili iletişiminizi artıracak. Uzun süredir aklınızda olan bir yeniliği bu alanda harekete geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA ; Bu yeniay sizin miras ,alacak verecek ,okült ve spritüel alanınızda bir yenilik başlatacak. Uzun süredir çözmeye çalıştığınız ruhsal sorunlara bir çözüm bulurken ,eşin gelirlerinde bir harcama atraksyon durumu mevcut. Harcamalara dikkat ,abartmayın...

YÜKSELEN İKİZLER  ; Bu yeniay sizin eş ve evlilik hanenizde olacak. Uzun süredir iş ve çalışma alanınızda bir gerginlik vardı. Bunu eşinizle tatile çıkarak üzerinizden atabilir ya da eşinizi tatile göndererek kafa dinlemeyi tercih edebilirsiniz:)

YÜKSELEN YENGEÇ ; Bu yeniay sizin iş ve hizmet alanınızda ,sağlıkla ilgili bir konuda güzel bir çözüm getirecek. Yanınızda çalışanlardan ya da yardımcılarınızdan destek alabileceğiniz bir süreçtesiniz.

YÜKSELEN ASLAN; Bu yeniay sizin aşk ve çocuk evinizde.. Keza bu ev (5.EV)  hayattan tat aldığımız ,tatil ve riskleri temsil eden de bir evdir. Bu nedenle harika zamanlar sizi bekliyor. Bence bu yeniayın en şanslı burçlarından birisiniz.

YÜKSELEN BAŞAK ; Bu yeniay sizin ev ,aile ve yerleşim alanınızda bir hareket getirecek. Belki de işinizle ilgili bir durum karşınıza çıkacak. Yeni bir seyahat planı ayarlamanız gerekecek. Her halükarda hayatın temelinde güzel başlangıçlar var..

YÜKSELEN TERAZİ ; Bu yeniay sizin kardeş , yakın akraba ve zihin alanınızda .. Ayrıca yeni bir araba almak için hızlı ve aceleci davranabilirsiniz. Bilgiye , eğitime merakınız artacağı için sizi geliştirecek bir kursa başlayabilirsiniz. Sosyal medyayı kullanarak iş yapmak çok akıllıca olacaktır.

YÜKSELEN AKREP ; Bu yeniay sizin maddi kazanımlarınızla ilgili bir yenilik getirecek. Ekonomik olarak bir yatırım yapmak için yüklü miktar para gerekebilir. Harcamalarınızı plan ve projeye dayandırarak hareket etmenizi öneririm.

YÜKSELEN YAY ; Bu yeniay sizin yükseleninizde meydana geldiği için her zamankinden daha görünür ve atak olmak isteyeceksiniz. Yine tatil ve eğitim planları yapabilir , ufkunuzu genişletmek için yeni sözleşmelere adım atmak isteyebilirsiniz. Dağda ,bayırda koşacam diye sağlığı ihmal etmiyoruz:)

YÜKSELEN OĞLAK ; Bu yeniay sizin gizli kapaklı bilinçaltınızı ortaya çıkarıyor. Ne görmek istiyor ve neyi iyiye çevirmek istiyorsanız o alanda terapi ve eğitim alabilirsiniz. Bir regresyon ve psikolojik danışmanlık çok iyi gelecektir.Yine uzak yerlere seyahat sizin içinde yüksek ihtimaller arasında..

YÜKSELEN KOVA; Bu yeniay sizin arkadaş ve sosyal çevrenizi hızlandırıyor. Ayrıca işten gelen kazanımlarınızda yeni bir gelir kapısı açılabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız bir gezi organizasyonu muhtemeldir.

YÜKSELEN BALIK; Bu yeniay sizin kariyer alanınızda değişimler sunuyor. Otorite figürleri ve babanızla ilgili bir yenilik hayatınıza girebilir. Büyüklerden gelecek destek hayatınızı bir nebze daha iyileştirecektir..

Umut fısıldar;
BİR DAHA DENE...
SEVGİLER
#yesimgencle



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan