Ana içeriğe atla

Ay Terazi'de🌙♎️ so chic👌

Anahtar kelimemiz denge olacak😇
Ay Burcu'nuz terazi ise estetik,uyum,ilişki temaları ön plandadır.Duygusal ihtiyaçlarınız ise sevgi ve empatidir.En önemli dürtünüz bir ilişki içinde olmaktır ya da bir partnere danışmadan karar vermek sizin için biraz zordur.
Gölge yanlarınız kendinizi ortaya koyarken net ve kararlı olamamak olabilir daha danışarak hareket etmeyi tercih etmeniz bazen size Zaman kaybettirebilir.Tartışma ortamlarından uzak durmayı yeğler,Venüs'ün yönettiği burç olduğunuz için keyfinize pek bir önem verirsiniz😊

Ay terazi gibi hava elementi bir burçta konumlanıyorsa duygular gelgitli olabilir, kararsızlık ön plandadır ayrıca duygular yerini mantığa bırakacaktır.Sanatsal zevkleri oldukça gelişmiştir duygusal tatmin olarakta etrafında hep uyum arayacaktır.
Terazi öncü nitelikteki bir burçtur.Öncü burç demek insiyatif alan ,iletişime geçmek için karşıdan etki beklemeden harekete geçen bir yapıyı anlatır.Ve  terazinin venüsün yönetiminde olduğunu düşünürsek ilişkileri başlatan ,flörtöz tarafını da es geçmemek gerekir çünkü doyuma ulaşması için her zaman bir sevgi ve ilgi ihtiyacı duyacaktır.
Ay burcumuz astrolojide en büyük sağlık göstergemizdir.Ay terazide ise en hassas bölgeler böbrekler ve vücudun bel kısmıdır.Hava elementi olarak değerlendirirsek sinirsel gerginlikleri de ekleyebiliriz.
Ayrıca Ay burcunuz haritanızda terazide konumlanıyorsa annenizi algılayış şekliniz lükse ve keyfine düşkün,karar vermekte zorlanan ,sevgi ve ilgi ihtiyacı içinde olan ve bu konularda talepkar olabilecek bir anneden bahsediyoruzdur.
Terazinin uyum ve güzelliği her zaman sizinle olsun..:)

ENGLİSH

The key will be balance..
If your moon is in libra your scales, aesthetics, harmony, relationships are the front planners. Your emotional needs are love and empathetic. It is important for you to be in an important relationship or to decide without consulting a partner.
You may not be clear and determined when you reveal yourself, sometimes you may lose time, preferring to act in consultation. They prefer to stay away from the atmosphere of discussion. You are very careful to be happy because you are the ruler of Venus.

If the air element like a lunar scale is located on a zodiac sign, the emotions may be tidal, the indecisiveness is the front plan, and the emotional place will become the mind. The anatomical pleasures are quite developed.
Libra is a pioneer sign. The first sign refers to an initiative that takes action without expecting any influence from the other side in order to communicate. If we think that the terrain is in the administration of the venus, we must also pass on the flirtatious person who initiates the relationship because he always needs a love and attention It will be heard.
Our moon is the biggest health indicator in astrology. On the balance, the most sensitive areas are the kidneys and the waist of the body. We can add neural tensions if we evaluate it as a air element.
Also, if your moon is placed on the horizon, we are talking about a mother who is delightful and delightful in her way of perceiving your mother, difficult to decide, in need of love and interest, and desperate in these matters.
The harmony and the beauty of the scales are always with you .. :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİNASTRİ VE ZOR BİR AŞK

Bu yazımda sizlere sinastri haritalarının hayatımızdaki öneminden bahsedeceğim. Temel anlamıyla iki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması tekniğidir. Evlilik ,duygusal ihtiyaçlar ,ailelerin uyumu maddi kazanımları ve cinselliğe kadar tüm detaylar bu iki kişinin gezegenlerinin konum ve açılarına bağlıdır. Bu sebeple evlenmeden önce mutlaka bu analizi yaptırmalı anlaştığınız ya da anlaşamadığınız farkındalıklı durumları öğrenmeniz gerekir. Hani deriz ya  aslında öyle bir insan değil ama onla birlikteyken başka birşeye dönüşüyor diye ,evet işte orada enerjilerin çatışması ya da uyuşması devreye girmektedir. Aslında bir insan özünde iyi ve sakin olabilir. Fakat haritaların yaptığı eşleşimle kötü ya da iyi yanlarınız görünür bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu sebeple partnerinizin sizin haritanızda hangi alanlara  parmak bastığı çok önemli. Çok başarılı bir sanatçı olan Whitney Houstan'ın belgeselini izledikten ,eşiyle olan haritalarını inceleyip size de olayın

Tutkularımızı yöneten AY'IN FAZLARI

Doğum haritalarımızda ,Ay tutkularımızı ve ait olmak istediğimiz yeri anlatır. Güneş ise bilincimizi ,hayattaki otorite figürlerimizi ve karakterimizden bahseder. Güneş ile ay ilişkisi ise bize duygularımız ve karakterimiz arasındaki uyumu ya da çatışmayı anlatır. Güneş ile ayın arasındaki açı hayattaki başarı çizelgemizi ,içgüdülerimizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyduğumuzu gösterdiği gibi hayatın hangi döneminde başarıyı yakalayacağımız hakkında da bize bilgi verir. Haritanın bütününü incelemekle birlikte aksi bir durum yoksa ,ay fazları bedenimizdeki metabolizmanın nasıl işlediğini ve buna dayanarak nasıl bir beden sağlığına sahip olduğumuzu da anlatır. Eğer güneşiniz ve ayınız kavuşum,sekstil ,üçgen gibi uyumlu açılar yapıyorsa erkek-kadın ilişkileriniz hayatınızda size uyum getirir ve kolay bir akış halindedir.Aynı şekilde içsel olarak da duygularınız ve karakteriniz uyum içinde şekillendiğinden ruhsal bir bütünlük içinde olursunuz. Diğer yönden Ay ve Güneş arasınd

ASTROLOJİDE ELEMENT VE NİTELİKLER

  Dünya temelindeki dört elementin ruhumuzda nasıl vuku bulduğunu gösteren  astrolojik metotlara değinelim.. Bu metotlarla doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerinin hangi element ve nitelikleri taşıdığını öğreneceğiz. Öncelikle ateş,su,hava ve toprak elementini tanımlarsak.. KOÇ,YAY,ASLAN ateş elementini temsil eder , sıcak ve kuru doğadadır. YENGEÇ,BALIK,AKREP su elementini temsil eder ,soğuk ve nemli doğadadır. TERAZİ,İKİZLER,KOVA hava elementini temsil eder ,sıcak ve nemli doğadadır. BOĞA,BAŞAK,OĞLAK toprak elementini temsil eder ,kuru ve soğuk doğadadır. Nemli doğa birleştirici, kuru doğa ayrıştırıcı, sıcak aktif ,soğuk ise pasif aktivasyonları anlatır. Örnek vermem gerekirse soğuk ve kuru doğayı taşıyan bir kişilik toprak elementi burçları daha çok barındırır ,çevresine mesafeli, tutucu ve melankolik ,endişeli bir izlenim verebilir ya da sorumluluk sahibi,iş odaklı,maddi manevi güvenceye dayalı bir hayat isteyen yapı çizerler. Diğer taraftan