Ana içeriğe atla

27.07.2018 KOVA BURCUNDA AY TUTULMASI

Merhabalar , Arkadaşlar

27.07.2018 tarihinde saat 23:20'de 4 derece KOVA burcunda kanlı tam  Ay tutulması meydana gelecektir.  Bu tutulma kadersel konulara ve kırılmalara işaret etmekte öyle basit bir dolunay enerjisini barındırmıyor ,malesef ki..
Haritalarında 0-10 derece arasında akrep boğa ,kova ve aslan burcunda gezegenleri olanlara güçlü etkileri olacak.
Dolunaylar bildiğiniz gibi daha çok sonuç odaklıdır , giriştiğiniz konularla ilgili ya da birikimlerinizin sonuçlarıyla ilgili olasılıkları gösterir.

Kova burcu bildiğiniz gibi teknoloji , toplumsal konular , zeka ,dolaşım sistemi reformist ve özgür yaklaşımlar ,arkadaş ve sosyal çevre odaklı gelişmeler  ve insanın umutlarıyla ilgili bazı konuları ortaya getirecektir.

Sabit nitelikte ve hava elementinde olan Kova burcunda ki AY  tutulması iletişim ve fikirsel düşüncelerde ki sabitliğin getireceği sorunlara işaret etmektedir.

Dolayısıyla ilişkiler ,umut beklediğiniz  olaylar ve arkadaşlarınızla ilgili çok katı esnemeyen tutumlar içine girmeyiniz.

Biraz daha esnek ve toleranslı olmaya çalışalım ,zira tutulma zorlu açılara sahip dolayısıyla kopuşlar ve ayrılıkları getirebilir. Tabi ki burada ölçüt bireysel haritalarınız olacaktır.

Tutulma da aksiyon gezegeni Mars eskiye ait tüm kavgalarınızı ,düşüncelerinizi özgürlükle ilgili mücadelenizi tekrar masaya yatıracak ve sizin aksiyon almanızı bekleyecektir.

Reformist yeniliklerle birlikte , küçük hayatlarımızın büyük olaylarını dile getirecek gibi duruyor. Babayla ilgili durumlar , sağlıkla ilgili konulara da fazlasıyla değinecek bilginiz olsun.
Mars'ın anlattığı konular ise bağışıklık sistemi , savaş ,rekabet ,ameliyatlar ,cinsellikle alakalıdır.

Ay Mars ve güney ay düğümü tarafı sağlığa ekstra önem vermemiz gereken bir dönem olduğunu direncin düşebileceğini ,hastalıklara açık bir zaman olduğunu da vurguluyor. Özellikle baldırlar kova burcu yönetimindedir ,dolaşım sistemi ,kalp ,tansiyon gibi rahatsızlıklar da artış görülebilir.
Haritanızda Mars hangi evi yönetiyorsa o konularla ilgili bir ani çıkış ,iniş ya da dengesiz bir olayla karşı karşıya kalınabilir. Bu Anilikler gezegeni Uranüs'ün kare açısı ekonomik anlamda da büyük zararlar getirebilir. Bu dönem haritanızı inceletmekte fayda görüyorum.


İletişim gezegeni Merkür'de tutulma da geri harekette olacak ,iletişim kazaları ,teknolojik sorunlar uçaklar ,seyahatler ,bilgisayarlarınız gerçekten tehdit altında olabilir  ,ekstra önem vermemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Herşeyi yedekleyin ,iki kere kontrol edin ,sonra takdiri Allah'a bırakın:)


Benim nacizane tavsiyem şudur ki ;
Bunca retro gezegen ay tutulmasına eşlik ederken hızlı eyleme geçmek gereksizdir. Özgürlük savaşcısı rolü kesmektense mantıkla hareket etmek 2 kere düşünmek akıl karı olacaktır.
Kazalara ,yangınlara açık olduğumuz bu dönemde yapacağınız sporları bile dozunda ayarlamanızı öneririm. Haritanızı etkileyen olumlu yönleri tabi ki olacaktır fakat bu sonuçlara varmak için bile zorlu dönemlerden geçeceğinizi ,emek ve çaba sarfetmeniz gerektiğini vurgulamakta..


Yükselen burçlara göre değinirsem;

YÜKSELEN KOÇ;  Öncü nitelikteki bu yükselen burca mensup arkadaşlarım ,sosyal çevre ve arkadaş alanında gerçekleşecek olan bu tutulma  bazı kişileri elemek durumunda olduğunuzu yeni arkadaşlara  yer vermeniz gerektiğini anlatabilir. Özellikle maddi alandan tutulmaya kare açı yapan Uranüs ilişkilerinizde finansal bazı problemlere işaret etmektedir. Çalışma alanınızdaki eskiye dayalı problemlerin önünüze gelebileceğini de göstermekte.

YÜKSELEN BOĞA;   Sabit nitelikteki bu yükselen burca mensup arkadaşlarım ,kariyer alanında geri giden Mars tutulmayla birlikte iş ve toplumsal alandaki koşuşturmanızı tetikleyecek . Otorite figürleri ve lider vasıflı kişilerle çatışma yaşamanız muhtemel olduğu gibi özel hayatınız ve kariyer konularını biraraya getirmekte çabalamaya çalışmaktasınız ,partner kızgın , zılgıt yemeniz olası:) Oluşacak kavga gürültüye dikkat ,kendinizi fazla da yormamaya dikkat ..

YÜKSELEN İKİZLER ;  Değişken nitelikteki bu yükselen burcumuzu  derinden etkilemese de yurtdışı ,seyahatler yayıncılık ,senaryo ile ilgili işlerle ilgileniyorsanız bir farklılaşma eğiliminde olabilirsiniz. İletişim ve yolculuklarla ilgili farklı ,sıradışı denenmemişi denemek gibi olaylara girişebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür geri harekette olacağı için imzalanacak sözleşmeleri 20.08.2018 sonrasına bırakmakta fayda var. Benden söylemesi.

YÜKSELEN YENGEÇ; Öncü nitelikteki bu yükselen burca mensup arkadaşlarım ,özellikle parasal girişlerinizde borç ,alacak ,eşten gelirler ,miras ,menajerlik gibi ilgi alanlarınızda  ani giriş ya da çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili ameliyat ve check-up gibi kontrollerinizde para çıkışları da söz konusu olabilir.

YÜKSELEN ASLAN ; Sabit niteliğe sahip bu yükselen burca mensup arkadaşlarımı ilişkiler aksında gerçekleşecek bu tutulma sen ,ben kavgasına tutuşturacak ,egosal savaşlara neden olabilir.
Kariyerle ilgili alanda Uranüsün seyahat etmesi bazı değişimleri önünüze getirebilir. Otoriteyle ilişkilere dikkat diyorum.

YÜKSELEN BAŞAK;Değişken niteliğe sahip bu yükselen burca mensup arkadaşarımı iş ortamıyla ilgili, çalışma arkadaşları ya da hizmet verdiği ,aldığı ortamlarla ilgili ani değişimler beklemektedir. Ayrıca sağlıkla ilgili bazı gündemleri meydana getirebilecektir. Fazla yorulmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN TERAZİ; Öncü niteliğe sahip bu yükselen burca mensup arkadaşlarımı çocuk ,aşk ve partner ,yaratıcılık konularında ani süprizler bekliyor olabilir. Partnerle eski problemleriniz tekrar gündeme gelebilir fakat bu yeni bir bebek haberi de olabilir. Yurtdışı ile bağlantılı işlerinizi bu dönemde iki kere düşünmekte fayda görüyorum. Özel hayatla ilgili sorgulama sürecinizi olumlu geçirmeniz dileğiyle..

YÜKSELEN AKREP;  Sabit niteliğe sahip bu yükselen burca mensup arkadaşlarımı yeni bir ev değişimi bekliyor olabilir. Yükselen yöneticiniz Mars tutulmaya eşlik ediyor ve tüm hayatınızı etkiliyor ,kazalara dikkat..
Evinizde yeni bir değişikliğe gitmek zorunda kalabileceğinizi iyi ihtimal tutarak aile  içinde ki krizlere fırsat vermemenizi öneriyorum.

YÜKSELEN YAY; Değişken niteliğe sahip bu yükselen burca mensup arkadaşlarımı kısa seyahatler alanında süprizler beklemektedir .Yakın çevre ve kardeşler , akrabalarla ilgili çalışma ortamınızı etkileyen durumlara maruz kalabilirsiniz. İş ortamınızla alakalı değişiklik kararlarını 20.08.2018 tarihinden sonraki zamana atmakta fayda var.

YÜKSELEN OĞLAK; Öncü niteliğe sahip bu yükselen burca mensup arkadaşlarımı maddi kazançlarıyla ilgili alan etkiliyor. Ev alım satımı, ev değişimi ya da bulunduğu yerden uzaklaşma  ilgili para harcamak durumunda kalabilirsiniz. Partner ,aşk hayatı ,çocuklar bu dönemde masraf çıkarabilir, bu para giriş çıkışının dengesizliği maddiyata önem veren sizler için gerginliğe yol açacağa benziyor:)

YÜKSELEN KOVA;  Sabit niteliğe sahip bu yükselen burca mensup arkadaşlarım , kemerleri bağlayın, uçuşa geçiyorsunuz. Kazalara oldukça açık olduğunuz bir dönem. Aile ile ilgili tartışmalara yer değişimlerine açık bir dönemdesiniz. 4.evdeki uranüs yurtdışı seyahatlerini de anlatabilir. Tutulmanın başrol oyuncusu olduğunuzu unutmayın ,no stress..:)

YÜKSELEN BALIK; Değişken niteliğe sahip bu yükselen burca mensup arkadaşlarım tutulma zihninizde fırtınalar estirebilir. Maddi kazançlarınızla ilgili problemleriniz mevcutsa bazı düzeltmeler yapmak üzere tekrar önünüze gelebilir. Uranüs fikirlerinizi aydınlatacak ,artık maddi konularda ki kazanımlarınız için daha yaratıcı fikirler ortaya koyabileceksiniz.

SEVGİLER..



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan