Ana içeriğe atla

BİR FİLİN İNTİHARI..



URANÜS BOĞA BURCUNDA

Karmaşıklık ,düzensizlik ve sıradışı isimleriyle kendinden bahsettiren anilikler gezegeni URANÜS boğa burcuna geçiş yapıyor. 7 yıldır koç burcunda seyahat ettikten sonra pek de rahat edemediği boğa burcuna geçiş yapacak olan uranüs ÖZELLİKLE yükseleni, güneş burcu BOĞA olanlara uyarıda bulunuyor .
DİKKAT DİKKAT!! 15 MAYIS'ta serüven başlıyor..
 Boğa burcu gezegeninin temsil ettiği konularda devrimsel etkiler gündemimizde olacak. 

Her 7 yılda bir burç değiştiren uranüs 2025 yılına kadar boğa burcunda kalacak. Ve tüm boğa burçlarına bazen bırakmanın da kazandıracağını öğretecek.
  Uranüsün yapısından biraz bahsedecek olursam 1871 yılında keşfedilmiş bir gezegendir. Özgürleşmeyi ve isyanların baskın olduğu fransız devrimi ,teknolojinin gelişmesiyle ilgili birçok konuyla yakından ilişkilendirilir. Ayrıca URANÜS diğer gezegenlerin aksine , yörüngesi yan yatmış şekilde döner. Farklı oluşunu buradan da algılayabiliriz.

URANÜS ,bireyselliği ,icatları ve orjinalliği anlatırken, boğa burcu ise maddi manevi değerleri ,beş duyumuzu ,verimi ,sanatı ,birikimi ve devamlılığı anlatır. Ayrıca boğanın yönetici gezegeni venüs ilişkilerde ki değişimlere de vurgu yapıyor.  Şimdi bu yerinde saymayı seven, büyürken ağır hareket eden ,huzur timsali boğa burcuna elektrik şoklu değneğiyle değen bir uranüs hayal edin.

Deprem riski ,ekonomik dengesizlikler ,para biriminin değişimi ,tarım sektöründeki teknolojinin yardımıyla yeni üretim sistemleri ,üreme ile ilgili radikal değişimler, genetik biliminin ilerlemesi toplumsal güvenlikle ilgili reformların olacağını izleyeceğiz.

Burç bazında değerlendirirsem ,toprak elementi olan ve sabit niteliğe sahip boğa burcu elde ettikleriyle sınanacağı bir döneme giriyor. 
Bırakmak nedir sorusunun cevabını ararken depresyonlar geçirmek istemiyorsanız , sevgili boğalar gözleri ,kulakları dört açalım..Erken farkındalık sizlere çabukluk kazandırır. Eğer kazanan olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun ve değişime ayak sürümeyin.
Bu süreç zarfında yaşadığınız yerden göç etmek zorunda kalabilirsiniz , aman gözüm nurum emek verdiğim hayat arkadaşım ,çevrem dostum dediğiniz kişilerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz ya da aniden evlenebilirsiniz.:)

Bugüne kadar üzerini örttüğünüz ,toprağa gömdüğünüz ,zamanla geçer dediğiniz bazı problemlerinizin hortlayacağını üzülerek söylemek zorundayım. Değişim yapmaktan çekinen ürken boğa burcunun değişime zorlandığı bu dönemin tabi ki güzel yanları da var. Belirsizliği sevmeyen boğa burçlarına tehlike çanları çalıyor J 
İyi yönleri de değinirsek bunca zamandır düşündüğünüz ama uygulamaya koyamadığınız tüm hayat alanları için sahip olduğunuz yetenekler ve nitelikler ortaya dökülecektir. Feminizm bir miktar artacaktır , özgüven duygunuzda bir aydınlama yaşayacağınız için gençliğinize yeniden kavuşacaksınız. Gençlik timsali ,mesafeli ama bir okadar da modern AJDA PEKKAN'ın bir kova burcu kadını olduğunu hatırlatmak isterim.
Sonuç olarak yararsız ve değersiz olanın hayatınızdan çıkacağını düşünebilirsiniz.En iyisi de buJ

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE;

YÜKSELEN KOÇ: Maddi kazanımlar evine denk gelen Uranüs bu önümüzdeki 7 yıl boyunca sizlere kişisel değerleriniz ve maddi kazanımlarınızla ilgili iniş çıkışlar yaşatacaktır.Kendinizle ilgili daha çok para harcamak isteyebilir ,yeni yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Konumuzun başrol oyuncusu sevgili yükselen boğa ,kendinde ki değişime hazır mısın? Fırtına öncesi sessizlik J Biraz huzursuzluk hakim olacak elbette  bu bir gerçek çünkü değişim sancılıdır özellikle senin için..Memur musun? Astrolog olabilirsinJ  Yaşamak istediğin bir yer mi var? Zorlayıcı olsa da gidebilirsin. Hayırlarınız evete ,evetleriniz hayıra dönüşecekJHadi kolay gelsin..

YÜKSELEN İKİZLER: Uranüsün boğa burcu seyri sizi zihinsel ve fiziksel olarak  ani durumlara çekebilir sevgili yükselen ikizler.Enerjinizin içerde baskılı kaldığını hissedebilirsiniz. Maneviyatınızda ve yaratıcılığınızda bir uyanış dönemi sizleri bekliyor olacak.Bilinçaltındaki gerilimler aşırı öfke olarak dışavurum yapabilir.Dikkat!

YÜKSELEN YENGEÇ: Kabuğunuzu kırıyorsunuz sevgili yükselen yengeçlerJ Sosyal hayatınızda ve arkadaş çevrenizde değişmesi gereken herşey bu dönemde yerini bulacak. Kaybetmekten korktuklarınızın yerini başkaları dolduracak  ayrıca sıradışı iş tekliflerine hazır olun.

YÜKSELEN ASLAN: Kariyer hayatınızda devrimsel bir dönem sevgili yükselen aslanlar..Toplum önünde sergilediğiniz duruş değişecek ,kariyer alanındaki fırsatlar ummadığınız cinsten olabilir. Ani ,beklenmedik değişimler kapıda..Ayrıca anneyi ilgilendiren  durumların oluşması muhtemelken iş ve ev hayatındaki döngü sizi derinden etkiyecek gibi duruyor.

YÜKSELEN BAŞAK:Sevgili yükselen başaklar ,titizliğiniz ve kuruntucu tarafınızı şöyle bir tarafa koyun çünkü hayata bakışınız degişiyor.Yurtdışıyla ilgili konular gündeme gelebilirken ,farklı eğitim alanlarına ilgi duyabilirsiniz.Astrolojiyle ilgilenebilir ,yayıncılık alanında çığır açacak değişimlere neden olabilirsiniz. Haritanızın diğer bileşenleri de destekliyorsa ..
Evli başaklar ise eşinin ailesiyle ,yakın çevre akrabasıyla ilgili inişli ,çıkışlı durumlara maruz kalabilir.
YÜKSELEN TERAZİ: Riskler evine giren, riskli bir gezegen sevgili yükselen teraziler ,yeni yatırımlar ve yeni borçlar için büyük kazanım ya da büyük kaybedişler dönemi olabilir. Sağlıkla ilgili sıradışı olaylar yaşamanız ,ani gelişen sorunlarla karşılaşmanız olasıdır. Cinsellikte farklı deneyimler yaşamak isteyebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.Herşeyin fazlası zarar dostlarımJ

YÜKSELEN AKREP: İkili ilişkiler ,iş ortaklıkları ve açık düşmanlarınızın revaşta olacağı bir dönem sevgili yükselen akrepler.. Değişime ayak uyduramayan hertürlü ilişkiniz bitmeye mahkumken ,sizinde ilişkilere bakış açınız ,istekleriniz radikal şekilde yön değiştirecek..Evliliğinizde inovasyon dönemi..

YÜKSELEN YAY: Çalışma hayatınızdaki kişiler ve çalıştığınız iş ortamına biraz dağınıklık dahil olacak sevgili yükselen yaylar..
Yepyeni bir proje üretebilir, iş alanınızı değiştirebilirsiniz. Kısacası iş alanında büyük çaplı farkındalık zamanı. Ayrıca sağlığa dikkat ,yeni beslenme şekillerini de hayatınıza dahil edebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Hobileri olan sevgili yükselen oğlaklar birden müzik hayatına atılabilir, içinizdeki saklı cevheri parlatabilirsiniz. Spor, teknolojik tasarımlar ,müzik ve sahneyle ilgili değişimler için gayet uygun enerjiler mevcut. Aşk hayatınız uçlarda yüzebilir ,heyecan dorukta.Tedbiri elden bırakmayalım ,çocuk sahibi olmak ise aniden gelişen olaylar içindeJ

YÜKSELEN KOVA: Yerleşim konuları ,evlilik ,aile kurma ,babayla olan iletişimde radikal değişimler sizleri bekliyor sevgili yükselen kovalar. Sizin modern yöneticiniz olan uranüs gezegeni huzursuzluğunuzun kaynağını size gösterecek. Köklerinizle ilgili düşünceleriniz değişebilir ,yer değişikliğine maruz kalabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Konuşurken bir dahi edasına bürünebilirsiniz sevgili yükselen balıklar.Uranüs zihin alanından geçiyor ,yazmak ,konuşmak ,iletişim kurmakla ilgili sıradışı yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Topluluklara kolaylıkla ulaşabileceğiniz biz 7 yıl olacak. Eğitim ,satış-pazarlama ,yayıncılık alanında güzel gelişmeler verebilir eğer bu alanla ilgili bir yükselen balıksanız.
Arkadaş ,eş dost çevrenizde ukala ve değişik tipler barındırabilmeniz mümkün zira sizin de düşünce tarzınız değişecek..


Değişen şartlara çabuk ayak uydurabilmeniz dileğiyle..:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan