Ana içeriğe atla

17.01.2018 (YETENEK HİÇBİŞEYDİR,KARARLILIK İSE HERŞEY)



Yeniay bizler için tohum atma zamanıdır,yeni şeylere başlamak ,girişkenlik ve atılım enerjisinin yüksek olması gündemdedir.

Oğlak burcunda olması bizlere bireysel anlamda iş,düzen,sorumluluk,birşeyleri inşa etme ve organize olma manasında atılım yapma zamanını göstermektedir.
Venüs’ün yeniaya eşlik etmesi ilişkiler anlamında yeni başlangıçların ve düzenlemelerin iyi geleceğini işaret eder.Ayrıca 2.eve denk düşen yeniay para ve yeni yatırımlar açısından şanslı bir dönemde olduğumuzu gösteriyor.

Oğlak yeniayının yükselen burcu yay olduğundan bu girişimlerin seyahat ,yayıncılık ,yurtdışı ile ilgili işlerle alakalı olabileceğini dile getirir ve haritada çok baskın oğlak stelyumu mevcut kuruntu ,karamsarlık ve endişe yerine ,daha sağlamcı ayakları yere basan ,kararlı adımlarınızı kullanmanızı tavsiye ederim.
Özellikle öncü nitelikteki burçlar bu yeniaydan daha çok etkileneceklerdir.OĞLAK,YENGEÇ,TERAZİ VE KOÇ..

Hayattaki herşeyin iyi ya da kötü yüzü olduğu gibi her burcun temsil ettiği iyi ya da kötü yanlar mevcuttur.Dolayısıyla farkında olup bunu iyi yöne çevirmek elimizdeyken,oğlak keçisi gibi davranmak işleri pozitife çevirebilir.Fakat başarı ,amaca bağlılık ister.Hayata karşı kararlı durun.
Yetenek hiçbişeydir,kararlılık ise herşey✨🙃..

Yükselen burçlara göre hangi hayat alanlarındaki girişimlerde şanslıyız?

YÜKSELEN KOÇ:Kariyer,aile ve iş konularıyla ilgili girişimler haftası eğer elinizin altında bir fikriniz ,düşünceniz var ise bu oğlak stelyumunda istikrarlı bir atılım yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA:Seyahatler,yüksek eğitim,akademik kariyer,yeni yerler keşfetme,hukuksal konular ve yayıncılıkla ilgili konular gündeminizde olacak.Düşündüğünüz sağlam fikirleri uygulamaya geçirin derim zira kalıcı izler bırakabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER:8.ev konuları miras,nafaka,vergi,finans ,kredi çekmek,cinsellik ile ilgili konular ön planda olacak..Eğer parayla ilgili bir alacak verecek konunuz varsa bu hafta anlaşmalar açısından girişim yapmak idealdir.

YÜKSELEN YENGEÇ:İlişkilerle alakalı zorlandığınız bir dönemden geçiş yaparken bu oğlak yeniayının venüsyen olması küslüklerinizi yumuşatmak adına girişimler yapabileceğiniz bir hafta..

YÜKSELEN ASLAN:Sağlık,halledilmesi ve bitirilmesi gereken işleriniz için girişimler yapabilabilir.Spora başlamak için ve diyet yapmak için kararlı adımlar atabileceğiniz bir hafta..

YÜKSELEN BAŞAK:Odaklandığınız nokta aşk,ilişkiler ,hobiler ,spor..Bunca zamandır süre gelen hislerinizi artık realiteye dökme ve söze bağlama haftası..

YÜKSELEN TERAZİ:Aile içinde yeni düzenlemelere gidilebilir.Yeni bir dekorasyon,ev taşıma ,evlilik hazırlığı yapanlar için ev açma ya da gayrimenkul alım ve satımı için yeni girişimlerde bulunabilir.Aile içinde olmak ve bazı şeylerin sorumluluğunu üstlenmek olarak da değerlendirilebilir.

YÜKSELEN AKREP:Yakın çevre,akrabalar,kardeşler,kısa seyahatler ve paylaşımda bulunacağınız yayıncılık ve eğitim alanları aktifleşecek.Özellikle eğitim ve yayıncılık alanında yeni fırsatlar sizleri bekliyor olabilir.

YÜKSELEN YAY:Para,para,para..Sevgili yaylar yeni bir kazanım,ucu temelli olan hertürlü yeni girişim sizler için kalıcı başarı ve para getirecek demektir.Biliyorsunuz ki satürn 3 sene sizi bu alanda sınava tabi tutacak..Yavaş yavaş ayak sesleri duyulmaya başlandı.Adımlarınızı kararlı ve 2 kez düşünerek atarsanız ,bu yeniayda sizin için karlı bir yatırım olarak geri dönecektir.

YÜKSELEN OĞLAK:Kalıcı adımlar senesi ve oğlak stelyumu..Bu yeniay sizin kendi evinizde gerçekleşmekte artık ilişkileriniz adına ,kendinizle alakalı yeni girişimler için uygun bir zaman dilimi olarak kullanabilirsiniz.Venüsyen konuları başlatmak sizler için geridönüşümü güzel yatırımlar olacaktır.

YÜKSELEN KOVA:Bu yeniayda sağlığa biraz daha dikkat etmeli,bilinçaltı temizliğe dikkat etmelisiniz.Biraz daha yapmanız gereken projeler üstünde düşünebilir ve geleceğe yönelik adımlarınızı planlayabilirsiniz.Gizli birşeylerin ortaya çıkması muhtemel olabilir.

YÜKSELEN BALIK:11.ev konuları aktifleşiyor.Dernekler,organizasyonlar,iş teklifleri açısından güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.Çevrenizde yeni bir grup oluşturmanız bile mümkündür.Umutlarınızı derleyip toplama zamanı..
Pes etmek yok..


ENGLİSH 

New Moon is time for us to sow seeds, to start new things, to have a high power of leap and breakthrough.

Capricorn shows us the time to do business, order, responsibility, to build something and to make an effort in organizing in an individual sense.

Venus's new accompaniment points to new beginnings in terms of relations and good future of regulations. New moon, which is into second house, shows that we are in a lucky period in terms of money and new investments.

Sagittarius is the rising sign of the New Moon, I would suggest that these initiatives may be related to travel, publishing, overseas affairs, and I recommend you to use your determined steps, rather than the current fancies, pessimism, and anxiety.

Especially the leading signs will be influenced more by this newest.CAPRİCORN, CANCER, LİBRA, AND ARİES.

Everything in life is good or bad as every face has good or bad sides to represent it. So when you are aware of it and have to turn it into a good direction, acting like a kid's goat can translate positively into its tasks. But success requires a commitment to it.

The capability is nothing but determination is everything.


According to ascending signs, we are fortunate in initiatives in which life societies?

YÜKSELEN ARİES: You can make a steady leap in this Capricorn stellium if you have an idea if you have an under-the-head initiative on career, family and business issues.

RISING TAURUS: Travels, higher education, academic careers, discovering new places, juridical issues and publishing will be on your agenda. Put on solid ideas that you think about because you can leave permanent traces.

RİSİNG GEMİNİ: The 8th house will be about the inheritance, child support, tax, finance, attracting credit, sexuality issues. It is ideal to undertake an agreement in terms of deals this week if you are going to give a loan related to the money.

RISING CANCER: Related to the relationships you are forced to switch from the period to the next in the attempt to so soften your mood that this new subject the venüsy.. You can declare peace

RİSİNG LEO: You can make initiatives for your health, treatment, and work that needs to be finished. A week you can take decisive steps to start the sow and to make a diet...

RİSİNG VİRGO: The point you are focusing on is love, relations, hobbies, sports ...

RISING LİBRA: New arrangements can be made in the family. New initiatives can be found for new decorations, home transport, home building for those who prepare for marriage or buying and selling real estate. It can also be considered as being in the family and assuming responsibility for some things.

RISING SCORPİON: Near the environment, relatives, siblings, short trips and sharing will be active in the areas of publishing and education.More opportunities in the field of education and publishing may be waiting for you.

RİSİNG SAGİTTARİOUS: Money, money, money ... A new achievement is that every new initiative, which is based on the principle, will bring lasting success and money for you. You will know that Saturn will force you to this field for 3 years. .If you take your steps decisively and think twice, this new will return as a profitable investment for you.

RİSİNG CAPRİCORN: Permanent steps and Capricorn stellium. This new moon takes place in your own home and you can now use it as an appropriate timeframe for new initiatives related to yourself, in the name of your associations. Launching Venusy topics will be a good investment for you.

RİSİNG AQUARİOUS: You should pay more attention to health and careful subconscious cleanliness in this new moon. You can think more about the projects you need to do and plan your future steps. It is possible that something might appear as a secret.

RİSİNG PİSHES: 11th house activates. You can make nice developments in terms of associations, organizations, job offers. It is even possible to create a new group in your around. It is time to compile and collect your hopes.

NEVER give up...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan