Ana içeriğe atla

2019 BÜYÜTTÜKLERİN SENİNLE







Bildiğiniz gibi arkadaşlar , astroloji hayatta yol almamız için bize navigasyon görevi gören yol  haritasıdır ve ne yöne gideceğimize yardımcı olur.
Bu hayat bir oyunsa ,astrolojinin rehberliğinde nasıl rol alacağımızı ,hangi virajlarda güleceğimizi hangi virajlarda ağlayacağımızı az çok kestirebiliriz. Ya da  cüz-i irademizle ağlamamız gereken yerde gülebilir ,gülmemiz gereken yerde de ağlayabiliriz. İşte bu sebeple gökyüzü bu yıl ne gibi avantajlar ya da dezavantajlar sunuyor bir bakalım..

Öncelikle en büyük iyicil gezegenimiz Jüpiter'in yay burcu seyrinden bahsedeyim. Şans ve bolluk gezegeni dile benden ne dilersen diyor:)
Ateş elementi burçlarına daha büyük avantajlar getirecek olan Jüpiter 02.12.2019'a kadar yay burcunda olacak.

Bu süreçte neler yapabiliriz?
Eğitim ,seyahat ,hukuksal konular ,medya ,yayıncılık, felsefe ,cömertlik ve uzak akrabalarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu sene bitirmeniz gereken bir okul varsa yada almanız gereken bir eğitim talih kuşu üzerinizde dolaşıyor diyebilirim.

Uzun zamandır hazırlamış olduğun bir proje varsa sosyal mecralara sunmak için harika bir yıl olacak.Hatta yeni yıla girmeden 21.12.2018'de Jüpiter iletişim gezegeni Merkür ile kavuşum halinde olacak. Bu günü kullanmanızı şiddetle öneririm. Ayrıca bugün benim doğum günüm olduğu için bütün yıl bu şansla dolaşacağım için çok ama çok mutluyum:)))

Hazır iletişim ,medya ve yayıncılıktan bahsetmişken sizlere Merkür'ün gerileme tarihlerini detaylı bir şekilde vereyim. Bu tarihler hangi burçlarda ne getirecek inceleyelim.
Öncelikli olarak Merkür gerileme tarihlerinde ticaret seyahat ve iletişimle ilgili aksamalar olabileceğini bildirmek isterim.Tüm danışmanlıklarımda belirttiğim gibi bu tarihler yarım kalan işlerinizin düzenlenme ve gözden geçirme zamanlarıdır. Yeni bir işe başlanması iyi kabul edilmez.Önemli projelerinizi (evlilik ,ticari girişim ya da yeni bir işe başlamak gibi) bu tarihlerin sonrasına atabilirsiniz.

Bu yıl merkür retroları  Balık , yengeç ve akrep burçlarında gerçekleşecek. Bu da demek oluyor ki duygusal karmaşaların çok olacağı bir yıldayız.

  5 - 29 MART 2019   Balık burcunda merkür gerilemesi;
Bu retro sezgisellikle ilgili içe dönmeyi getirebilir. Duygusal karmaşanın kararsızlıkların bol olduğu bir süreç olacak. Bağımlılıklarla ilgili zihinsel problemler meydana gelebilir.
Bu süreçte ilhamla ilgili yarım kalmış konular tamamlanabilir. (Şiir ,meditasyon ve altıncı çakranızla ilgili çalışmalar için uygundur.)

7 TEMMUZ -2 AĞUSTOS 2019 Yengeç burcunda merkür gerilemesi;
Bu merkür retrosu 19 temmuza kadar Aslan burcunda seyrederken daha sonra yengeç burcuna geçecek. Duygusal patlamalar ,kaprisler ve aile içi kargaşalar oluşabilir. Bunun yanında gayrimenkul alım satımıyla ilgili özellikle anlaşma yapılmaması gereken zamanlardır.
Ailenizle iletişim zora girebilir ,ilgi ihtiyacınızı dile getirmekte zorlandığınız için iletişim sorunları büyüyebilir.

31 EKİM -22 KASIM 2019 Akrep burcunda merkür gerilemesi ;
Bu merkür retrosu en derini olacak diyebilirim. Malum konu akrep burcu olunca insanlık ölümden başlayıp ruhun derinliklerine kadar inmek istiyor. Acıyla ilişkisi büyük olan akrep retrosunda en çok ortaklaşa yaptığınız yatırımlara dikkat etmelisiniz.
Kredi ,borç ,alacak verecek gibi konularda sıkıntılar yaşanabilir. Ödenmemiş bir borcunuz varsa tekrar karşınıza çıkabilir.
Spriteül danışmanlıklarınızı daha üst düzeye taşıyabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır.Ruhsal konularla ilgili geçmişe dönğk araştırmalar için değerlendirilebilir. Tutkulu derin aşkların tekrar gündeme geleceği bu dönemde exten next olmaz diyerek konuyu kapatıyorum:))

Genel itibariyle retro tarihleri geniş vermekteyim.Çünkü merkür retro döneminin haricinde 1 -2 gün gibi bir süreçte durağan konumda olduğu bir zaman dilimi vardır. Ve bu retrodan da zararlı bir süreç olduğu için retro süreçlerim diğer astrologlara göre daha geniş gelebilir.
Tabi ki değerlendirip değerlendirmemek size kalmış.

Merkür retrolarında hiçbirşey yapılmaz diyen astrologlardan değilim . Çünkü hayat bir akış ve bu akış içinde hayır diyemediğimiz durumlar olmakta. Bu nedenle belirttiğim tarihlerde yapmanız gereken işlerde her işinizi iki kere kontrol etmeli ,tedbirli davranmalısınız diyebilirim.
Tedbir bizden takdiri allahtan diyip görevimizi ustalıkla yerine getirmek en güzeli ..Değil mi?

2019 TUTULMALARI ;
 Tutulmalar insan hayatında önemli olaylara işaret eden ,süreci hızlandıran büyük olayları ateşlerler. Tutulmalar genel itibariyle güneş ve ay'ın kesişme noktalarıdır. Ay ,Dünya ile Güneş arasına girdiğinde Güneş tutulması ,Dünya Güneş ile Ay arasına girdiğinde de burada da Ay tutulması meydana gelmektedir. Güneş tutulması yeniaylarda , Ay tutulmaları ise dolunaylarda gerçekleşir. Ay tutulmaları içsel olarak karmaşa ve yükselme getirirken Güneş tutulmaları yeni hedefler belirlemekle ilgilidir. Bu sebeple Güneş tutulmalarının dış dünyayla olan ilişkimizde daha etkili olduğunu söyleyebilirim.
Bu yıl ki tutulmalara baktığımızda tam 5 adet tutulma mevcuttur.

06.01.2019 Oğlak burcunda güneş tutulması ;
Bu yeniay güney ay düğümü ve pluto gibi zor gezegenlerle birleşen ,satürnyen bir tutulma olacak. Ocak ayının başından itibaren hayatımıza ve bütçemize yeni düzenlemeler getireceğimiz bir süreci anlatmaktadır. Eski düzeni bırakıp yeniyi hayata getirmekle ilgili kariyer ,finans ve otorirte figürlerinin başrolde olacağı bir tutulma olacak. Tutulmada aksiyon gezegeni Mars ile satürn kare açıda bizi zorlu mücadelelere itecek gibi duruyor.

21.01.2019 Aslan burcunda Ay tutulması;
Bu Ay tutulması aslan burcunun 0 derecesinde olacağı için bir önceki tutulmanın fişteklenmesi olarak düşünebilirsiniz. Duygular heyecanlı olacak ,çocuklar ,ev aile ve anneyle ilgili hayatınıza bir denge oturtmak isteyebilirsiniz.
Ayrıca bu tutulmada VENÜS - JÜPİTER gibi iki büyük iyicil gezegenin kavuşumu finans ,ilişki ve aşk için çok güzel bir sürecin başladığını gösteriyor.

02.07.2019 Yengeç burcunda Güneş tutulması;
Bu güneş tutulmasında ay düğümleri Güneş ve Ay'a yakın olduğu için tutulma tam tutulma olarak değerlendirilir. Güneşin ve Ay'ın yengeç burcunda kavuşumları ,neptün ve uranüs gibi iki jenerasyon gezegeninden uyumlu açı alacak olması ,yuva ve aile konularında güzel yenilikler getirebilir.
Fakat tutulmada Satürn karşıtlığı engelleyici unsurlarında devrede olacağını gösteriyor.

17.07.2019 Oğlak burcunda Ay tutulması ;
Bu Ay tutulmasında pluto ve satürn yine iş başında olacak. Duygusal değişim ve dönüşümler sene başındaki olayların tekrarı niteliğinde alınabilir.Kadın ve erkek figürünün karşı karşıya gelmesi duygusal oalrak bir denge bulmak zorunda bırakacak. Depresyona eğilimler görülebilir.
İş ve ev aksı gerilimleri ilişkilerinizde kopuşlara ya da soğumalara neden olabilir. Dikkat edilmesi gereken bir süreç..

26.12.2019 Oğlak burcunda Güneş tutulması ;
Bu tutulmada toprak elementi vurgusunun çok yüksek olduğunu görüyoruz. Şans gezegeni Jüpiterinde Oğlak burcuna geçisiyle iş ,kariyer ve finans konularında gündemler oluşacak.
Keçi gibi uzun mesafe koşularına hazırlık süreci diyebiliriz. Duygu yoksunluğu çekilebilecek bu dönemde geleceğimiz için ciddi kararlar vereceğimiz bir tutulma olacak.
Satürn ve pluto gibi iki büyük zorlu gezegeninin yanyana olması mevcut yapı düzenin değişeceğini gösteriyor.

Genel itibariyle yengeç -oğlak aksındaki tutulmalar bu sene iş ve ev arasında bir denge tutturmamız gerektiğini vurguluyor.
Koşulsuz sevmenin kazanağı bu yıl ,tamamen iş odaklı olanlar kaybedecek diyebiliriz. Aile ,anne ve eş kavramlarının ne demek olduğunu hayat zorlayacak öğretecek diyebilirim.

URANÜS BOĞA BURCUNDA;
Uranüs kaos ve düzensizliğin astrolojik adıdır diyebiliriz. Bu jenerasyon gezegenimiz 7 yılda bir burç değiştirerek büyük değişimleri insan hayatına getirmektedir. 15.05.2018'de Uranüs boğa burcunda geçerek mevcut düzende bir sallantı olacağını hafiften hissettirdi.
07.11.2018 'de tekrar koç burcu geçti ve 6 Mart 2019'a kadar koç burcunda olacak.
Buda 7 yıldır verdiğimiz kişisel savaşlarımızın son demlerinin vurgulu olacağını gösteren bir süreç.

Mart 2019 itibariyle Uranüs taaa 2026 yılına kadar boğa burcunda olacak. Özellikle yükseleni ve güneş burcu boğa ,akrep ,aslan ve kova olanlar bu değişimde oldukça aktif rol alacaklar. Sabitliğin ve kalıcı değerlerin sınandığı bu süreçte kim esnemeye daha gönüllüyse o kazanacak.!!!

İnatçılık ve tutuculukla eşleşen boğa burcu ,güvendiğiniz dağlara karlar yağabilir.  Mesela boğa burcu yer değiştirmeyi hiç sevmez. Ekonomik olarak yastık altı yapmaya da bayılır. Boğanın refah saydığı tüm konular değişmek durumunda kalabilir ,haritalarınızın yerleşimine göre bazı hayat alanlarınızda yenilik mecburi olacaktır. Artık değişim şart o sebeple şimdiden hazırlıklı olun.
Yer ya da iş değiştirmek zorunda kalırsanız ,beklemede kalmayın ,ısrarcı olmayın. Aksi takdirde radikal değişimler ruhunuzda büyük yaralar açabilir.
Eğer Uranüs'ün getirdiği yenilikleri hayatınıza geçirirseniz büyük bir sorun yaşamazsınız.

Genel itibariyle ekonomi , sanat ,tarım ve ilişkilerle ilgili sarsıcı değişimler değerlerimizi yeniden yazmaya sebep olacak. Hepimize hayırlı uğurlu olsun:)
Özgünlük ve farkındalıkla...

KOÇ BURÇLARI;
Pluto ve satürn'ün kariyer evinizde transit etmesi mevcut düzeninizde sıçrama yapmak için mücadele fırsatları getiriyor. Mevcut işinizden memnun değilseniz değişim sizi bekliyor diyebilirim.
Bu mücadeleyi verirken aileyi unutan koçlardan olmamanızı temenni ediyorum. Yoksa kaybedenler klübünde olabilirsiniz. Ev almak ,gayritmenkul yatırımları için değerlendirebileceğiniz bir yıl..

Uranüs 6 Marttan sonra para alanınıza geçeceği için alternatif alanlardan para kazanma yöneliminiz olacaktır. Sadece ani iniş çıkışlı durumlara dikkat etmenizi öneririm. Büyük risk içeren ticari anlaşmalara girmemekte fayda var. Kazançlarda bir değişim mevcut olacak fakat iyi mi kötü mü olacağını haritanızın aldığı açılar belirlemekte:))

İyicil gezegen Jüpiter 9.evinizde seyahat edecek. Sizin gibi ateş elementinden olan cesur koç burçlarına güzel yerden göz kırpıyor.  İnançlarınızla ilgili harika bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
Eğitim ,danışmanlık ,seyahatler ve yabancılarla ilişkileriniz daha da kuvvetleniyor.
Yayıncılık ve medya sektöründeyseniz ,avukat ya da hakimseniz  güzel gelişmeleri bekleyin:))Uzakları keşfetme zamanı..

İlişkiler için Venüs'ün koç burcunda olduğu zamanlara bakarsak; 20 Nisan / 15 Mayıs arasında güzelliğinizle konuşulacaksınız:) Kendinizi şımartmak ve dış görünüşünüze odaklanmak için değerlendirilebilir.

BOĞA BURÇLARI;
 Pluto ve Satürn yüksek felsefe evinizden geçiyor. 2018'de başlayan baş döndürücü eğitim süreci bu sene sizi bu bilgileri öğretmeye itecek. Dünyayı ve felsefelerin en derin bilgilsine ulaşacaksınız. Eğer ki kendinizi keşfetmek için büyük çaba sarfettiyseniz bu keşiflerinizi ciddi bir şekilde sosyal medyada yayınlayabilirsiniz.

Yakın akrabalar ,eğitim ve okul sürecinizle ilgili sınanmalar devam ediyor ,biraz daha sabır!!

Jüpiter tutkuları ,cinselliği ,metafiziği ve finansal alacaklarımızı anlatan 8.evinizden geçiyor. Neye tutkunsanız o konular bu sene büyüteç altında olacak. Şifa dağıtmak ,okült konulara yönelmek ve cinselliği büyük boyutlarda yaşamak için harika bir yıl olacak.
Eşinizin gelirlerinde güzel gelişmeler olacak.Dışarıdan alacaklarınız varsa bu konularda iyileşmeler mevcut . Ya da miras gibi bir ihtimal varsa bu sene elinizde diyebilirim:)

En sona bıraktım :) Çünkü hem zor hem de tadından yenmeyen bir süreç..
Yeniliğe ve değişime açık bir bireyseniz ki pek öyle olduğunuzu düşünmüyorum:) sıradışılığınız konuşulacak. Sizden beklenmeyeni hayata sokacağınız bir süreç geliyor. Teknoloji ve marjinallik hayatınızda ilk sırayı alacak. Uranüs önce çalkantılar ve sansasyonel olaylarla hayatınıza girebilir. Eğer bu değişimlere ayak uydurabilirseniz , asilik yapmazsanız değişimi hayatınıza kolay uydurabilirsiniz.

İlişkiler gezegeni Venüs 15 Mayıs /9 haziran aralığında sizin burcunuzda olacak. Hem maddi hem manevi çok güzel gelişmeler oluşabilir. Güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Şımarmayı hakediyorsunuz. Sev kendini ,değiş tarzını ,şımart kendini:))

İKİZLER BURCU;
Pluto ve satürn değişim ve dönüşüm evinizden transit ediyor bu sene hayata çok da yüzeysel bakamayacaksınız diyebilirim.
Özellikle ekonomik olarak sınandığınız bir yıl olacak. Beklentilerinizi kimin karşılayacağınızı daha net göreceksiniz.
Tutkularınızda ,cinselliğinizde soğuma yaşayabilirsiniz. Ekonomik olarak dönüşüm yılı diyebilirim başkalarından beklediğiniz destek gelmediğinde ,krediler borçlar boğazınıza kadar sizi darlayabilir. Bunlarda hayatın içinde var ve siz bir ikizler olarak bu gün var yarın yok zihniyetinde olduğunuz için bunlarda geçecek ,içinizi ferah tutun:))

Gelelim büyük iyicil Jüpiter'in size etkilerine ; Jüpiter eş ,ortaklık evinizden geçiyor. Büyük ihtimalle ya evlenirsiniz ya da partnerinizin başına talih kuşu konabilir.
Danışmanlıklarda ,hukuksal davalarınızda büyük şans sizinle.. Bir ortağınız varsa güzel gelişmeler yakayabilirsiniz. Yanlız Jüpiter'in burcunuza ve yükseleninize karşıt açı yaptığını unutmayın ,büyük büyük egosal hareketlere girmeyin derim ben:) Aşırılıklar olası..

Uranüs 12.evinizden seyahat edecek bilinçaltınızda birsürü farkındalık oluşacak .Sıradışı yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.Fakat bunları dışarı vurmakta zorlanabilirsiniz.Gereksiz sinir ve endişe verebilir.Ani patlamalara dikkat edin.

İlişki ve para gezegeni Venüs 9 Haziran /3 temmuz aralığında ikizler burcunda olacak.Daha sempatik bir hale gelebilir ,güzel paralar kazanabilirsiniz. Dış görünüşünüze bir ışıltı katmak için harika bir zaman dilimi:))

YENGEÇ BURCU;
Bu yıl tutulmaların yengeç /oğlak aksında gerçekleşecek olması büyük kadersel olaylara ışık tutuyor. Evlenebilie ya da boşanabilirsiniz. 18 ay boyunca vericiliğinizi sorgulayacak ve daha çok ilgi görmek isteyeceksiniz. Kuzey ay düğümünün sizin tarafınızda olması evcimenlik ve besleyeciliğinizin örnek olacağını gösteriyor. Fakat karşı taraftaki satürn ,pluto ve güney ay düğümü ortaklıklar ve evliliklerde düşmanların ,sorunların sizi test edeceğini gösteriyor. Sen ve ben dengesini iyi korumalısınız. Evet sevdiklerinizi beslemek , koşulsuz sevmek güzeldir ama kendine değer verilenin değer verildiği bir dünyadayız.

Jüpiter ,6.evinizden seyahat edecek. Bu yıl sağlık ve hizmet alanınızdaki iyileşmelere neden olacak. İş ve hizmet alanınızda yanınızda çalışanlardan destek alabilir ,uzmanlık edindiğiniz bir alanda yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
Ayrıca mevcut bir tedavi süreciniz varsa jüpiter'in iyicil etkileriyle olumlu sonuçlar alabilirsiniz fakat Jüpiter bu evden kilo aldırabilir ,dikkat!

Uranüs ,sizin burcunuza uyumlu dokunuşlarla geliyor. Eğer haritanızda büyük zorlu etkiler yoksa başkalarından kaynaklı değişimler sizi olumlu etkileyebilir. Mesela arkadaş ortamınız değişebilir gelecekle ilgili alternatif organizasyonlara girebilirsiniz. Belki de arkadaş ortamınızın değişmesinden dolayı yarar göreceksiniz , kim bilir.Her halükarda değişimi uyumla karşılayan burçlar arasındasınız.

Venüs 3 Temmuz /28 temmuz aralığında yengeç burcunda seyahat edecek. Gelsin paralar ,gelsin güzellik:) Dış görünüşüne uygun bir zarif dokunuşa yok demezsin:)

ASLAN BURCU; 
Satürn ve pluto gibi iki büyük gezegen 6.evinizde seyahat ediyor olacak. Çalıştığınız işyerinde büyük bir değişime gidilebilir. Altınızda çalışan kişiler varsa onlarla ilgili değişimler de olabilir. Bu yıl hastalıklara ve sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekecek. Gündelik rutinlerinizi sıkı çalışarak düzene sokacağınız bu dönemde angarya işler ruhunuza ve bedeninize zarar verebilir.
Diyetler için uygun bir süreçtesiniz çok rahat kilo verilebilir. Fakat dediğim gibi sağlığa ekstra dikkat yılı olacak.

Jüpiter ise aşk hayatınızı renklendirecek. Bu yıl hayatınızın aşkını bulabilir evliyseniz beklediğiniz bebek haberini alabilirsiniz. Ayrıca borsa ,spekülatif yatırımlarla ilgili şans ve bereketin sizden yana olacağı bir yıl olacak. Şans oyunları denenebilir. Bolca eğleneceğiniz ,keyifli tatillere çıkacağınız bir yıl olacak.

Uranüs ,kariyer evinizde seyahat ediyor. İş ve meslek anlamında teknolojinin nimetlerinden en çok siz faydalanacaksınız. Bunun yanında kariyerle ilgili büyük değişimler görülebilir. Bir anda yön değiştirmek gibi. Fakat 6.evinizdeki satürn ile uranüs'ün uyumlu etkisiyle eski ve yeniyi bir araya getirerek güzel işler çıkarabilirsiniz.Sadece otorite figürleriyle ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor asi davranmamak sizin yararınıza olacaktır.

Venüs , 28 Temmuz / 21 Ağustos arasında aslan burcunda olacak. Daha çok dikkat çekeceğiniz bolca alkış toplayacağınız bir zaman dilimi olacak. Tüm gözler üzerinizde olacak. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak için gayet uygun..

BAŞAK BURCU;
Pluto ve satürn 5.evinizde seyahat etmeye devam edecek ve tutulmalar bu evinizde olacak. Aşkla ,çocuklarla ve eğlence anlayışınızla sınanıyorsunuz diyebilirim. Bu süreçte sizden yaşça büyük ya da daha olgün birini hayatınıza alabilirsiniz. Güney ay düğümünün bu evde olması bir partnere takılı kalmanıza sebep olabilir. Israrcı olmayın ,hayatınızdan çıkması gerekenler temizleniyor.
Yaratıcılıkla ve çocuklarla ilgili profesyonel işlere girişebilirsiniz.

Neyseki Jüpiter 4.evinizde seyahat ediyor. Yuva ve aileyle ilgili huzur verici gelişmeler var. Aileniz bir mülk satın alabilir.Daha geniş bir ev sahibi olmak mümkündür. Eğer ki hayatınıza ciddiyeti sağlam birini bulursanız 2019'da evlenip kendi evinize de geçebilirsiniz.
Jüpiter kariyer evinize de karşıt açı yapacağı için iş ve mesleğinizle ilgili de güzel gelişmeler gelişecektir.

Uranüs size uyumlu açılarla yaklaşıyor. Mart ayı itibariyle hayata bakışınız değişiyor. Hayatınızla ilgili radikal kararlar alacaksınız fakat mutluluğun birliktelik yakalayarak olduğunu unutmayın.Satürn'ün mesajını iyi anlarsanız ilişkileriniz ve özel hayatınız düzene girecektir.

Venüs 21 Ağustos/ 14 eylül arasında başak burcunda seyahat edecek. Güzel kazanımlar elde edebilir ,dış görünüşünüzde güzel hoşluklar yapabilirsiniz. Her zaman sadelikten yana olduğunuzu biliyorum ama değişimi de sevdiğiniz inkar edilemez..:)

TERAZİ BURCU;
Pluto ve Satürn haritanızın dip noktasından geçmekte ,uzun süredir ailevi konularla uğraşmakta olduğunuz aşikar.Ev ,yuve ve yerleşim alanınızda birçok testten geçmektesiniz ,zaman zaman dibe vurmuş gibi hissedebilirsiniz.Kuzey ay düğümünün yengeç burcuna geçmesiyle artık merhaamet ve bağışlama özelliğinizin ön plana çıkması gerekiyor.
Bu karmaşadan kurtulmanın yolu ,karşılıksız sevgi ve merhamet sizi bir adım öeteye taşıyacak. Ayrıca kuzey ay düğümünün 10.evde yerleşimi sadece ailede kalmamanızı aile ve işi birarada yürütmeniz gerektiğini gösteriyor.

Jüpiter 3.evinizden seyahat edecek. Yakın çevre kardeşler ,eğitim ve kısa seyahatlerle ilgili güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Belki bir araba alabilirsiniz ya da küs olduğunuz aile bireyleriyle yeniden barışma imkanına sahip olabilirsiniz.

Uranüs ise 8.evinizde seyahat edecek. Evliyseniz ya da ortaklı bir iş yapıyorsanız alacaklarınızda stabiliteyi korumak zor olacak. Büyük bir borca girebilir ya da travmaya sebep olabilecek harcamalar oluşabilir. Büyük riskler almamak en güzeli..

Venüs 14 Eylül / 8 Ekim tarihleri arasında terazi burcunda ,asalet kazandığı yerde olacak. İhtişamınız ve nezaketiniz iki katına  çıkacak diyebilirim. Kazanım elde edebilir ya da güzel bir zam alabilirsiniz.
Bu romantik zamanları ikili ilişkiler için değerlendirebilirsiniz.

AKREP BURCU;
Pluto ve satürn 3.evinizdeyken düşüncelerinizde bir miktar karamsarlık oluşabilir. Amma velakin siz ki herşeye şüpheyle yaklaşan akrep burçları bunu fırsata çevirebilir dilinizle tüm çevrenizi ikna etmeyi başarabilirsiniz.
Bir şekilde iletişim ve fikirlerle ilgili dönüşüm yaşayacağınız bu yıl ,yakınlarınızla aranızda gerginlikler olabilir. Kardeşler ,yakın akrabalar size zorluk çıkarabilir.
Bunun yanında eğer ki yazım işleriyle ilgileniyorsanız kitap yazmak için çok idealdir. Ya da tezinizi bitirmek için ilerleyebilirsiniz.

Jüpiter ,evrensel finans göstergesi Jüpiter ..Müjdemi isterim:) Hem jüpiter hem de sizin kazanç evinizde ,allah bereketinizi artırsın. Başka söze ne hacet. Kendinize özgüveniniz tavan yapacak ,bunun yanında kazancınız iki kart artacaktır.
Finansal anlamda yılın en şanslısı sizsiniz..

Uranüs ile 7.evinizden seyahat ediyor olacak. İkili ilişkilerde radikal değişimler senesi diyebiliriz.Evliyseniz ani beklenmedik durumlar oluşabilir.Uranüs 7.evdeyken ne yazık ki boşanma yüksek bir olasılık olabilir. Fakat eşinizin özgürlüğüne ve değişimine ayak uydurursanız ilişkiniz çok heyecanlı bir halde alabilir. Bunun yanında illa boşanma olacak diyemeyiz belki de eşiniz uzak yerlere seyahat edecektir bu ayrılıklar aniden gelişebilir. Her halükarda evliliğiniz eskisi gibi stabil olmayacak. Buna hazırlıklı olursanız  iyi edersiniz:)

Venüs 8 Ekim/ 1 Kasım arasında akrep burcunda olacak. Bu dönemde kendinizi daha etkileyici ve karizmatik bulabilirsiniz. Seksapalitenin en yüksek olduğu zamanlardır.
Dövme yaptırmak için harika bir süreç:)

YAY BURCU;
Pluto ve satürn maddi kazanım evinizden geçerken hayatınızla ilgili büyük bir yatırım yapmanız ya da finansal olarak bir değişime gitmeniz yüksek ihtimal. Çoğunuz çok çalışıp az kazandığınızı düşünebilir ,kendinize özgüveninizde biraz azalma olduğunu hissedebilirsiniz. Fakat bu zorluklar yanında elbette ki bir Jüpiter de var.

Jüpiter yükselen evinizde seyahat ederken ufkunuzu genişleteceğiniz kesin. Artık eskisi gibi değilsiniz. 2018'de yoluna koymaya başladığınız herşey bu yıl iyice çicek verecek. Almak istediğiniz bir seyahat ya da gitmek istediğiniz bir yer varsa bu yıl gerçekleştirebilirsiniz.Siz artık yeni birisiniz.
Çocuksu ruhunuzun hep daim olması dileğimle önünüze gelen fırsatları mutlaka değerlendirin.
 Yanlız spor yapmayı ihmal etmeyin ,fiziksel olarak genişleme söz konusu olabilir:( Ne yazık ki..

Uranüs 6.evinizden seyahat edecek. Mart 2019 itibariyle iş ve hizmet alanınızda değişimler mevcut. Geçici olarak işten çıkmanız ya da iş değiştirmeniz mümkündür.Ya da çalıştığınız yerden taşınma olasılığı da olabilir. Sağlığınızla ilgili stres içeren gündemler oluşabilir ,rutinlerinize dikkat etmenizde fayda var. Değişim gündelik hayatta olacak.

Venüs 7 Ocak/ 3 Şubat ile 2 Kasım /26 Kasım arasında yay burcunda olacak. Bu dönemde sizi çekici gösterecek aktivitelerde bulunabilirsiniz. Neşe ve mutluluğunuzun artacağı bir dönem ,çok daha flörtöz olabilirsiniz:)

OĞLAK BURCU;
Pluto ve Satürn yükselen evinizden seyahat ederken ,kimlik ve fiziksel özelliklerinizin hepsi değişiyor olacak. Artık siz eski siz değilsiniz.Sabırlı olmak sizin mizacınız da olsa da 2018-2020 arası olan dönemde adeta kendinizi baştaan yazıyorsunuz.Kariyer ,hayat ,sağlık ve ilişkiler büyük önem arz etmekte. Fakat kariyeri inşa ederken ,ev aile gibi değerleri boşlamamanız gerekiyor. Eğer sebat eder her iki tarafı da dengeye kavuşturursanız başarılı olacaksınız. Biliyorum sizin için sevgi göstermekden önce saygı ön planda gelmekte.Fakat hayatınızın diğer 30 yıllık kısmını oluştururken ,eşle ilgili alana da odaklanmanız şart.
Çünkü kuzey ay düğümü kendinize takılı kalırsanız hayatta kaybeden siz olabilirsiniz. Evliliğinizde koşulsuz sevgi ve emek şart..

Jüpiter astrolojideki gizli kapıları anlatan 12.evinizde seyahat edecek.Yoga ,meditasyon ,nefes terapileri oldukça iyi gelecektir. Ölüm gezegeni plutonun 1.evinizden seyahat etmesi kontrolünüzü kaybetmenize sebep olurken ,jüpiter'in 12.evden seyahat etmesi bu açığı dengeleyebileceğiniz bir alan yaratıyor.
Değerlendirmeniz hem size hem çevrenize fayda sağlayacak.

Uranüs 5.evinizden seyahat ediyor.Özel hayatınız eskisi gibi stabil gitmeyebilir. Bir çocuk bekliyorsanız önümüzdeki yıllar bunu size getirecek diyebilirim. Fakat özgürlük için çatışma güdünüzde yükseleceği için agresyon yüksek olabilir. Aşk hayatınızda çekim gücünüz artacak ,sıradışı kişileri kendinize çekebilirsiniz.

Venüs 03 Şubat /1 Mart ile 26 Kasım/20 Aralık tarihleri arasında oğlak burcunda olacaktır.Bu zaman diliminde yeni bir stil yaratmak ve güzel kazanımlar elde etmek için uygundur.Değerlendirin derim.

KOVA BURCU;
Pluto ve satürn ikilisi zorlu bir alandan geçmekteler. Aslında zorlu gezegen satürn'ün en sevdiği ev 12.evdir diyebiliriz fakat sizin için pek de kolay olmasagerek. Bu ev korku ve kayıplarla ilgili olduğu için bunlarla yüzleşmek ve suçluluk duygunuzla tanışmak için birebirdir.
Kendinizi günah keçisi gibi görmeyen ve gereksiz sorumluluklardan olabildiğince kaçının.Yapabileceğiniz en güzel şey korkularınızın üzerine gidip onları yenmek olacaktır. Bağımlılıklardan kopma yılı..

Jüpiter 11.evinizde seyahat ediyor olacak. En sevdiğiniz arkadaşlarınızdan büyük destek görecek ,harika projelerde yer alabileceksiniz. Sosyal ortamlarda daha çok bulunacağınız bu yıl ,hayatta elde etmek istediğiniz hedeflere bir adım daha yakınsınız.

Uranüs gezegeni 4.evinizden seyahat ediyor olacak. Ev ,aile ve yerleşim alanlarında stabiliteyi korumak çok zor olacak.Bu yıl uzak bir yere taşınabilir ,büyük bir yer değişikliğine gidebilirsiniz.Ya da diğer ihtimalle sık sık seyahat etmek durumunda da kalabilirsiniz.Bu değişim durumları da aile büyüklerinizin yakınmasına neden olabilir. Kısacası evinizle ilgili özgürleşeceğiniz yıllar sizi beklemekte..
Venüs 1 Mart/ 26 Mart arasında burcunuzda seyahat edecek. Hem para kazanmak hem de görünüşünüze bir orjinallik katmak için mükemmel bir zaman dilimi. Değerlendirin derim.

BALIK BURCU;
Pluto ve Satürn 11.evinizden seyahat ediyor olacak. Sınanacağınız alan arkadaş ve sosyal çevreniz olacak.İşten kazanımlarınızla ilgili bazı zorlanmalar olabilir. Bunun yanında hayat hedeflerinizi somutlaştırmak için çaba gösterirseniz güzel ödüller sizi beklemekte.
Bu yıl özel hayatınıza ,çocuklarınıza ve hobilerinize daha fazla zaman ayırmalı ,koşulsuz sevgi alanına yoğunlaşmalısınız.

Jüpiter haritanızın 10.evinden seyahat ediyor olacak. Yani statünüz yükseliyor. Büyük şans ve fırsatlar kariyerinizle ilgili gündemler oluşturacak. Yılın iş kadını /adamı siz olabilirsiniz.
Sizden otorite olan kişilerle bağlantılarınız mükemmel olacak hatta iş seyahatleriniz de artacaktır.
Vizyonunuzun artacağı bir yıl sizleri beklemekte ,bu şans her zaman yakalanmıyor ,değerlendirin derim:)

Uranüs ise düşünce evinizden geçiyor. Eğer ilgi alanınızdaysa teknolojiyle baya haşır neşir olacaksınız demektir. Radyo yayınına davet edilme ya da radyo programı yapmak gibi durumlar oluşabilir.
Acayip derecede farkındalık geliştirecek ,yaratıcılığınızı yükselteceksiniz. Bence çevrenizdeki herkese bu konuda umut olabilirsiniz. Yanlız ani düşünce sistemi ,endişe ve sinir bozukluğuna sebebiyet verebilir.
Kardeş ya da yakın çevrenizle ilgili ani durumlar gelişebilir ,kelimelerinizi seçerken en sakin ve en toleranslısından olanını tercih edinizi aksi takdirde fikir ayrılıkları yoğunlukta olabilir.

Venüs 26 Mart / 20 Nisan arasında balık burcunda olacak. Romantizm ve hayalperestlik üst noktada olacak. Bunun yanında gizemli çekiciliğinize ekstra çekicilik katacaksınız. Para kazanımları içinde değerlendirilebilecek bir dönemdir.

Hepinize hayırlı uğurlu ,sağlıklı ,bereketli vizyoner bir yıl dilerim.

YEŞİM GENÇ

SEVGİLER




































Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan