Ana içeriğe atla

Ay Koç'ta🌙♈️

Cesaretin ve atılımın burcu ,lider ve öncü kişiliklerin timsali koç burcu malesef ki ayın doğasıyla pek de uyum içinde gidemeyecektir.
Ay duygusal temas ve duygusal isteklerimizi belirtir burada en göze çarpan istek heves ,atılganlık, çabukluk ve yeni birşey başlamak olacaktır.
Ay soğuk ve nemli doğada Koç ise sıcak ve kuru doğadadır  bu iki kombinasyon birbirlerini pek sevmeyecektir.Fakat harita diğer açılardan destek verirse kişi sevdiği bir konuda lider olabilir çünkü herkesten önce hareket edecektir.
Kişinin tepkileri bazen acımasız şekilde katı ve duygusuz görünebilir.Çabuk öfke ve gerginlikler ani çıkışlar en belirgin özelliğidir.Yapacağı herşey anlıktır kin tutmaz yapacağı işlerin devamı gelmeyebilir bu açıdan işlerin sonunu getirememe özelliğine sahiptir.(Eğer haritasında toprak elementi burç fazlaysa durumlar değişir.)
Koç burcunun yöneticisi marstır.Mars bize hayat mücadelemizi ,hedeflerimizi ve agresyon şeklimizi anlatır ve kök çakramızı temsil eder.Ay burcu Koç'ta olan bir insanın Mars konumu koçta ya da akrepteyse hayatta kalma isteği ve Arzu'su güclü olacaktır adeta hiçbir işin altına girmekten çekinmeyecektir.
En belirgin hastalıklarımızı ay burcumuz gösterir.Koç burcu kafa bölgesindeki organları temsil eder.Beyin,göz,kulak,burun ve dişler.Ateş elementi olduğu için yaralanmalara ve sakatlıklara açık olabilir.
Anneyi algılayış şekli rekabetçi ve gergin bir kişiyi ifade edebilir.Duygusal tatmin olarak kişi anneden istediğini alamayabilir.Olumlu olarak anne cesaret veren ,motive eden,bağımsız çocuk yetiştiren bir kişi olabilir.


ENGLİSH
It will not be able to go very much in harmony with the nature of the moon and the moon, the leaders of the courage, the leader and the leading figures.
The moon expresses emotional touch and emotional desires where the most puzzling multiplier will be enthusiasm, assertiveness, agility, and something new to begin with.
The moon is cold and damp in nature. Aries is in hot and dry nature. These two combinations will not like each other very much. But if the map supports from other angles, one can be a leader in a favorite subject because everybody will move first.
The reaction of the quiche can sometimes seem ruthlessly stiff and emotionless. Sudden anger and tensions are the most obvious feature of sudden outflows. Everything is instantaneous, and there is no continuity of things to do.
Marstor is Mars, the manager of the Aries, tells us our life struggle, our goals and aggression, and represents our root chakra. A master in a aries will have a desire to survive in the coach or acres, and will desire to survive.
Our most prominent diseases are our moon bones, which represent the organs in the head area. The eyes, ears, nose and teeth. They are fire elements and can be open to injuries.
It can express a competitive and nervous person in the sense of an anger. In emotional satisfaction, one can not get what the mother wants. As an adult, the mother may be an encouraging, motivating, independent child-raising person.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan