Ana içeriğe atla

Ay Boğa'da🌙♉️

Bereketli boğa burcu ayın soğuk ve nemli yapısını sevecektir.Ay'ın yüceldiği konumdur.En önemli özelliği maddi güvence ihtiyacı içinde olmak ve keyfine düşkünlüğüdür.
Çünkü boğa astrolojik haritalarımızda 2.evi temsil eder bu evin konuları maddi kazanç ve özdeğerimizdir.Akrep burcunun karşıt burcu olan boğa burcu akrep gibi değişim ve dönüşüm yerine sabit olan mevcut durumları korumaya yönelmeyi tercih edecektir.Boğa toprak elementinin sabit nitelikteki burçlarındandır bu yüzden duygusal devinimleri pek de iniş çıkış göstermez.Duyguları değişmediği için kadın ya da erkek sadık,sevecen, huzur arayan insanlardır.Fakat yine eklemek isterim harita bir bütündür diğer konumlara da bakarak yorum yapmak gerekecektir.
Toprak elementi bir burç olduğu için toprakla uğraşmayı çok sevecektir,ekmek ,biçmek birşeyler yetiştirmek hayat sevinçlerini artırır.
Boğa burcu iyi sır saklar ,sağlam dostlar edinir,kullandığı şeyleri değiştirmeme özelliğine sahip olabilir akrebin tersine birikim eğilimindedir.
Ve çevremdeki gözlemlediğim tüm ay boğalar genelde arkadaşları tarafından çok sevilen,keyifli vakit geçirilen insanlardır .Çünkü içindeki o huzur enerjisini çevresine de yansıtır.Sadece şartlara uyum sağlayabilmesi için adaptasyon yeteneğini geliştirmesi gerekir.
Ona ait bir ev ,maddi imkanlarını sağlayacak bir gelir varsa değmeyin keyfine..
Ay haritalarımızda en önemli sağlık göstergesidir.Toprak elementi olan boğa burcunda bize metallerden olumsuz etkilenme,doku sertleşmesi ve aşırı tüylenme verebilir.Ayrıca boğaz,boyun,ense,bademcikler hassastır.
Anneyi alıgılayışı ise maddeci ,ayakları yere basan ,uygulama bazında mükemmel ama değişim konusunda direnen bir yapı olabilir.

ENGLİSH
The fertile taurus will love the cold and moist structure of the moon.Moon is the location to which it is exalted.A major feature is the need to be in financial need and enjoyment.
Because the taurus represents the second house in our astrological maps, these house matters are material gain and self-worth. The taurus, opposite to the zodiac sign, will prefer to defend the existing states that are stable instead of change and transformation like the zodiac scorpion. They are men who are loyal, loving, looking for peace because their feelings are unchanged. But I would like to add them again as a map.
İt is very nice to deal with the soil, to grow bread, to harvest, to increase the joys of life.
Taurus has good secrets, makes good friends, has the ability to change things that he uses, and the scorpion tends to accumulate in contrast to the horoscope.
And all the months that I have observed in the circles are people who are often loved and enjoyed by their friends. It reflects the energy of peace inside to environment. It needs to improve its adaptability in order to adapt to the conditions.
It's a house belonging to him, not worth the money if it comes to providing financial opportunities ..
It is the most important health indicator in our moon maps. The taurus bark, which is an earth element, can give negative effects on metals, tissue hardening and excessive hairiness. In addition, throat, neck, neck and tonsils are sensitive.
Perception of the mother may be a materialist, a footstep, an excellent practice but a resistance to change.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan