Ana içeriğe atla

03.12.2017🌚♊️ 18.47

İKİZLER DOLUNAYI

(03.12.2017)
İkizler burcu teması birşeyleri yüzeysel olarak geçmektir,haberleşmedir,patlayan haberleri bildirebilir.Çünkü Mars-üranüs etkileşimi bize ani agresyonları anlatır ve ay ikizlerde olduğundan bazı yanlış olaylar birden ortaya çıkabilir.Özellikle yükselen ikizler ve güneş burcu yükselen olanlar bu dolunayda bu etkiyi daha fazla etkilenecektir.


Yükselen Koç;Dolunay 3.evinizde gerçekleşmekte ilişkilerde aksiyonlara dikkat,agresif olmamaya dikkat etmekte fayda var.Yakın çevre,kardeşler ,akrabalarla ilgili konular gündeminizde olacaktır.
Yükselen boğa;Dolunay 2.evinizde yani maddi kazançlar evinizde gerçekleşmekte bu da demek oluyor ki para kazanma Arzu'nuz artacak fakat bir yandan da ani harcamalar yapabilirsiniz.Venüs yay'a geçerken sizin eş ve ortak gelirler hanenize düşmekte bu konularda şanslı bir dönem diyebiliriz.
Yükselen ikizler;Dolunay sizin Burcu'nuzda gerçekleşmekte biraz daha gergin hissedebileceğiz bir dönem.Arkadaş,sosyal çevre ve flörtler ve çocuklarla ilgili baskıcı bir tavırda olmayalım,agresyon bu konularda zarar verebilir.Sağlık için iyi bir dönemdesiniz.
Yükselen yengeç;Dolunay sizin 12.evinizde gerçekleşiyor kontrolünüzün dışında bazı olaylar yaşayabilirsiniz.Ailevi ilişkileriniz de bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.Sezgileriniz çok kuvvetli..
Yükselen Aslan ;Venüs aşk evinizde😊Aşk için keyifli bir dönem..Yeni projelere hazır olabilirsiniz ya da sosyal alan ve aşk hayatında bir ikilem içinde olabilirsiniz..
Yükselen Başak;Kariyer ve ev hayatındaki ikilemleri yaşayacağınız bir dönem..Venüs'ün iyimserliği evinize yansıyacaktır.
Yükselen Terazi:Agresif enerjiler barındırıyorsunuz ,sakarlık ve öfkeye dikkat..
Venüs 3.evde kardeşlerle iletişim içinde olmak güzel olabileceği gibi Merkür Satürn bu alanda gecikmelere ve engellere sebep olabilir.
Yükselen Akrep;Dolunay 8.evde eş,miras ,ortaklardan alacaklar,vergi ve finansla ilgili işlerde büyük yatırımlar için yavaşlama ve zorlanma dönemi.
Yükselen yay;Çevremize agresif davranmamamız gerekn bir dönem,biraz daha sakinleşip içe dönmemiz,plan ve programları kontrol etmek için güzel bir dönem.
Yükselen Oğlak;Otoriteyle kavgalara ,tartışmalara dikkat..Sosyal çevrede olmak size bu dönem iyi gelecektir.Satürn sizin Burcu'nuza geçiyor 2O aralıktan sonra sorumluluk almak için biraz daha beklemek uygun..
Yükselen kova;Arkadaş çevresi ve sosyal alandaki çatışmalara dikkat‼️Önemli kişilerden iş anlamında destek görebilirsiniz..
Yükselen balık;İş yapmak,önemli kararlar vermek için biraz daha beklenilmesi ve 2 kez düşünülmesi gereken bir hafta..4.ev konuları ev,aile ve mirasla ilgili duygularımız ön planda..

ENGLİSH(FULLMOON OS GEMİNİ)
The twin-moon-uranian interaction tells us sudden aggressions and some false events can occur suddenly as the moon is in twins. Those with rising twins and sun sign will be more affected by this effect in this full moon.

Rising Aries; Full Moon is in your 3rd house, pay attention to actions, be careful not to be aggressive. It will be on your agenda about environment, brothers and relatives.
Rising Taurus;the Moon 2nd house, that is, the material gains are realized in your house, which means that you will earn money but you can make sudden expenditures on the other hand. You can say that your wife and common incomes fall into the janitor while   the venüs planet  is passing in sagittarious.
Rising Twins;are a time when the Moon can feel a little more nervous when it happens in your sign.If you are not in a social environment and flirting and a repressive attitude about children, aggression can harm them.It is a good period for your healthy.
Rising cancer; the full moon is happening in your 12th house, you can experience some events outside of control. You may experience some diffucult in your family.
Your intiution is very strong.
Rising  Leo;is a delightful time for love in your Venus love home. You can be ready for new projects, or you can be in a dilemma in social space and love life.
Rising Virgo ;is a period when you will experience the dilemmas of career and home life. The optimism of Venus will be reflected in your house.
Rising Libra;You are hosting aggressive energy, pay attention to clumsiness and rage.
It may be nice to have communication with the sisters at Venus 3rd House, but Mercury Saturn may cause delays and obstacles in this area
Rising Scorpio; Full Moon 8. Period of slowing down and straining for large investments in spouses, inheritance, partnership receivables, tax and finance related businesses
Rising saggitarious ;is a period when we should not be aggressive to the environment, a time to calm down a bit and go back inside, to check plans and programs
Rising Capricorn; fighting with authority, attention to the controversy .. Being in the social environment will be good for you during this period.
Rising Aquarious; attention to the conflicts in the social circle and friends around!You can take support from important people.
Rising Fish; is a week that we need to do business, to make some important decisions, and to think twice about a week. We feel that our feelings about home, family in the 4th house.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan