Ana içeriğe atla

31 OCAK 2018 (AY TUTULMASI ASLAN'DA)



    Aynen resimdeki gibi duygular ve mantığın dengelenmesi,yeni sınavımız olacak.Hazır mıyız?
 Bu yılın ilk ay tutulması 31.01.2018 Çarşamba günü Aslan burcunun 11 derecesinde meydana gelecek.
   Öncelikle ay tutulması bizleri nasıl etkiler  biraz bundan bahsedeyim...
Ayın dünyanın gölgesinde olması halidir ve astrolojik olarak bu olay ışıklarımız diye adlandırdığımız güneş ve ayın kadersel olanı gösteren ay düğümleriyle kavuşumu halinde gerçekleşir.
  
Yani kadersel olayların en belirgin halini anlatır ,eğer bireysel haritalarınızda birinci sırada  aslan ,kova olmak üzere ikinci sırada boğa ve akrep gibi sabit burçlarda gezegen toplaşmanız varsa bu ay tutulmasında kadersel bir olay hayatınızın ortasına oturacaktır ve etkisi 6 ay kadar sürecektir.Bu tutulma aslan ve kova aksında olduğu için daha kalıcı olaylara imza atar çünkü aslan ve kova burcu sabit niteliktedir.

     Güneş ve venüs kova burcundayken ,hislerimizi anlatan ay bu ikilinin karşısında yer alıyor.Aslan burcu çocukları,aşkı,eğlence hayatını,saçları,egosal taraflarımızı,gururumuzu,ünlüleri ve otoriteyi anlatırken ceres astreodinin yanında yer alması doğurganlığa ve annelik konularına dikkati çekmektedir.Geçmişle alakalı yaşadığımız bazı olaylar duygularımızı bu konular dahilinde etkileyecektir.

     Venüsün kovada olması özgürlük isteyen ilişkilerimizi de vurgulamaktadır.Ünlülerle ilgili konular öne çıkabilir.Kadınların özgürlüğüne yönelik temalar haberlerde yer alabilir.Bireysel olarak ise  gururunuzu kıracak bir olay yaşarsanız duygularınızın sabit bir şekilde değişeceğini göreceksiniz.

Hastalık olarak ise aslan burcu kalp ve sırt bölgesini,omuriliği temsil eder.Bu tür rahatsızlıklar olasıdır,aman dikkatli olalım,check uplarımızı yaptıralım..



YÜKSELEN KOÇ:Bu ay tutulmasında öne çıkacak konular çocuk sahibi olmak,aşk ve flörtler,eğlence mekanları,hobiler ve sanatsal aktiveler sizin için belirleyici rol oynayacaktır eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız ,gökyüzü sizi destekleyecek:)

YÜKSELEN BOĞA:Aile konularında ki gelişmeler,babayla ilgili konular,yer değişikliği,ev satın alma,gayrimenkul konuları gibi köklü değişimler için hazır olun.Bu bir dekorasyon değişikliği olabileceği gibi,aile içindeki duygusal meselelerin konuşulacağını eskiye dayalı bazı haberlerin tekrarlayabileceğini gösterir.

YÜKSELEN İKİZLER:Birden belirecek bir seyahat,yakın çevreniz,dostunuz,komşunuz,akrabanız ile gelişecek duygusal olaylar var,bunlar ağustos ayında yaşanmış tekrar etmesi mümkün konulardır.
YÜKSELEN YENGEÇ:Düşündüğünüz bir yatırım,yeni bir iş kurma hayali var ise kendinizi göstermek için mükemmel zamanlama ya da maddi kazanç getirecek bir iş ve yapılanma için gökyüzü sizi destekliyor.

YÜKSELEN ASLAN:Kendi burcunuzda gerçekleşecek olan bu ay tutulması kadersel olayların hayatınızdaki önemini vurgulamakta,yeni bir aşk,yeni bir stil,yeni bir hayat sizleri bekliyor olabilir.Duygular en tepede kendini göstermek ve ilgi odağı odağı olmak isteyebilirsiniz.Fakat aslanın gölge yönleri olan ego ve kibirli davranışlardan uzak durmak size fayda getirecektir.Sadakatiniz ve samimiyetiniz daim olsun..:)

YÜKSELEN BAŞAK:Bu dönem sizin için içe dönmek,duygusal olarak hissetmediğinizi hissetmek,bastırılan duygular ya da arkanızdan dönen bazı kadınsal olayları görebilirsiniz.Ayrıca sağlığa dikkat!!!

YÜKSELEN TERAZİ:Sosyal alanda aktifsiniz sevgili yükselen teraziler,sizin gibi naif insanlara toplumun ihtiyacı var ve bu tutulmada ki göreviniz topluluklar da kendinizi göstermek olsun:)

YÜKSELEN AKREP:Kariyer,toplum önü konular,anne temaları sizin için belirgin olacaktır.Anneniz duygusal olarak size destek verebilir,kariyer ve iş alanında kadınlardan destek görebilirsiniz.Otoriter bayan figürleriyle yeni organizeler üretip,eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.



YÜKSELEN YAY:Yurtdışındaki bayanlarla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir.Yeni bir felsefe ,yeni bir seyahat,yeni bir öğrenim için bayanlardan destek alacaksınız.Özellikle hukuksal ve kişisel gelişime yönelik konularda kendinizi gösterebileceğiniz bir zaman sizleri bekliyor.

YÜKSELEN OĞLAK:En sevdiğiniz maddesel konular:)ortaklaşa yaptığınız işlerden ya da başkalarından elde edebileceğiniz bazı maddi kazançlar kapıda..Sağlığa dikkat diyelim!!Vergi,banka ve finans konularıyla ilgili kadınsal destek alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA:Vee ..Kovalar ilişkilerde yeni bir dönem sizi bekliyor.Eş,partner ,hayatınızın aşkı kapıda olabilir.Gözünüzü dört açın:)Bazı kadınlarla ya da anneyle olan ilişkilerinizde duygusal kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK:Sağlık,egzersiz,evcil hayvanlar,yanınızda çalışan kişilerle ilgili duygularınızın öne çıkacağı bir dönem.Ay ve neptünün birbirini görmeyen açısı beslenme problemleri ve ilaç kullanımında zehirlenmelere olanak verebilir.Daha çok evcil hayvanlarınıza ilgi göstereceğiniz bir dönemdesiniz.Yanınızda çalışanlarla ilgili bazı aldanmalar söz konusu olabilir.



ENGLİSH

Just as in the picture, the balance of emotion and logic will be our new test. Are we ready?
The first lunar eclipse of the 2018 year will be held on Wednesday, 31.01.2018 on the 11th degrees of Leo sign.
First of all, the lunar eclipse tells us how this affects us a bit ...

The moon is supposed to be in the shadow of the earth, and astrologically this event occurs in conjuncture with the sun and moon that we call our lights and months node that show the destined one.
That is to say, the most obvious state of fateful events, if your planet is gathered in the first place in your individual maps, such as Leo, Aquarius, and fixed sign  such as Taurus and scorpion, this fateful event will take place in the middle of your life and its effect will last for 6 months. because it is in the opposite direction, it signatures more permanent events because the Leo and the Aquarius are fixed.
While the sun and venus are in the shape of an Aquarius, the moon tells us how we feel. Some events will affect our feelings on these issues.

Venus is a emphasizes our relationships that require freedom. The subjects of the souls can come to the fore. The stories about the freedom of the women can take place in the news.
If you live an event that will break your pride individually, you will see that your feelings will change steadily.
As a disease, the Leo represents the heart and the back region, spinal cord. Such diseases are possible, be careful, let's checkups ..

RİSİNG ARİES: If you want to be a child, the sky will support you :) This will be a feature of this month's eclipse, having children, love and flirts, entertainment places, hobbies and artistic activites will play a decisive role for you :)

RİSİNG TAURUS: Get ready for radical changes such as family developments, dady issues, place changes, house purchases, real estate issues. It may be a decoration change or some news based on the past that emotional issues within the family will be spoken.

RİSİNG GEMİNİ: There are emotional events that will evolve with sudden travel, close encounters, friends, neighbors, relatives, these happened in August and now these subject will continue.

RİSİNG CANCER: If you have an investment in your mind, and you have the dream of starting a new business, you are supporting the sky for a job and structuring that will bring you the perfect timing or financial gain to show yourself.

RİSİNG LEO: This lunar eclipse on your own side may be a new love, a new style, a new life essence waiting to be emphasized in the life of the fatal events. You may want to be interested and show your reaction and focus. But it will benefit you to stay away from the ego and arrogant behavior of the lion's shadow aspects. Your faithfulness and sincerity will be yours. :)

RİSİNG VİRGO: You can see for yourself the return of this period, feeling emotional, feeling repressed emotions, or returning from behind.

RISING LİBRA: You are active in the social arena, dear rising Libra, naive people like society need to you, and your task in this eclipse is to show yourself in communities :)

RISING SCORPİO: Career, social issues, a mother will be prominent for you. Your mother can support you emotionally, you can see support from women in your career and business. You can create new organizers with authority female figures and have fun.

RISING SAGİTTARİUS: Relations with ladies abroad may come to a start. You will get support from the ladies for a new philosophy, new travel, new learning.

RİSİNG CAPRİCORN: Your favorite material issues:) You can get some financial benefits from your work or somebody else's work at the door .. Let's say your attention to health! You can get women's support about tax, bank and finance issues.

RİSİNG AQUARİUS: AND.. A new era is waiting for you in a relationship with the canvases. You may be in love at the door of your partner, your love. Open your eyes four times.) You may have to make emotional decisions in your relationships with some women or with your mother.

RİSİNG PİCHES: A period when your feelings about health, exercise, pets, people working with you will come to the fore. The angle between the ay and the Neptune can allow being poisoned by nutrition problems and medication use. Maybe the subject.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan