Ana içeriğe atla

Ay Oğlak'ta🌙♑️vakit nakittir..

En ciddi duyguları takınan bir konumdan bahsedeceğiz şimdi çünkü ay oğlakta seyrederken sorumluluk ,disiplin,iş bölümü,başarı bizi tatmin edecektir.
Bu konum kişiye içsel bir disiplin vereceği için kişi kendi içinde huzursuzluk hissi yaşayabilir.
 Çünkü kendine hep fazla sorumluluk yükleyecektir.
Oğlak burcu dişil yani etkiye açık bir burç olduğu gibi öncü nitelik taşır yani kış dönencesine girişi sembolize eden girişken bir toprak elementidir.
Dolayısıyla kendini güvende hissetmesi için ayakları yere basmalı ve kendi için yeterli maddiyat içinde olmalıdır.
Daha çok saygı görme ihtiyacı yüzünden kendini fazla hırpalayabilir,çok çalışmaya yönelebilir.
Oğlak burcunun yöneticisi Satürn bize baskıyı ve sorumlulukları anlatır hayattaki baş öğretmenimizdir ve dolayısıyla ay Burcu'nuz Satürn tarafından yönetildiğinde duygularını sürekli bir kontrol altında tutma ve bastırma eğilimine girecektir.
Olumlu yanlarınız ilerlemek adına sorumluluk duygunuzun gelişmiş olması ,iyi bir öğretmen ve organizatör olmanız çevrenizdeki kişilerin dahi sorumluluklarını yüklenmeniz size görev gibi gelse de çevrenizdekileri Mutlu edecektir.
Ay burcumuz haritamızda en büyük sağlık göstergemizdir.Ay oğlakta kemikler,dizler,eklemler,deri ve pankreası gösterir.Cilt ve eklemler hassastır.Endişeli yapısı depresyona meyil verebilir.
Annenizi algılayışınız kendini hırpalayan,aşırı sorumluluk sahibi ,karamsar ve endişeli bir kişilik  olacaktır.
Hayat sizinle güzel sevgili oğlaklar düzen olan yerde pek fazla sorun çıkmayacaktır eğer kendinizi de Mutlu etmeyi unutmazsanız❤️
Zaman sizin kelimeniz ve elimizde kısıtlısı var kendinize de minik jestler yapmayı unutmayın🖊📆🕰

ENGLİSH

Now we will talk about a position that has the most serious feelings, because when we are watching in capricorn moon, responsibility, discipline, work part, success will satisfy us.
Because this position will give an inner discipline to the person, the person may feel uneasiness within himself.
Because he will always put more responsibility on himself.
Capricorn is a pioneering element as it is a feminine. It is an active soil element that symbolizes the entry into the winter.
So he must press his feet to feel himself safe and be in sufficient materiality for himself.
He may be more hurtful because of the need for more respect, and he may want to work harder.
The Capricorn's manager Saturn tells us about the oppression and responsibilities of our chief teacher, and when your moon's is ruled by Saturn, he will tend to keep his emotions under constant control.
It will be happy to be a good teacher and organizer as well as to develop your sense of responsibility to advance your positive aspects, but it will make you happy even if it is your duty to undertake even the responsibilities of those in your circle.
Our moon is the biggest health indicator in our map. Capricorn's Moon shows bones, knees, joints, skin and pancreas.The skin and joints are sensitive.Standed structure can give a tendency to depression.
Your perception of your mother will be a self-inflicted, overburdened, pessimistic and anxious personality.
Life is yours lovely dear capricorns, there will not be much trouble in the place if you do not forget to make yourself happy.
Time is your word and you have limited possession, do not forget to make small gestures to yourself

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan