Ana içeriğe atla

SAĞLIK,GÜZELLİK,VİTAMİN DESTEKLERİ


Vitaminler insan sağlığı için önemli bir yere sahiptir.Doğayı ve doğallığı çok sevdiğimden ,ilaç kullanımını pek de desteklemediğimden takviye konusunda hep çekimser kaldım.Tecrübelerime dayanarak söylersem hamilelik dönemimde doktorumun tavsiye ettiği vitaminler hem bebeğimi hem beni olumlu yönde etkiledi.Özellikle çevremdeki herkes saçıma ne kullandığımı sorar oldu çünkü genetik olarak ince ve zayıf saç yapısına sahibim.Dönemsel olarak saçlarımın iki katı hacme sahip olduğunu söyleyebilirim.
Tabi ki bunda çeşitli kimyasal uygulamalar yaptırmamamında büyük katkısı oldu.:)Ayrıca tekrar tekrar söylemek isterim ki bir kan tahlili yaptırmadan vücudunuza alacağınız herhangi bir takviye ters etkide yapabilir.Yaşlılar,hamilelik sürecinde olanlar ve böbrek gibi rahatsızlıkları olanlar özellikle dikkat etmelidir.
Hayatımda sadece bebek düşünmeden önce kullandığım(GNC'den aldığım bayanlar için folik asit) takviyesini söyleyebilirim.Doktorum hamile kaldığımda değerlerimden çok memnun kalmıştı:))
Herzaman doğal beslenmeyi tercih eden biri olarak artık tam da yaşamak istediğim yerdeyim.Hergün spor yapabileceğim ,yüzelebileceğim bir komplekste oturmaktan tutun ,heryerde görebileceğiniz spor aktiviteleri mevcut özellikle teşvik amaçlı ücretsiz sınıflar ve indirimler var.
Dubaide yaşamanın en büyük aktivitesi spor yapmak:)
Sporun yaşam biçimi olarak kabul edildiği,takviye desteğin çok kullanıldığı bu yerde evde saatlerce badem sütü yapan ben artık rahatlıkla bu ürünlere de ulaşabilmekteyim.
Dubai'de yaşam pahalı evet ama bu gibi avantajları da mevcut..
Yukarda gördüğünüz takviye ürünlerini açıklıyorum:))

HAİR VİTAMİN'S;Şuan sadece yurtdışında satışı bulunmakta olan bir ürün saçları uzatan,dökülme sorununa destek olan,yeni saç oluşumu sağlayan ve ayrıca saçlara parlaklık katan bir ürün.İçinde 60 tablet mevcut ve kullanımı çok kolay çünkü sakız şeklinde üretilmiş.4 ay sonra gözle görülür bir değişim yarattığını okudum.
DENEYİP SİZLERLE tekrar paylaşacağım.

COLLAGEN C;Eklem sağlığı ve doku elastikiyeti için kolajen takviyesi şart özellikle 30 yaşından sonra takviye alınmalı çünkü vucüttaki kolajen üretimi azalıyor.Yaratılışla savaşmak değil tabi ki amaç sadece güzel yaş almak ve sağlıklı kalmak.İnsanların cilt dokusu genetiktir bildiğiniz üzere , bu konuda çok şanslı olduğumu söyleyemeceğim:)
Şimdi 30 yaşımdayım ,ince kırışıklıklarım belirdi ama bazen çevrenizi gözlemleyin 20 yaşlarında bile cildi çok yıpranmış insanlar var.Sebepleri düzensiz beslenme,uykusuzluk,cilt temizliğine önem vermeme ,alkol ve sigara...
En değerli şeyimiz cildimiz:)sloganını  yaş aldıkça daha iyi anlıyoruz..
O yüzden bu kolajen takviyesi bize içerden bir tavsiye sağlayacak ve bütünü korumamıza yardımcı olacaktır.İçeriğinde 200'den fazla kapsül mevcut günde 6 tane alım önerilmekte özellikle aç karnına..
Bunları da deneyip sizlerle değişimleri yakın zamanda paylaşacağım..
Şimdilik esen kalın ,mutlu kalın ve sporla kalın:))

HEALTH BEAUTY VITAMIN SUPPORT
Vitamins have an important place for human health.I have always abstained from reinforcement because I like the fact that I do not support the use of medicine very much because I love the nature and the naturalness.It is based on my experience that the vitamins recommended by my doctor during pregnancy affected both my baby and me positively. Because I have genetically thin and weak hair structure. I can say that periodically I have twice the volume of my hair.
Of course, it was a great contribution to not being able to do various chemical applications in this.:)I would like to say again and again that you will take your body without a blood test, and any reinforcement can do it in reverse. Especially those who are in the process of pregnancy and those with kidneys should pay special attention.
In my life, I can only say that I am using the formula I used before thinking about the baby (folic acid for the ladies I got from GNC). My doctor was very satisfied with my blood values when I got pregnant :))As a person who always prefer to eat naturally, I am now in exactly the place I want to live. There are free classes and discounts, especially for promotional purposes, where you can play sports, have a sports complex that you can see everywhere.
The biggest activity of living in Dubai is to do sports :)
I am now able to easily access these products that have been used as a lifestyle of sports, where the supplements have been used extensively and for many hours at home, where the almonds have been milked.
Living in Dubai is expensive yes but there are also advantages like this ..
I explain the reinforcements you see above..

HAIR VITAMIN'S: A product that is currently only sold abroad. It is a product that prolongs the hair, supports the spillage problem, provides new hair formations and also adds shine to the hair. It has 60 tablets inside and it is very easy to use because it is produced as gum. I read that you made a change.
I will share it again with YOU EXPERIENCE.

COLLAGEN C: Collagen strengthening is necessary for joint health and tissue elasticity, especially after 30 years of age because supplement should be taken because the collagen production in the body is diminishing.It is not only to fight the creation but to take good aging and healthy. I can not say for me:)Now I am 30 years old, I have fine wrinkles, but sometimes I watch your surroundings ,
There are people who are very worn out in 20 years of age. Uneven eating, insomnia, no skin care, alcohol and cigarettes ...

We understand our slogan better as we age.Our most valuable thing is our skin.
Therefore, this collagen supplement will provide us with an insider's advice and it will help me to protect the whole. There are more than 200 capsules available in the market and 6 capsules are recommended daily, especially on an empty stomach.I will try these and I will share the changes with you soon.Stay tuned for now, stay happy and stay sports :))

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan