Ana içeriğe atla

Ay yay'da ey özgürlük..

Ay yay Burcu'nda iken bizlere neler hissettirir?
Yay Burcu'nun temsil ettiği temel şeyler değişken  nitelikte olmak ve çift taraflı eylemleri gerçekleştirmek ,Ateş elementinin gerektirdiği girişimleri göstermektir.
Şimdi yay Burcu'nda ay herşeyin bütününü görmek ister duygusal mizaç olarak biraz daha genişe yayılmak birşeyleri  daha da anlamlamdırmaya çalışmak isteyen bir konumdur.
Bağımsızlık,özgürlük,keşfetme gibi Arzu'lar önplandadır.
İçgüdüsel ihtiyaçlarımız seyahat etmek,yeni yerler keşfetmek ,özgürlük ve seyyahlık olacaktır.
Kendini her konuda haklı görmek bazı insanları ayırmak ,sınıflandırmak gibi kibirli duygulara sahip olabilecektir.
Patavatsızlık, kendi duygularını önemseme ya da fanatizm olumsuz taraflarını gösterir.Çevresindekileri biraz daha anlamaya ve duygularını sezmeye ihtiyacı vardır.
Ay burcumuz haritamızda en büyük sağlık göstergesidir.Yay burcu jüpiter yöteminindedir.Vucutta uyluklar,karaciğer,kalçalar ve toplardamarları temsil etmektedir.Attan düşme ya da at ile ilgili yaralanmaları anlatabilir.
Ay yay Burcu'nda ikamet eden bir kişinin annesini algılayış biçimi talepkar ,fanatik,hep kendi isteklerini dayatan bir  anne yapısı olacaktır.
Yüzeyselliğinize biraz detaycılık ve duygudaşlık katmanız dileğiyle❤️😉👌

ENGLİSH
What does it feel to us when the Moon is in sagittarius?
The basic things represented by Sagittarius sign are variable and show double-sided actions, initiatives required by the element of fire.
Now in the bow broom, seeing the whole of the moon is spreading a little wider as emotional temperament is a position that wants to try to make something even more meaningful.
Desires such as independence, freedom, and discovery are in the foreground.
Our instinctive needs will be to travel, discover new places, freedom and travel.
To justify oneself in every way may have the arrogant feelings of separating and classifying some people.
Disdain does not care about their own emotions or shows fanaticism. They need a little more sense of the environment and a sense of emotion.
The moon is the biggest health indicator in our map. Sagittarius is in the jüpiter management. The body represents the thighs, liver, buttocks and veins. It can describe injuries related to falls or horses.
The way in which a person who lives in the Moon sagittarius perceives his mother will be a demanding, fanatic, mother nature that always imposes its own wishes.
You want to have a little detail and emotionality in your superficiality

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan