Ana içeriğe atla

AKREP YENİAYI / PAMUK İPLİĞİ















Selamlar , Astrolojiseveler
Beklenmedik ve sıradışı bir etkiye sahip akrep yeniayına doğru ilerliyoruz.
28.10.2019 Pazartesi 06.38'de akrep burcunun 4 derecesinde bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniay

Marsiyen ve şok edici etkilere sahip. Önce hangi alanlarda gerileceğiz ve beklenmedik durumlar yaşayacağız ,bakalım..

Gökyüzünde merkür ,venüs ,ay ve güneş akrep burcunda ilerlerken ,iletişim gezegeni merkürde durağan enerjide.. Eskiye yönelik sorunların önünüze geleceği bir dönemdesiniz. Kendinizi ifade etmekte zorluklar yaşıyorsunuz. Merkür akrep burcunda sessizdir ve manipulatiftir. Her şekilde karmik durumlarla ilgili arızalar meydana gelecek. Dışarıya dönük olmak yerine içe dönük bu enerjide , lütfen kimse kimseyi suçlamasın. Affedememekle sınanacağız diyebiliriz. İnsanlara karşı beslediğiniz bir kin vs.. varsa bu kişiler tekrar karşınıza dikilecektir. Eski sevgiliniz , seni arzuluyorum diye mesajlar atacaktır. Kanmayın .. Sabreden derviş olun:)
Muhtemelen teknolojik aletlerde, sözleşmelerde sorun yaşanabilir. Direnmeye ve sorun çıkarmaya yatkın bir zihnimiz olacağı için yenilikleri zorlayacak olabilirsiniz. Bu dönem sonrasında slow motion ,geriye dönüyoruz ve yeni bir adım atmıyoruz.

Şimdi yeniayda Ay ve Güneşin ,  Uranüs ile karşıt açıda olması ,başlı başına gergin ve patlayıcı enerjiler içeriyor. Sakın ha yapmayın etmeyin demeyecğim. Çünkü gerçekten zor olacak. Sizi krize sokan insanlar ve durumlar belirecek. Net! Neden , çünkü evren bu şekilde çalışıyor. Hayat bir sınav ,sebep /sonuç ilişkisiyle ilerliyoruz. Uranüs elektrik yüklü bir gezegen olduğundan  yenilik ve özgürlük hissiyle doluyuz. Farkında olalım.

 Üstelik yeniayın yöneticisi Mars terazi burcunda ,satürn ve pluto ile kare açıda olacak. Bir tarafınız haydi adım at derken , iç sesiniz dur yahu sonrası ne olacak ,mantıklı davran diyecek. Uyanık olun ama sukünet içinde karar verin.

Ayrıca akrep ortaklaşa paralar ,cinsellik ,bir olma ve sahiplenme halini anlatır. Bu konularda her ne yaşadıysanız ,daha ne bekliyorsun ki harekete geç dürtüsü ön planda olacak. Yeterince kazık yemedin mi ,yeterince canın acımadı mı? diye düşünebilirsiniz. Farkındalık edinmeniz güzel fakat şuan doğru zamanda değilsiniz. Merkür gerilemek üzere durağan halde..Kafa olması gereken şekilde düşünemiyor.
En derininden ne istiyorsunuz ,buna kafa yorun ve merkür retrosu bittiğinde kararınızı açıklayın.

Bu yeniaydan akrep ,boğa ,aslan ve kovalar daha fazla etkilenecekler. Eğer haritanızda 0 /10 derece arasında sabit nitelikte yerleşmiş bir gezegen etkisi varsa daha olumsuz etki altındasınız. Fakat gezegenin niteliğine göre değişir.


YÜKSELEN KOÇ; Başlarıyla alacak verecek konularınız gündeme gelecek. Borç verdiğiniz kişiyle beklenmedik bir durum söz konusu olabilir ,yöneticiniz Mars ,satürn tarafından engelleniyor. Harekete geçmekte zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA ; İkili ilişkiler alanında ,açık düşmanlarınızın harekete geçtiğini görebilirsiniz. Evliliğinizle ilgili eskiye yönelik kin içeren duygu durumları ortaya çıkabilir. Sizin gibi huzur isteyen bir burcun akrep gibi huzursuzluk veren yeni ayda sakin kalması zor olsa gerek. Eşinizde yeni ve önemli kararlara imza atıyor olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER ; Çalışma ortamınızdaki kişilere dikkat edin. Hizmet alanınızda ani ve şaşırtıcı haberler duyabilirsiniz. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Sağlıkla ilgili de cinsel rahatsızlıklara ve kalp hastalıklarına dikkat etmekte fayda var.

YÜKSELEN YENGEÇ ; Sevgi ,aşk ve çocuk konularında beklenmedik gelişmeler mevcut. Beklenmeyen bir hamilelikte olabilir , özel yaşamınızda gelişen bir süpriz de.. Genel olarak akrep enerjisi sizi zorlamasa da haritanızın gezegen yerleşimleri büyük önem arz ediyor.

YÜKSELEN ASLAN ; Ev ve yer değişimi mümkün sevgili aslanlar. Akrep enerjisi sizi biraz zorlayacak.Sizin gibi samimi ve içten enerjiye sahip birinin bu kadar gizli saklı işten haz etmeyeceği düşüncesindeyim. Ev hanenizde huzursuzluklar oluşabilir.

YÜKSELEN BAŞAK ; Yakın çevre ve kardeşler alanında beklenmedik haberler alınacak. Ya da fikirlerinizle ilgili ani bir sıçrama yaşayacaksınız. İletişim şeklinize dikkat edin.

YÜKSELEN TERAZİ ; Bu ay hiç hesapta olmayan paralar harcamak durumunda kalabilirsiniz. Yeniayın yöneticisi Mars terazide olduğundan yeni yapacağınız yatırımlarda da engeller mümkün olabilir. Merkür retrosunun bitimini bekleyin.

YÜKSELEN AKREP ; Söz sizde ,derin ve arzulu insan:) Dış görünüşünüzle ilgili bir değişim yapıp daha vahşi bir tarza sahip olabilirsiniz.
Tek başınalık iç sesinizin diğer adı.. Yetti artık ,inceldiği yerden kopsun konusu ilişkilerde baş gösterecek. Kriz yaratmaya oldukça musaitsiniz ama sonucu beklediğiniz gibi olmayabilir.

YÜKSELEN YAY ; Yeniay 12.evinizde oluşacak. Sağlığınızla ilgili beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bir check up iyi gelecektir. Geçmişinizle ilgili ani bir uyanış söz konusu olabilir. Zihin
oldukça gergin ve kışkırtıcı..Yurtdışı gibi konularda da anlık davranabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK ; İdealler ve hedefleriniz  sizi ne kadar tatmin ediyor ve ne kadar özgürsünüz. Yeni başlayan bir aşk macerası da olabilir. Sosyal çevrenizden çıkma ihtimali de yüksek olacaktır.

YÜKSELEN KOVA; İş ve kariyerinizle ilgili ani , hızlı çıkışlar yapmamanızı öneriyorum. Sizden yetkili kişilerle gerginlikler yaşanabilir. Toplum önündeki durumunuz ,annelik -babalık titriniz ya da annenizle ilgili huzursuz eden durumlar oluşabilir.

YÜKSELEN BALIK; Bu yeniay size yeni bir seyahat kapısı açabilir. Fakat aniden gelişen bu olaylarda evraklarınızı ve yaptığınız işlemleri iki kere kontrol etmenizde fayda var. Hukuksal bir olayınız varsa beklenmedik bir sonuçlada karşılabilirsiniz. Su grubu bir burç olduğunuzdan bu yeniayı daha hasarsız atlatabilirsiniz.

SEVGİLER









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan