Ana içeriğe atla

28.09.2019 TERAZİ YENİAYI


Merhabalar ,Sevgili atrolojiseverler
Yepyeni ,sımsıcak ,ilişkilere odaklandığımız bir yeniay bizleri beklemekte.
Bakalım bu yeniay ne gibi yenilikler getiriyor ,vadettikleri nelerdir?

28.09.2019 Cumartesi  21.26'da terazi burcunun  5 derecesinde bir yeniay doğuyor.
Yeniay , hayatınızda güzellikler adına yeni başlangıçlar yapma fırsatı getirecek.

Terazi burcunun öncelikli konusu denge kurabilmek ve ilişkiler yoluyla kendinizi geliştirebilmektir.
Her türlü ilişkimizde yeni ve uzlaşmacı yollar aramak ya da yeni ilişkiler kurmak adına değerlendirebileceğimiz bir süreçteyiz.

Kendimizden daha çok başkasına odaklandığımız bu süreçte kararsız olmak biraz can sıkıcı olabilir. Ya da insanlara aşırı bağımlılık geliştirebiliriz. Bu anlamda kendinizi yoklamak güzel olur.

 Fakat onun dışında  estetik ,sanat ,aşk ve diplomasi adına çok güzel şeyler olacağına inanıyorum.

Evinizi dekore etmek ya da fiziki görünümüzde yeni bir tarz oluşturmak için de süper bir hafta olacak.
Estetik yaptırmak isteyen beyler , bayanlar bu yeniayı değerlendirebilir.

Yeniayda ikizler burcunun yükselmesi daha çok yakın çevre , kardeşler ,eğitim ve seyahatler anlamında gelişmelerin yaşanacağını gösteriyor.  Hareketli ,meraklı ve şartlara uyum sağlamayı becerebileceğimiz oldukça sosyal bir yeniay geliyor.
Açısal olarak baktığımızda Uranüs ile 150 derecelik bir açısı mevcut. Bu yenilikler anlamında bazı sıradışı durumların gerçekleşebileceğini ve bizim bu durumlara pek de anlam getiremeyeceğimizi gösterir.
Toleranssız olmaktan kaçının ve önünüze gelecek durumların hepsini gözden geçirin derim.

Yeniayın yönetici gezegeni Venüs kendi tahtında ve Jüpiter ile sekstil açısı mevcut. Bu açı  ilişkiler para ve güzellik adına destekleyici ve saygınlık veren bir açıdır.

Bu süreçte gökyüzünde iletişim gezegeni Merkür'de spica kraliyet yıldızı ile birlikte olacak.
SPICA ; 23° 50’ Terazi burcunda ve Venüs-Mars karakterindedir.
Anahtar Kelimeler: Varlık, ün, onur, romantizm, çekicilik, bilim, başarı, masumluk, şefkat, sanat sevgisi ve inhibisyonu, sanatsal eğilimler getirecektir. Yaratıcılık anlamında yeni bir düşünceniz varsa hemen harekete geçebilirsiniz. Evlenebilir ,yeni bir aşka başlayabilir ve hak hukuk adalet arayışınızda hakettiklerinizi alabilirsiniz.


BU YENİAYIN EN KAZANÇLILARI; 

0 /10 derecelerde hava ve ateş elementi burçlarında yerleşimleri olanlar 
koç ,aslan ,yay ,ikizler ,terazi ve kova 



YÜKSELEN KOÇ ; İlişkiler ,ortaklıklar ,hak hukuk meseleleriniz gündeme gelecektir. Eş ve partnerle bir seyahat meydana gelebilir. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili bir meseleniz var ise bu konuyla ilgili bir adım atmanız mümkündür.
Hani sizin için önce siz gelirsiniz ama bu yeniay sizi daha çok partnere yönlendirecek.

YÜKSELEN BOĞA ; Günlük hayatınızı düzene sokmak ,iş ortamınızda yeni girişimler yapmak ,iş arkadaşlarınızla ilişkileri düzeltmek adına  adım atmak  , güzellik  ve sağlık kombinasyonları için güzel bir sürece giriyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER ; Aşk ,flörtler ,çocuklarınız ,yeni bir bebek ,tatil işaretleri mevcut. Bu yeniay size çok iyi gelecek. Yöneticiniz merkür muhteşem bir sabit yıldız ile kavuşuyor. İletişim anlamında mutlaka harekete geçmenizi öneriyorum.
Bir bebek düşünceniz var ise bununla ilgilide gökyüzü sizi destekliyor. Aşkınızın gönlünü fethetmek adına güzel konuşmalar yapabilir ,kaçamak bir tatil bile planlayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ ; Evinizi dekore etmek ve tadilat için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Ev almak ,satmak ya da yer değişimi yapmak adına gökyüzünden destek var. Ama bu yeniay azcık mücadele gerektirebilir:)

YÜKSELEN ASLAN ; Yakın çevreniz ,akrabalarınız, geziler ,seyahatler ,eğitimler anlamında gelişmeler mevcut. Kardeşiniz ve akrabalarınızla ilgili o kadar çok konuşma var ki ,zihinsel anlamda azıcık yorulabilirsiniz.Hani akraba düğünleri ,yeni aşklarla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bunun yanında  yeniay reklam ,pazarlama ,satış ,ticaret anlamında size güzellikler getirebilir.

YÜKSELEN BAŞAK ; Parasal anlamda yeni bir gelişim bekleyebilirsiniz. Güdüsel anlamda paraya odaklısınız. Belki güzellik ve dekorasyon anlamında para harcama durumu da oluşabilir. Kadınlardan ya da aileden parasal destek alınabilir. Ticaret ,iletişim ,eğitim ve seyahat konularıyla ilgili bir anlaşma yapabilir bundan güzel gelirlerde elde edebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ; Evet söz sizde güzellikler ,
Bu yeniayın muhteşem etkilerini bekleyin. Yeni hedefler ,güzellikler ,işle ve insan ilişkilerinde oldukça destek göreceksiniz. Estetik anlamında bir numarasınız. Aşk bekliyorsanız bu süreç baya önemli olacak. Başlangıç yapmaktan çekinmeyin.
Güzellik eğitimleri , sizi geliştirecek kurslar ya da hayatınızı güzelleştirecek her türlü başlangıç size iyi gelecektir.

YÜKSELEN AKREP ; Bu yeniay sizin için içe dönme zamanı. İçsel güzelliklerinizi keşfedin. Spritüel anlamda ya da ruhsal sağlığınızla ilgili bir başlangıç yapabilirsiniz. Gizli kalan uzakta biriyle yeni bir ilişki başlatabilirsiniz.
Özel hayatta çekingenlik ve kapalılık söz konusu. Psişik duyarlılığınız yükseliyor.

YÜKSELEN YAY ;  Şanslı yaylara ,şanslı bir evde gerçekleşen yeniay ,yeni projeler getiriyor. Ekip çalışamaları ,iş kazanımları ,sosyal projeler anlamında oldukça verimlisiniz.
Bolca davete gidebilir ,bu anlamda sizi destekleyen kişilerle tanışabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK ; Kariyer ve otoriteyle ilgili güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Terfi almak ya da konumuzu sağlamlaştırmak adına üst otoriteden destek alınabilir. Fakat yeniay sizin yükseleninize kare açıda olduğu için azıcık mücadele de gerekebilir.

YÜKSELEN KOVA;  Yurtdışından gelen bir aşk mı var acaba? Ya da bir seyahat planınız varsa geziler seyahatler oldukça aktifsiniz. Ufkunuzu genişletecek bir yeniay doğuyor. Akademik konular hukuksal işler ,eğitim ve vize pasaport gibi işlerinizde yeni açılımlar olacak. Ya da evliyseniz eşinizin yakın akrabaları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK ; Ortaklaşa durumlarınızla ilgili bir gelişme meydana gelecek. Ödemelerinizi yenilemek ,borç edinmek (kredi vs) ,eşle ilgili ortaklıklar anlamında şanslı gelişmeler mevcut. Karamsar bir psikolojiye sahipseniz bu dönem psikolojik tedavi içinde bir başlangıç yapılabilir.
Okült astrolojiye ilginiz artabilir.

Şahane bir yeniay ,umarım hepinize harika enerjiler getirir.
SEVGİLER
#YESİMGENCLE







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan