Ana içeriğe atla

Ay yengeç'te🌙♋️

Ay'ın kendi yönettiği burçta yerleşimi en rahat konumudur.En önemli motivasyonu yengeç gibi kabuğuna çekilmek olacaktır. Evinde kalmak, ,tanıdığı bildiği ,alıştığı eşyalarıyla olmak isteyecektir.Su elementinin öncü burçlarındandır.Suyla ilgilenmek,denize girmek en büyük hobilerinden birkaçı olabilir.Duygularını çok güzel ifade eder,ilgi ve şefkat arayışındadır.Sadece kendi için değil çevresindeki kişiler için de duygusal güvence alanı oluşturmak isteyecektir.Kırılgandır,burçlar içinde en alıngan ve hassas olanıdır.Duygusal olarak ilgi çekmek için gözyaşlarını sık kullanır.💔😊
Yengeç burcu deyince aklımıza vatan,millet,aile,ebeveynlik ve evimiz gibi konular gelir.Ev dekorasyonu ve evini güzelleştirmek için bütün Zaman'ını harcayabilir.
Objektif olmakta zorlanabilir bazen gerçekleri görmesi için desteğe ihtiyaç duyabilir.Su elementinin  getirdiği akışkanlıkla bulunduğu ortama çabuk uyum sağlayabilir.
Bu konumdaki kişiler anneyi gözünde fazla büyütebilir.Bağımlılık ve aidiyet duyguları kişiyi bazen zora sokabilir.Çevresindeki tüm kişilere karşı bir anaçlık hissedecektir.Yemek içmekle duygusal tatminlerini giderebilir.
Ay astrolojide en büyük sağlık göstergemizdir.Ay yengeç'te konumlandıysa en hassas bölgeler mide,göğüs ,akciğer başta olmak üzere neme bağlı hastalıklar sinüzit,balgam,zafiyet ağır seyirde kanserler olabilir.
Anneyi algılayış tarzımız ise büyüten ,besleyen, koruyup kollayan ,savunmacı,duygu sömürüsü yapan bir kişilik olabilir.Anne duygusal olarak çocuğuna yeterli desteği vermiş olabileceği gibi bağımlılık duygusunu fazla geliştiren bir yapı çizebilir.


ENGLİSH
The Moon's own ruling horoscope settlement is the most comfortable position. The important motivation is to retire to your shell like a crab. Staying at home will want to be with familiar items that he knows. Being in the sea can be one of the biggest hobbies. It expresses his feelings very well and is seeking interest and compassion. It is the most delicate and sensitive one in the bushes. It uses tears frequently to attract emotionally.
As crab is rumored, my mind comes from homeland, nation, family, parenting and home. It can spend all Time to decorate the house.
It may be difficult to be objective, and sometimes it may need support to see the facts. The fluidity that the element can bring about can quickly adapt.
Mother model can grow in a person's eyes. The feelings of dependency and belonging can sometimes make the person harder. They will feel a motherhood against all the people in the house.
The moon is the biggest health indicator of astrology. If the moon is located in the crab, the most sensitive areas may be nausea related diseases such as stomach, chest, lung, sinusitis, phlegm, weakness and cancer.
Our motherhood can be a person who grows, nourishes, protects, defensively, emotionally exploits. Mother can give emotionally enough support to her child and build a structure that overdevelops the sense of dependence.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan