Ana içeriğe atla

Ay Aslan'da🌙♌️ Firdevs yöreoğlu😉

Ay bizim haritamızda ne anlatır?

Güneş karakterimizi tanımlıyorsa Ay da duygu ve içgüdülerimizi ,annelik formlarımızı ve anaçlığımızı anlatır.
Şimdi bu iki ışığa değinirsem yani haritamızdaki Güneş ve Ay'a bizim hayatımızdaki temel taşları oluştururlar.Ay Güneş'ten aldığı ışığı yansıtır ve geceyi sever ,ayrıca dişil burçlardaki yerleşimi sever yani yengeç ve boğada kendini çok daha iyi hisseder.
Bugün anlatmak istediğim konu ise ay aslandayken nasıl hissettiğimizdir? 

Bu konuyu seçtim çünkü hem kendi haritamda ay bu konumda hem de çok iyi anlatabileceğim bir ruh hali ve ayrıca bugün ayın konumu aslan;))
Aslan burcu için etki bırakmak en önemli şeylerden biridir örnek vermek gerekirse oyuncuların bir çoğunda ay Aslan Burcu'nda yerleşmiştir.
Aslan kovanın karşıt burcudur kova nekadar uzak ve mesafeliyse Aslan'da okdr samimi olmak isteyecektir ayrıca ay Aslan organize adamı ya da kadınıdır gösterişli partiler,eğlenceli organizasyonlar ondan sorulur. Çünkü liderlik denince sen şöyle bir kenara çekil der ay Aslan  içten içe kendini göstermek ister.
Eğer kişinin haritasında destekleyici etkiler mevcutsa kişi oldukça dramatik,çocuksu ve samimi tepkileriyle dikkatleri üstende toplayacaktır.
Dezavantajlarına değinirsem isteklerini biraz buyurgan ve direkt olarak dile getirecektir.
Bu tavrı etrafındakileri biraz yorabilir  ya da kırabilir, düşünmesi gereken en önemli noktalar  bunlardır ay Aslan kişisinin😊
Aslan Burcu'nun doğal evi 5.evdir ve bu ev bize  natal haritamızda  eğlence,kumar,şans,çocuklar, aşk konularındaki aksiyonlarımızı anlatır. Özellikle tutkulu aşklar  Aslan burcu  doğasını anlatır.Ün,şatafat,altın,sahne,çocuk,sanat,şans, spor 5.ev konularıdır.
Diğer önemli konusu ise Aslan deyince gururdur.
Biri özür mü dile dedi? hahah😄Çok zor..Aslan sabit niteliğe sahiptir düşünceleri ve duyguları  çok zor değişir o yüzden onu bu konularda onu zorlamayın derim😉
Bir otoriter anne görürseniz ay aslan demeniz muhtemeldir çocuğunun eğlenmesine çok katkıda bulunsa da oldukça despot tavırlara kaçabilecektir kendini ifade etmek konusunda biraz yumuşamaya ihtiyacı olsa da ay Aslan lüks ,gösteriş gibi herkesin ilgisini çeken konularda bir numaradır.
Ve buna da değinmek gerek ki oldukça eli açıktır hatta bazen hesabını dengeleyemeyebilir.
Astrolojik farkındalıklar sizlerin olsun ve hayatınızı kolaylaştırsın, sevdiklerinizin en en ücra köşedeki püf noktalarını öğrenin ki hayatta ilerlemek daha kolay olsun.
Kİmseyi değiştiremesekte olduğu gibi kabullenmek bizim için Kocaman bir ayrıcalık olacaktır..
Ay burcu haritamızda en büyük sağlık göstergesidir.Ay aslanda ise kalp,sırt,kan dolaşımı ve diyafram hassastır.Ayrıca ateş elementi olduğundan ateşli hastalıklar,yanıklar ve iltahaplara açık bir yapı oluşur.
Sevgi'yle gösterişli günler dilerim🌙♌️❤️


ENGLİSH
What does moon tell on our map?

If Sun Moon defines our character emotions and our instinct tells us to form our maternity.
The sun and the moon in our map form the basic stones of our life. The moon reflects the light it receives from the sun and likes the night, and also the settlement in the feminine borders, so the in cancer and in taurus feel much better. How are we feeling while the moon is in leo?
I chose this topic because both their mood map can tell my months in this location as well as very good and also moon the lion's location today;))
Leave impact for Leo is one of the most important things a month at most of the players have settled in Bastion Lion To give an example.
If the aquarius of the lion's head is distant and far away how far away it will want to be sincere in leo, also the moon is a leo organize man or woman, flashy parties, amusing organizations are asked of him. Because, as for the leadership, you can not get away with it. The leo wants to show himself inside.
If there is supportive influence on the person's map, the person will overtake attention with his dramatic, childlike and sincere reactions.
Referring to his disadvantages, he will express his requests a little bit more directly and directly.
This attitude may be a little tired around him or can break, these are the most important things to think about moon Leo's😊
Leo sign's natural home is the 5th-house and this home entertainment natal us to ask questions, gambling, luck, guys, tell our actions in matters of love. Particularly passionate love tells the nature of the lion. It is the 5th topic of soul, flair, gold, stage, child, art, luck, sports.
The other important point is that Leo is proud.
Did someone say sorry? hahah😄very diffucult..as l which has a fixed nature changes very difficult thoughts and feelings on these issues so do not force it 😉
If you see an authoritarian mother, it is possible that you might call a moon lion. Even though it contributes a lot to your child's fun, it may be able to escape to a rather despot attitude, although the moon needs a little softness to express itself. The leo is number one in attracting everyone such as luxury, show.
And I have to mention that it is quite handy and sometimes it can not balance your account.
Astrological awareness is yours and make your life easier, learn the trickiest points of your loved ones that make life easier to progress.
It will be a huge privilege for us to admit that it is impossible to change something.
Moon is the biggest health indicator in our mental map. In the case of Asia, the heart, back, blood circulation and diaphragm are sensitive. Since there is a fire element, a structure open to inflammatory diseases, burns and inflammations occurs.

I wish glad days with love

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan