Ana içeriğe atla

VENÜS AKREP SÜRECİ



08.10.2019 / 01.11.2019 Aralığında ilişkiler gezegeni Venüs , Mars etkisindeki Akrep burcuna giriyor.

Venüs bu burçta zararlıdır.
 İlişkilerde krizler deneyimlemek , ortaklaşa paralarla ilgili kadersel döngüler yaşamak ve kendi değerinizi başkaları üzerinden deneyimleme etkilerini getirir.

Siz siz olun ,duran akrebi uyandırmayın. Çünkü akrep burcu dişil niteliktedir. Aktif değil pasif çalışır. Yani siz onu dürtüklemeden o gelip sizi sokmaz. Amma velakin şu kumun altını azıcık kazayım ,onu biraz yerinden oynatayım derseniz. Etkiye tepkisi kötü olabilir. Yavaş yavaş intikam alır , izini belli etmez. Yaptığınıza yapacağınıza pişman olursunuz. O sebeple bu dönem ilişkilerinizde kriz yaratmayın:) Aldatmaya meyletmeyin. Benden söylemesi..


Venüs akrepte iken tüketicidir. Kendi üretiminden çok başkasının parasal değerlerine odaklanabilir. Bunun yanında spritüel anlamda başarı vadeden bir yerleşimdir. Her anlamda dürtüsel gelişime açık sezgileriyle hareket eden bir yerleşim olduğundan ilişkilerde zorlu deneyimler yaşanabilir.

Venüs akrep sürecinde insanların psikolojisini anlamak ve derin konuları araştırıp çözmek için harikadır. Spritüel işlerde başarı verebilir. İlişki içinde olduğunuz kişiyi şifalandırıyor ve onun önceliklerini deneyimliyor olacaksınız. Hayatınızda karşı taraf bir adım önde olabilir bu da sizde değersizlik duygusu yaratabilir. Burada ilişkilerdeki yüksek enerjiyi ortaya çıkaracak durumlara dikkat etmek gerekir.

Sadece eş ya da partneriniz değil ilişki içinde olduğunuz insanlarda duygusal ihtiyaçlarınızı ve değerinizi belirlemeniz için sizi bazı aşamalardan geçireceklerdir. Onları da birer enerji olarak düşünürseniz bu süreçteki amacınızın  krizler deneyimleyerek kabuk değiştirmek olduğunu anlayabilirsiniz.

Bu dönem köklü olmayan ve çürümeye yüz tutmuş ilişkiler ani bir şekilde kopabilir.
Ortaklarınızla maddi anlamda bazı mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz.
Sahiplendiğiniz ve saplantı haline getirdiğiniz durumlar bir şekilde gündeme gelecektir. Benim önerim fazla beklenti içine girmeden ilişkilerinizde dönüştürme tarafına yönelmeniz.

Eğer haritanızda su ve toprak elementi burçlarda güzel yerleşimleriniz varsa iyi anlamda da evrimleşme süreci yaşayabilirsiniz. Çünkü sonuç olarak Mars ile Venüs karşılıklı ağırlama halinde.. Yani Venüs Marsın yönettiği , Marsta venüs'ün yönettiği burçta bulunuyor. Krizleri fırsata çevirebilmek yine bizim elimizde..

Ayrıca bu dönem içerisinde Venüs ay düğümleri ile uyumlu açı yapacak. Olumlu ya da olumsuz yaptıklarınızın geri dönüşünü alacağınız bir süreçtesiniz. Ay düğümleri ile uyumlu açıda olması destekleyici bir açıdır. Bu nedenle farkındalıkla ilerlerseniz zorlu durumları lehinize çevirebilirsiniz. Aksi takdirde bedel ödemek zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE VENÜS AKREP ETKİLERİ;

YÜKSELEN KOÇ; Ortaklaşa yatırımlarınız , alacak verecekleriniz anlamında agresif takılmamaya dikkat edin. Maddi anlamda başkalarından beklentiniz yükselebilir. Haritanıza uygun etkiler mevcutsa duygusal anlamda daha da derinleşecek ,varolan ilişkinize tutkuyu dahil edeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA ; İkili ilişkilerde beklenmedik durumlar haftasındasınız.  Bir ilişkiniz yoksa sizi yükseltecek ,tutkulu derin bir aşka yelken açabilirsiniz. İlk buluştuğunuz anda ya benimsin ya toprağın hissiyatına kapılabileceğiniz türden bir ilişki sizi bekliyor olacak.
 Eğer bir ilişkiniz var ve çöüzlemeyen problemler içindeyseniz süpriz ayrılıklar da meydana gelebilir.

YÜKSELEN İKİZLER ; Yanınızda çalışan kişiler , işyeriniz ve sağlıklı yaşamla ilgili rutinlerinizde bir heyecan söz konusu..
İşyeri ortamınızda bir değişim olabileceği gibi ,yanınızda çalışan insanlarla ilgilide beklenmedik süprizler sizi karşılayabilir. Esnemeye hazır olun.

YÜKSELEN YENGEÇ ; Özel hayatınızda heyecan dorukta.. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz. Ya da aşk hayatınız ve sosyal çevreniz arasında şok edici bir olay gerçekleşebilir. Hayata karşı tutkunuzun yükseldiği bu dönemde ilişkilerde özgürlük ya da farklı şeyleri deneme ihtiyacınız yükselebilir.

YÜKSELEN ASLAN; Ani bir yer değişimi söz konusu olabilir. İş ve aile hayatını dengede tutmak bu hafta sizi birazcık yorabilir.
Beklenmedik çıkışlar yapıp etrafınızdakileri bunaltmak yerine iş ev ev alanında güzel değişimlere odaklanabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK; Komşularınız varsa kardeşiniz ,iletişim ve fikirlerinizle ilgili beklenmedik çıkışlar haftası. Bu alanlarda kafanız aniden atabilir. İmza gerektiren işlemleriniz varsa iki kere düşünmekte fayda var.

YÜKSELEN TERAZİ ; Yönetici gezegeniniz zarar gördüğü yerleşimde. Bu süreçte kriz yaratmak sizin için çok kolay olabilir. Bu krizler sizin kazanımlarınızla ilgili olabilir. Hani ani bir para kaybı olabileceği gibi ani bir kazanımda elde edebilirsiniz. Ama bunun için ilişkilerinizi yıpratmanız gerekebilir.

YÜKSELEN AKREP ; Sizi gören bir daha dönüp bakıyor..Bu ne cazibe ,bu ne tutku efenim. Güzelliğiniz dilden dile destan olacak. Aşk açısından hayli aktif bir dönemdesiniz. Çekiciliğiniz bir mıknatıs gibi olsa da bağlanmayı zorlaştıracak etkiler de mevcut. Ani başlayıp ani biten aşklar için bu haftaya dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN YAY ; Sağlığınıza dikkat edin sevgili yaylar , bu dönemde psikolojik olarak yıpranma payınız daha yüksektir. İşyerinde gelişebilecek gizli ve ani aşklarda sizi heyecanlandırabilir. Uyku ve günlük rutinlerinize dikkat edin. Şeker ve tatlıdan bu dönem uzak durmanızı tavsiye edeceğim.

YÜKSELEN OĞLAK ; Arkadaş grupları , sosyal çevre ve işten kazanımlarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler mevcut. Hiç beklemediğiniz bir arkadaşınızdan garip bir aşk teklifi de alabilirsiniz. Finansal anlamda beklenmedik bir gelişmede sizi şaşırtabilir. Sizin gibi temkinli bir burca yapılmaması gereken şakalar mevcut olabilir.:) Dikkat!

YÜKSELEN KOVA ; Kariyer hayatınızla ilgili yeni bağlantılar söz konusu olabilir. Mevcut işyerinizdeki patronunuzla ilişkinizde inişli çıkışlı durumlar oluşabilir. Her halükarda esnemeye hazırlıklı olun , beklenmeyen iş değişiklikleri kapıda olabilir.

YÜKSELEN BALIK ; Uzaklarla ilgili beklenmedik gelişmeler mevcut. Ani bir yurtdısı seyahati ,ya da eşin yakınlarından gelecek şok edici bir haber gündeminize oturabilir.
Eğitim ,yurtdısı ,hukuksal konular ve hayata bakış açınızı değiştirecek bir haftadasınız.

Yenilikleri getiren bir hafta geçirmeniz dileğiyle..
SEVGİLER



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan